Bom kdaj prerasla kozmetiko essence?

23:09 Nina - GlowToGo.eu Blog 6


Essence slovi kot znamka, ki je najbolj priljubljena med mladimi dekleti, ki šele začenjajo z ličenjem ter med tistimi, ki se ličijo zelo malo oziroma le za kakšne posebne priložnosti. Pa se med kupom ličil, ki se skrivajo v vseh mogočih kotičkih moje kopalnice, najdejo essence izdelki? Priznam! Ne le da so tam, verjetno so tudi v najštevilčnejši zasedbi in v nadaljevanju ti razkrivam zakaj jih z veseljem kupim in tudi uporabljam.

Essence je znamka, katere izdelke sem v rokah držala pri svojih prvih uspešnih in tudi manj uspešnih poskusih ličenja. Znamka, ki mi je bila dostopna že z žepnino, ki sem jo od babice dobivala še v bivših tolarjih in znamka, ki je ponujala dovolj širok spekter kozmetike, da izdelkov, ki sem si jih želela, ni nikoli zmanjkalo.

In zakaj z veseljem uporabljam essence izdelke?

1. Ker so na voljo po neverjetno nizki ceni. Tudi če se pri nakupu kdaj "opečem", se za tistih nekaj evrov ne sekiram. Če pa si namesto precej dražjega korektorja ali osvetljevalca kupim takšnega za 3€ in sem z njim povsem zadovoljna, potem lahko denar zapravim kje drugje, z makeupom pa sem še vedno zadovoljna.
2. Ker so številni izdelki zelo dobri in popolnoma primerljivi s precej dražjimi znamkami. Izdelke v trgovini, če to testerji le omogočajo, vedno poswatcham, da preverim pigmentacijo, obstojnsot in teksturo. Z leti sem se naučila že po tem oceniti, kateri izdelki mi ustrezajo.
3. Ker sledijo trendom! Ko se na lepotni sceni pojavi kakšna novost, jo kmalu lahko najdemo pri essence. Peel off lak za nohte, metalne šminke, cushion eyeliner, bleščeči prah za nohte, silikonske gobice, najrazličnejši čopiči, osvetljevalci vseh tekstur, oblik in agregatnih stanj... Kar iščeš, to kmalu najdeš pri njih.
4. Zaradi trend kolekcij! Ker vsak mesec postrežejo s čim novim in je njihova domišljija res neverjetna. Vsak mesec po drogerijah kot nore iščemo izdelke, ki jih povezuje rdeča nit in so na voljo le omejeno obdobje.
5. Ker obožujem imena njihovih izdelkov in odtenkov! "ready. set. glow!", "stars in a jar", "holo, it’s me", "glitter is my favourite color", "chrome into my life", "here comes the sun", "rose your voice", "a little shimmer never hurts", "leave sparkles wherever you go""i think i wanna berry you",... Vedno me nasmejijo!
6. Ker z njimi velikokrat eksperimentiram. Essence mi ponudi možnost, da preizkusim izdelek, ki ga navadno ne bi nikoli kupila. Če me mika odtenek šminke, maskare ali senčila, za katerega vem, da ga bom zelo redko nosila ali morda preizkusila le doma, za lastno veselje, ni težko odšteti tistih nekaj evrov in ga preizkusiti. Verjetno na tržišču ni veliko znamk, kjer se glavnina ponudbe giblje med 2 in 4 evri.
7. Ker so dostopni skoraj povsod. Essence stojalo najdeš v vsaki drogeriji, navadno so dobro založena in razen ob velikem navalu pri lansiranju trend kolekcij, večinoma vedno najdeš, kar iščeš.
8. Ker odlično poskrbijo za blogerje. Odnos znamke do nas, zares pomeni ogromno in gospa Natalija nas v tem primeru resnično crklja, pridno obvešča o vseh novostih in se neštetokrat spomni na nas z različnimi pozornostmi in PR materialom. 
9. Ker ne testirajo na živalih. Moram še kaj dodati? 
10. Ker pri njih najdeš vse. Od lakov za nohte, senči za oči, vseh mogočih produktov za ličenje obraza, maskar, svičnikov in pudrov, pa vse do krem za roke, balzamov za ustnice in simpatičnih modnih dodatkov.

Na fotografijah vidiš bleščeče izdelke, ki so se skrivali v zahvalni škatli, ki sem jo od podjetja prejela ob petnajsti obletnici njihovega obstoja. Najprej naj omenim čudovito paleto senčil, ki so odlično pigmentirana in imajo holografski zaključek. Zgornja dva odtenka - srebrn in nežno roza bi brez težav lahko uporabila tudi kot osvetljevalec. Obstojnost, nanos in pigmentacija, pri tem izdelku so z vsem zadeli v polno. Prav tako se pretirano ne prašijo ali posipajo, tako da je začetno navdušenje nad prikupno embalažo trajalo tudi po tem, ko sem izdelek preizkusila.

Nadaljevala bom s kozmetično torbico z napisom Ready. Set. Glow! Verjetno je očitno, da mi je pisana na kožo in njena svetlobo odbijajoča rose gold barva to dejstvo le podkrepi. Z veseljem jo bom napolnila z ličili in uporabljala na poti. V škatli sta se skrivala še top coat bleščeča šminka, ki se sicer lahko nosi samostojno, a je ustvarjena za popestritev drugih "dolgočasnih" šmink. V njej se skrivajo drobne bleščice, ki svetlobo odbijajo s srebrno roza odsevom. Ne smem pozabiti na čopič, ki me s svojo divjo barvo spominja na morsko deklico. Je kovinski, mehek in izredno prijeten, namenjen pa je nanašanju in zabrisovanju senčil.

Verjetno ni težko ugotoviti, da mi je vsebina škatle zelo všeč in vsakega izdelka sem se razveselila kot majhen otrok. Podjetju essence za rojstni dan želim še ogromno uspešnih let in upam, da nas bodo še naprej tako zvesto razveseljevali z inovativnimi produkti, trend kolekcijami, domiselnimi imeni in kakvostnimi, sijočimi in zanimivimi produkti! Vse najboljše essence!

Pa ti? Tudi ti še vedno z veseljem spremljaš essence novosti in preverjaš, kateri produkti se nahajajo na njihovih stojalih? Vesela bom tvojega komentarja.

Še več zanimivih vsebin

6 komentarjev:

  1. Full so vas lepo presenetili. Torbica je čudovita, pa tudi tvoja objava. Se strinjam z vsemi 10 točkami. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Ana! ❤ Res so nas lepo presenetili in prav vsakega preizkušanja novih izdelkov se razveselim kot majhen otrok. Vedno ponudijo nekaj posebnega in drugačnega. :)

      Izbriši
  2. Jaz si ne morem pomagat in že 11 let odkar uporabljam ličila prisegam samo na essence vodoodporni eyeliner. Noben drug ne stoji tako dobro oziroma ga ne znam tako dobro aplicirati. ��

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence ima nekaj res odličnih izdelkov, tudi jaz si ne predstavljam ličenja brez njihovih osvetljevalcev, korektorjev,.. da o lahkih za nohte sploh ne govorim. :)

      Izbriši
  3. Essence je še vedno meni zelo ljuba znamka <3 Cenovno ugodna, prisrčna, s top idejami in omejenimi kolekcijami, da je zanimivo. Priznam, ne uspejo jim ravno vsi izdelki, ampak all in all so odlični!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajda, se popolnoma strinjam! Izdelke je pred nakupom fino poswatchat, ampak tisto kar jim uspe, pa je glede na ceno pravi čudež. ❤

      Izbriši