Pozdravljena jesen

02:47 Nina - GlowToGo.eu Blog 12


Rada imam vse letne čase in zelo vesela sem, da se pri nas vreme skozi leto tako spreminja, da lahko doživimo naravo v vseh možnih oblikah. Vsak letni čas prinaša stvari, ki se jih veselim in čeprav po dolgi zimi težko pričakujem pomlad in prebujanje narave, jesen s seboj prinaša največ stvari, ki so mi ljube.

Obožujem vonj pečenega kostanja, obožujem tudi kostanj. Pa jesensko listje, oranžne odtenke na vsakem koraku. Najraje nosim pletenine in pod toplo odejo srkam čaj. Sadni, z vonjem cimeta. Pa kup sladic, ki pridejo z jesenjo? Pečena polnjena jabolka, pite, zavitki! Pa kuhano vino, polna polja buč, daljši večeri za crkljanje, jesenski odtenki ličil in hranilni izdelki za razvajanje kože. Ni dvoma, jesen imam rada. Naj le ne bo pretirano deževna.
Če bi imela možnost, bi brez pomisleka podpisala, da bi bili vsi dnevi, do konca jeseni podobni dnevu, ko so nastale fotografije v tej objavi. Prijetno, ravno prav toplo sonce, posedanje na kavici in fotografiranje začinjeno s polno smeha. Na fotografijah lahko vidiš mojo jesensko Zaful kombinacijo, kjer sem vedno moderno karirasto srajco kombinirala s prikupnim puloverjem v meni ljubem odtenku. Všeč so mi predvsem njegovi detajli in s tem mislim tako na trak, ki s pentljo popestri rokave, kot tudi na vzorec pletenja.

Pri oblačilih nisem niti malo komplicirala, sem pa velik korak s cone udobja naredila z dvema visokima figama in precej izstopajočo vijolično šminko, ki na fotografijah precej težko pokaže svojo resnično intenzivnost. Šminka je bila del paketka, s katerim me je presenetil Avon in priznati moram, da sem bila kar malo žalostna, ko sem ugotovila, da se mat šminke na ustnicah ne posušijo. A svoje mnenje sem kaj hitro tudi spremenila.

Avonova rdečila Liquid Lip Lacquer so posebna! Posebna zato, ker jim je z gel primerjem, ki ga vsebujejo, uspelo zelo dobro obstojnost prenesti na izdelek, ki se ne posuši in s tem ustnic ne izsušuje, kar je velik plus za hladnejše dni. Kolekcija sicer vsebuje 10 odtenkov mat in 10 odtenkov svetlečih rdečil, a sama si nove odtenke ogledujem predvsem v prvi skupini.

Od zgoraj navzdol si sledijo odtenki Fabulosity (mat), Love Bite (shine) in TKO (mat).
Tudi svetleča rdečila nikakor niso slaba, vsaj ne če sklepam iz odtenka, ki ga imam sama. Na ustnicah se obdržijo kar nekaj časa in ne delujejo tako lepljivo, kot je to značilno za lip glosse. Kljub vsemu ne morem iz svoje kože, zato so mi osebno precej ljubša mat rdečila. Ne le, da niso niti malo lepljiva in na ustnicah trajajo dlje časa, tudi nošenje je precej prijetnejše, saj so precej lažja in nanje v nasprotju s svetlečimi tekočimi šminkami takoj pozabim. Omeniti moram še, da so vsi odtenki rdečil izjemno lepo pigmenitrani, čeprav se boš morala pri najbolj divjem odtenki Fabulosity malenkost bolj potruditi, da bo nanos enakomeren. Verjetno, enako velja tudi za druge temnejše odtenke teh šmink.

Edina stvar, ki me pri rdečilih Liquid Lip Lacquer precej moti je aplikator oziroma količina ličila, ki se ga oprime, saj je nanos zaradi tega lahko precej nenatančen ali neenakomeren. Predlagam ti, da se nanašanja lotiš nekoliko bolj taktično in začneš v notranjosti ustnic, nato pa se lotiš obrobe, za kar je aplikator sicer povsem dovolj natančen. Mat rdečila imajo nekakšno mussee teksturo, medtem ko so sijoča rdečila bolj voljna, a ne lepljiva. Vonj vseh treh izdelkov, ki jih imam, je božanski, saj me spominja na sladkarije iz otroštva. Obstojnost pri mat šminkah je kakšnih 5 ali 6 ur, če si vmes ne privoščiš večjega obroka, a kljub temu kakšen poljubček pustiš na kavni skodelici. Sijoča rdečila se bodo na tvojih ustnicah obdržala nekoliko manj časa in na priboru in skodelicah puščala bistveno več sledi

Na fotografijah nosim:

Srajčka - Zaful (klik)
Pulover - Zaful (klik)
Hlače - Tally Weijl
Choker - Zaful (klik)
Čevlji - Deichmann

Vse fotografije je posnela moja Nina Pintar iz bloga Ninnieboo.
Kako so ti všeč moja jesenska oblačila? Sem te navdušila s šminkami Liquid Lip Lacquer? Vesela bom tvojega komentarja!




Še več zanimivih vsebin

12 komentarjev:

  1. Vauuu, za figice, šminkice,make- up look, jesen in za celo objavo. Pravo jesensko vzdušje💚

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Monika! ❤ Upam, da bo vreme še naprej lepo in toplo in naj potem tole jesensko vzdušje kar traja! :)

      Izbriši
  2. Najbolj so mi všeč tvoje figice! :)) Super cute! Drugače pa pozdravljam vse našteto in ti maham s primorskega konca!

    Še ena zaljubljena v jesen.
    Tadeja

    www.happynami.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala lepa, so bile figice kar velik odmik od mojih običajnih eksperimentiranj s frizuro, ki je ponavadi tam nekje med nizkim čopom, kitko ali spuščenimi lasmi. :)
      Maham na Primorsko! ❤

      Izbriši
  3. Figice so super kjut. Prav tako pa jesen in vse kar opisuješ. Res smo imeli srečo in nekaj prekrasnih jesenskih dni. Upam, da se še pokaže kaj sončka v prihajajočih dneh.
    Tudi outfit mi je všeč in vse me mamite z Mark šminkami. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Ana! ❤ Joj, tudi jaz držim pesti, da nas bo sonček še nekaj časa grel in bomo lahko do konca izkoristili jesen. :) Mark šminko si pa le privošči, mislim, da te mat izvedba ne bo razočarala. ❤

      Izbriši
  4. Vse skupi je toook luštno.❤️ Šminka ti pa noro paše.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita! <3 In te space buns ti zelo pristajajo <3

    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ❤️ Se bom opogumila in še kdaj takole eksperimentirala z lasmi. :)

      Izbriši
  6. Super jesenski outfit! :D tudi jaz obožujem mat šminke in ravno iščem kakšno novo za jesen...mogoče bi preizkusila prav to! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ❤️ Tele mat šminke ti res priporočam - ne izsušijo ustnic, odtenki so čudoviti in tudi cena je denarnici prijazna. :)

      Izbriši