Moja abeceda

01:16 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Če si mi vsaj malo podobna, rada pokukaš v zakulisje življenja osebe, ki jo spremljaš. Ne maram neosebnih blogov, prepisanih objav iz spletnih strani podjetij, kupa fotografij in nobenega teksta. Rada berem osebne zapise in zato si želim, da me malo bolje spoznaš. Najlažje bova to storili preko moje abecede. Beseda, ki sem jo izbrala za vsako črko ni naključna ali takšna, ki mi prva pade na pamet. Trudila sem si izbrati besede, preko katerih ti lahko predstavim sebe, takšno kot sem.

A - Avokado
Ne, avokado ni moj najljubši sadež, sem pa kljub temu iz njegove peške uspela vzgojiti rastlinico. Gospod avokado, moji dve pasjionki in vrt, za katerega skrbim prvo leto, glede na pretekle izkušnje, ki so jih rastline imele z mojo NEskrbnostjo, presenetljivo uspevajo.

B - Blog
Moj kotiček na spletu, kjer lahko izražam svojo kreativnost in sem to, kar sem.

C - Chris Carter
Na faksu so bili moji najljubši predmeti povezani s kriminalistiko, penologijo in forenzično psihologijo, zato ni naključje, da je Chris Carter eden mojih najljubših avtorjev. Zelo rada berem in ko v roke dobim njegovo knjigo, je nikakor ne uspem izpustiti, dokler ne obrnem zadnje strani.

Č - Čips
Moja šibka točka, precej bolj nevarna od čokolade, tortic in drugih sladkih stvari (z izjemo sladoleda, ki ga obožujem). Če bi se tehtnica strinjala z mano, bi čips z veseljem grizljala vsak večer! Nikoli ne izberem navadnega soljenega, vedno se odločim za tistega z dodanim okusom in pri tem z veseljem eksperimentiram.

D - Družina
Moja družina ni velika. Sem edinka, tesno povezana s svojimi starši, dedkom in babico. Kljub temu da ne živimo več skupaj, jih imam neizmerno rada in mi pomenijo ogromno.

E - Egipt
Ker je to moja najljubša počitniška destinacija, ker je bila črka P že zasedena in ker obožujem potovanja. Kamorkoli, kjerkoli, a nujno z ljudmi, ki radi raziskujejo nove kraje. Teden dni posedanja v hotelu enostavno ni zame.
F - Filtrmag
Moja prva blogerska ljubezen, ki se je iz najstniškega hobija razvila v uspešen portal in revijo, ki je luč sveta ugledala tudi v tiskani izdaji. Razlog za ogromno doživetij, izkušenj, potovanj, opravljenih intervjujev in v živo ogledanih tekmovanj.

G - Gent
To belgijsko mesto je bilo moj dom dobre pol leta, ki sem ga tam preživela na Erasmus izmenjavi. Čudovito mesto, nora izkušnja, najboljši pečen krompirček in pravi belgijski vaflji. Sami čudoviti spomini.

H - Hrana
Vedno lačna! Obožujem hrano in obstaja kar precej jedi, ki se jim ne morem upreti! Pomfri, sladoled, lignji, pica, pad thai, kitajska hrana, mehiške tortilje... bo dovolj?

I - Instagram
Moje najljubše družbeno omrežje in aplikacija, s katero svojemu telefonu najhitreje praznim baterijo.

J - Jordskot
Ne bom trdila, da je moja najljubša, a spada med serije, ki sem si jih z veseljem ogledala. Rada gledam serije evropske produkcije in čeprav so na mojem seznamu tudi številne ameriške, me prve še nekoliko bolj pritegnejo. Če moram izbirati med serijami in filmi, brez pomisleka izberem serije.

K - Kava
Beseda ne v povezavi s kavo pri meni ne obstaja. Kavo lahko pijem kjerkoli in kadarkoli, v ekstremnih količinah. Največkrat izberem belo kavo (ker jo je pač veliko), v promet pa ne gre le takšna brez mleka in sladkorja (razen če je to edina možnost).

L - Ljubljana
Ljubljana je moje mesto. Mesto, kjer sem preživela 27 let življenja in kljub temu da sem zadnje leto novopečena Kranjčanka, se vedno rada vračam nazaj v prestolnico.

M - Mački
Mački so definitivno moje najljubše živali. Dom si že dobro leto dni delim z mačjo lepotico Didi, ki uživa v vseh uslugah, ki ji jih moram nuditi, odkar sem postala njena mačja mama. Po meni je "podedovala" ljubezen do mode in včasih tudi sama nosi mačja oblačila in se z menoj odpravi na kavo. Prava mesta mačka!

N - Nejc
Moj dragi, moj sostanovalec in sospalec, "partner in crime" in tisti, s katerim želim preživeti preostanek življenja.

O - Osvetljevalec
Kljub temu da bi po nujnosti pred njega postavila maskaro, je osvetljevalec moje najljubše ličilo. Všeč mi je sijaj in pogosto se zalotim, kako z njim precej pretiravam.

P - Ples
Moja ljubezen iz otroštva, ki me je naučila, da se je za cilje treba boriti in mi pokazala sladek okus zmage.

R - Rap
Glasba moje uporniške mladosti. Še vedno znam na pamet ogromno besedil slovenskih in tujih rap izvajalcev.

S - Snowboard
Pozimi obstaja velika verjetnost, da me srečate kje v zasneženih gorah. Snowboardanje je moj najljubši šport že več kot deset let in ker je zanj čas le pozimi, na morje, če se le da, odnesem svoj wakeboard in z njim uživam na vodi.

Š - "Še malo"
Stavek s katerim navadno začnem dan. Sovražim zgodnje vstajanje, sovražim jutranje obveznosti in zdi se mi, da moji možgani začnejo delovati šele po treh "jutranjih kavah". Kot lahko vidiš po objavah, sem najbolj produktivna ponoči, jutra pa najraje prespim.

T - Tolmin
Prizorišče najbolj norega glasbenega festivala Punk Rock Holiday. Uživam v glasbi, a je ne prenašam takrat, ko se posvečam nečemu drugemu. Sploh pa ne razumem ljudi, ki lahko pišejo in berejo ob glasni glasbi.

U - Uniforma
Vojaška uniforma mi je prinesla izkušnje, za katere sem resnično hvaležna. Spoznala sem svoje meje, odkrila, kako pomembno je sodelovati in si nabrala ogromno zgodb, ki jih bom lahko pripovedovala vnukom.

V - Varstvoslovje
Študij ob katerem sem spoznala, kako enostavno se je učiti stvari, ki te resnično zanimajo.

Z - Zapor
Ne glede na to kako čudno se sliši, je moja sanjska služba v zaporu. Praksa, ki sem jo opravljala v ženskem zaporu, mi je pokazala kaj, s kom in kje si želim delati nekoč v prihodnosti.

Ž - Življenje
Rada ga živim z iskrico v očeh, poskušam ga čim bolje izkoristiti in nekoč tudi ustvariti novega.

Na fotografijah:
Pajacek - Zaful (klik)
Pizza Brisača - Rosegal (klik)
Kopalke - Zaful (klik)
Torbica ananas - Zaful (klik)
Ogrlica - Exaltation (klik)
Choker - Zaful (klik)

So ti takšne objave všeč? Sva si v čim podobni in ali te katera izmed mojih "besed" preseneča? Vesela bom tvojega komentarja.


Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: