Najlepša kombinacija

23:26 Nina - GlowToGo.eu Blog 4


Tokratna objava je namenjena izboru izdelkov, ki se med seboj na fotografijah stilsko popolnoma ujemajo. Negovalnemu izdelku, dvema lakoma za nohte, trem šminkam in čopičem so skupni zlati odtenki in moje precejšnje navdušenje nad njimi.

Catrice šminki Dawid Tomaszewski

Šminki iz omejene kolekcije Dawid Tomaszewski se nahajata v lepi, bleščeči kovinski embalaži, ki pa šele pod pokrovčkom skriva pravo lepoto. Sam izdelek je tako zelo lep, da mi je bilo, iskreno rdečili kar malo žal uporabiti. Barvi sta divji in precej opazni, tekstura pa je noro lepa, saj gre za mat površino, ki deluje sestavljena iz nešteto drobnih delcev.

Kljub temu da v realnem življenju redko posežem po tako udarnih odtenkih, bi ju z veseljem postavila na najbolj vidno mesto moje zbirke - po možnost odprti. Če spadaš med tiste, ki jih šminki dejansko zanimata iz uporabnega vidika, naj ti povem, da sta lepo pigmentirani in se enakomerno nanašata. Tekstura je presenetljivo kremna, njen nanos pa izjemno gladek in lahkoten, zato je med nošenjem na ustnicah skoraj ne čutiš. V resnici dajeta občutek, da ti ni potrebno skrbeti, da bi se znašli na zobeh ali izven roba ustnic in dejansko se tudi ne bosta. Nežne poljubčke puščata na priboru, skodelicah in tujih ličkih, a sta kljub temu precej obstojni. Za nekaj ur ju, brez konkretnejšega obroka, brez težav odmisliš.

Focallure tekoča šminka

Metalik tekoča šminka znamke Focallure je v jesenskem, bronastem odtenku se na ustnicah posuši in kljub temu ohrani metalni sijaj. Všeč mi je, da ustnic kljub vsemu ne izsušuje tako zelo, kot večina drugih podobnih šmink. Ne trdim, da bodo ustnice po nanosu v istem stanju kot pred uporabo, a izrazite izsušenosti sama nisem zaznala. Prav tako se ne nabira v grudice, niti se ne lušči. Nanos brez težav preživi več ur, ne pušča sledi in preživi manjše, ne pretirano mastne obroke. Pigmentacija je izredno dobra, aplikator pa omogoča enostavno in natančno nanašanje. Sama sem že po drugi uporabi te šminke naročila nov, nekoliko bolj rdečkast metalik odtenek.

Laka za nohte Avon Mark Nail Style Studio Pink Illusions

Laka za nohte iz Avonove linije Mark sta med seboj precej različna. Digital Illusion, katerega odtenek me spominja na nežen milnat mehurček, je zelo nežno obarvan, zato za samostojno nošenje potrebuje kar nekaj nanosov. Seveda ga brez težav uporabiš tudi v kombinaciji s katerim drugim lakom in mu podariš rozasto modrikast sijaj, ki se spreminja glede na kot iz katerega ga gledaš. Njegova tekstura je gladka in ima satenasto mat zaključek z drobnimi bleščicami. Njegova obstojnost je zelo dobra - na nohtih bo skoraj nedotaknjen zdržal nekje do štiri do pet dni

Odtenek Glam Rock je prav tako čudovit - nežno, precej prosojno roza, pri katerem izstopa tekstura laka, ki ustvari nežen reliefni vzorec, kot da bi nohte poslali na barvanje s prahom. Ker je odtenek precej prosojen, bosta tudi tukaj za nekoliko intenzivnejšo barvo potrebna vsaj dva, če ne kar trije sloji, brez težav pa ga naneseš tudi preko katerega drugega laka in ustvariš zanimivo kombinacijo. Tudi tu je obstojnost precej dobra, saj se zaradi teksture, ki ni enakomerna zelo dobro oprime nohtov. 

Maska Frais Monde 

Maska za obraz Organic Spa Mask Bronze Clay je v prvi vrsti namenjena zreli koži in koži počasi kaže prve znake staranja. Ker je gubice najbolje preprečiti še preden začnejo nastajati, masko brez težav pričneš uporabljati nekje okoli 25. leta. Sicer gre za organsko termalno masko, ki vsebuje glino obogateno z bronom in termalno žvepleno vodo, ki pomlajujeta kožo, cvetlično vodo z brusnice bogato z antioksidanti, ki pripomorejo k obnovi kože ter izvleček argana, ki deluje proti prostim radikalom in preprečuje izgubo kolagena. Z masko je koži zagotovljeno globinsko čiščenje, s časom pa je na obrazu viden naraven lifting efekt, h kateremu pripomore redna uporaba. Zaradi svojih sestavin spodbujevalno deluje na obnavljanje kože in skrbi za njeno hidracijo. Sama zelo uživam ob uporabi te maske in si jo privoščim vsaj enkrat na teden. Tanek sloj nanesem na svoj obraz, počakam 20 minut in jo izperem s toplo vodo. Koža je mehka, vidno nahranjena in prijetno navlažena. 

Čopiči

Lepotci, čudoviti rose gold čopiči, ki sem si jih želela predvsem zaradi izgleda. Nisem mislila, da jih bom tudi zares kaj pretirano uporabljala, a se je na koncu izkazalo, da je "fan brush", namenjen nanosu osvetljevalca, postal eden mojih najbolj priljubljenih čopičev. Glede na ceno, gre za zelo soliden izdelek. Čopičem ne odpadajo ščetine, na koži so mehki in prijetni, nanos ličil pa je natančen in preprost. Čopič za zabrisovanje senčil, fan brush, čopič za nanos bronzerja ter tanjši in kompaktnejši čopič, idealen za nanos senčil na spodnjo veko, so moji absulutni favoriti te zbirke, ki sicer šteje osem čopičev.

Kako so ti všeč izdelki tokratne objave? Si se s katerim že srečala? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

4 komentarji:

  1. Lepe fotke.😍 Laka imam tudi sama in sta res lepa.👌🏻

    OdgovoriIzbriši
  2. Waaa, krasne fotografije! Šminki sta noro lepi ampak tudi zame žal neuporabni =( Lakca imam pa tudi sama - še neuporabljena ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Ajda! ❤ Žal sta odtenka šmink tako delikatna, da pri mojem stilu ličenja redko prideta prav. Lakca pa le preizkusi, sta odlična za nežno manikiro. ❤

      Izbriši