Sweet 29

23:05 Nina - GlowToGo.eu Blog 4


Danes praznujem svoj rojstni dan. Še zadnjič se številka mojih let začne z dvojko, a sem leta k sreči že zdavnaj nehala šteti. Vzdušje v decembru že samo po sebi prekipeva od blišča, prijaznosti, dobrote in daril, zato mu nekaj pristnega, dodatnega veselja ni bilo težko dodati.

Včasih sem sovražila dejstvo, da sem rojena tik pred Božičem. Zdelo se mi je, da sem oropana kupov daril, ki bi jih prinesel Božiček, a je raje prispeval k rojstnodnevnim presenečenjem. Pa tistega pravega praznovanja rojstnega dne... ko bi se gostje praznično počutili zaradi mene in ne zaradi veselega decembra. 

A to sem že zdavnaj prerasla, ne štejem več daril ampak ljudi, ki so okoli mene in si z menoj delijo trenutke. Ne razmišljam o tem, kaj se dogaja druge dni, temveč z mojimi najdražjimi, torto in penino danes nazdravljam vsemu lepemu, kar mi bo še prineslo življenje.

Torej, za svoj rojstni dan sama sebi želim:
1. Zdravje, saj niti slučajno nočem preizkusiti kako je, ko to ni več samoumevno.
2. Uspešno združevanje službe in bloga, neskončno motivacije, lepo svetlobo za fotografije in čim manj preslišanih budilk ob prostih dneh.
3. Čas za uživanje, naj si bo ob knjigi, kavi, med sprehodom v naravi ali spontanim izletom, v katerega me skoraj prisiljo, a se na koncu izkaže kot najboljša ideja.
4. Da ne štejejo dnevi, meseci in leta, temveč dogodki, uspehi, trenutki, objemi in poljubi.
5. Drobne stvari, ki polepšajo dan, vonj kave iz kuhinje, mačje predenje, jutranje poležavanje in romantični film z banjico sladoleda.
6. Da nikoli ne neham sanjati.
7. Da moje življenje nikoli ne postane samo navada, da se izognem vseh dolgočasnih rutin in v svojo kavo vsake toliko umešam žlico kakava, cimeta ali vanilije. Za vsak slučaj!
8. Da nikoli zares ne odrastem. Leta so številka, ki ne sme vplivati na počutje in vedenje.
9. Da mi nikoli ne zmanjka optimizma, da za vsak zakaj najdem svoj zato in da še naprej poslušam sebe in verjamem vase.
10. Še kup zanimivih objav ter iskrenih zapisov na blogu in vaših komentarjev, pohval in spodbudnih sporočil.

Hvala, ker me bereš, hvala za vsako sporočilo in komentar. Tudi zaradi tebe, je bilo moje leto še toliko lepše, uspešnejše in srečnejše.



Še več zanimivih vsebin

4 komentarji: