Oblečena in naličena z Oriflamom

01:18 Nina - GlowToGo.eu Blog 10


Oriflame vas velika večina pozna, saj gre za eno najbolj priljubljenih znamk kataloške prodaje ličil in kozmetike. Če si že kdaj listala njihov katalog, verjetno veš, da se med kozmetiko skrivajo tudi drugi izdelki, ki pa jih, če si mi vsaj malo podobna, verjetno preskočiš, saj je tvoj spisek želja predolg že po 20. strani.

Tale skandinavski styling je nastal popolnoma spontano, zanj pa sem v večini uporabila Oriflamove izdelke iz zadnjega kataloga. Na fotografijah s čisto klasičnimi kavbojkami nosim Country Saddle Blanket pončo, ki je mehek in topel kot najljubša odeja, s katero si pokrita, ko zleknjena pred televizijo s toplim kakavom v roki, gledaš svojo najljubšo nadaljevanko. Odtenki, ki ga sestavljajo so čudoviti, jesenski in naravni, zaključek pa je ročno vezen.

Ker zelo rada nosim ponče, sem se že navadila, da niso najbolj primeren kos za natančno manevriranje rok, saj se v njih včasih počutim kot slon v trgovini s porcelanom. Ker nima rokavov, obstaja velika verjetnost, da boš poleg ključev, ki jih želiš vzeti iz omare, s seboj pometla še vazo, taščino okvirjeno fotografijo in mačka, ki si je tam privoščil popoldanski počitek. Zakaj bi potem sploh nosila pončo? Razlogov je ogromno! Ker je mehek in topel. Pa ker pod njega brez težav skriješ najbolj razvlečeno (a zelo udobno) majico, ki se ti ne zdi primerna niti za krizen skok v trgovino, ko ti ob enajstih zvečer zmanjka čokolade. Ker izgleda lepo in ker se v njem počutiš, kot prava modna poznavalka. Zato! 

Da pa ne bom pisala le o ponču, naj omenim še dva Oriflamova modna dodatka, ki ju lahko najdeš na fotografijah. Torbica in zapestnica Disguise izhajata iz iste kolekcije in se stilsko dopolnjujeta. Črna torbica z belim potiskom, rdečo obrobo in zlatimi detajli se popolnoma sklada z zapestnico. Torbica je za moj okus povsem dovolj velika za vsakdanje opravke, saj vanjo stlačim ključe, telefon, denarnico, šminko ali dve, robčke in še kakšno malenkost. Ker ima trak, jo lahko nosim preko rame, zato me ne ovira pri lovljenju zadnjih minut, saj se mi vedno nekam mudi. Zapestnica je divja kombinacija kovine in "usnja", dovolj drzna in zanimiva za kakšen odštekan outfit, po drugi strani pa primerna tudi za kakšno priložnost, kjer moram izgledati urejeno.

Da pa ne ostajam le pri oblačilih in modnih dodatkih, moram omeniti še dva izdelka kolekcije The One v meni ljubi oranžni barvi. Tekoča šminka Lip Sensation obljublja mat zaključek, njena tekstura pa je nekakšen mousse. Gre torej za gost, puhast izdelek, ki je na ustnicah zelo lahek in se z aplikatorjem nanaša precej obilno. Moj odtenek je Plush Peach, ki je božanski, a imam z njim nekaj težav pri nanosu, saj ga je na ustnice težko porazdeliti enakomerno. Ker se šminka ne posuši, njen zaključek ni povsem mat.

Šminka je sicer za nošenje izredno prijetna, saj je lahka in svilnata, ustnic pa niti slučajno ne izsušuje. Njena obstojnost je za produkt, ki se ne posuši zelo dobra. Na ustnicah se res da ne bo obdržala v nedogled, bo pa brez težav preživela nekaj uric, če v tem času seveda prečrtaš vse večje obroke in si privoščiš manjši prigrizek in kakšno kavo. Zanimivo je, da sledi pušča na vsem, česar se dotakneš z ustnicami, a iz njih ob tem ne izginja (vsaj ne opazno). Ker je njena tekstura gostejša, jo boš z aplikatorjem brez težav nanesla brez uporabe svinčnika. Res pa je, da se lahko s časoma začne malenkost neenakomerno razporejati po ustnicah, kar preprečiš s tem, da jo po nanosu malenkost popivnaš z robčkom in tako poskrbiš za minimalen nanos in tanek sloj produkta (ki zaradi odlične pigmentiranosti ni problem).

Drug produkt pa je svinčnik za oči Dual Drama kohl, v oranžno črni kombinaciji. Črna stran je izredno pigmentirana in vedno uporabna, medtem ko je oranžna stran nekoliko bolj delikatna. Pigmenitranost je sicer pri swatchanju po roki odlična, nekoliko težje pa se oprime bolj mastne veke. K sreči je tu primer za veke, ki reši tudi ta problem. Obstojnost je povprečna, črna barva na koži zdrži občutno dlje kot svetlo oranžna, kar je pričakovano.

Tako, to so Oriflamovi izdelki, ki sem jih kombinirala za tokratno objavo. Preprost, udoben in zanimiv outfit s super oblačilom in modnima dodatkoma ter zanimivima ličiloma v čudovitem odtenku.
Vse fotografije je posnela moja najljubša Nina Pintar iz bloga Ninnieboo
Kako ti je všeč outfit? Se tudi sama rada ogrneš s pončom ali te bolj navdušujejo čudoviti odtenki tekočih šmink? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

10 komentarjev:

  1. Kakšna super lokacija za jesenske tone! Pončo in rdeča šminka ne bi mogla bolj ustrezat. Torbica je pa pika na i! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za tak lep komentar. ❤ Se tudi meni zdi, da se izdelki med sabo čudovito ujemajo.

      Izbriši
  2. Čudovita <3 Všečen outfit in make up! xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Super outfit :) Še ena oboževalka pončotov tukaj :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Uau, kako ti paše ta odtenek šminke! Jaz z oranžno/peachy odtenki izgledam bolana, haha! Super outfit <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj hvala Ajda! ❤ Imam pa tudi jaz kar nekaj odtenkov, v katerih izgledam grozno - ponavadi kakšni nude in svetlo rjavi toni.

      Izbriši