Ali magic bra res deluje?

03:15 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Če tudi ti spadaš med redne uporabnice družbenih omrežij, verjamem, da dobro poznaš čudežni modrček "magic bra". Modrček, ki nima ne naramnic, niti hrbtnega traku in se na kožo enostavno nalepi? V primeru, da se kljub vsem reklamam za nakup še nisi odločila, te verjetno zanima, ali res deluje in ravno to ti, skupaj z Oriflamovimi lepotnimi sladkorčki, razkrivam v objavi.

V promocijo "čudežnih" stvari ne verjamem. Na živce mi gredo vsi oglasi, ki obljubljajo izgubo 20 kilogramov v enem tednu, 20 centimetrov daljše las v 1 mesecu in popolno kožo, brez sledi celulita v 14 dneh. V čudeže ne verjamem in tudi izdelki, ki jih reklamirajo kot revolucionarne, pri meni navadno naletijo na gluha ušesa. Pravijo, da se dobro blago samo hvali in če verjamem temu reku, potem bi me "magic bra" moral razočarati. Ampak tokrat se je očitno zares zgodil "čudež", saj me ni.

Magic bra sem naročila v spletni trgovini Rosegal, za pičle štiri dolarje, saj sem ujela eno izmed njihovih številnih akcij. Vzela sem velikost C ter izbrala črno barvo. Ko sem nanj že skoraj pozabila, je pozvonil poštar in mi izročil paket. Moram priznati, da modrček na prvi pogled ni deloval nič bolj ceneno, kot tisti, s katerimi so me bombandirali oglasi na Facebooku. Njegova sprednja stran se pretirano ne razlikuje od klasičnih modrčkov - če seveda odmislimo, da nima niti naramnic, niti traku, s katerim ga zapnemo. Najbolj me je presenetila lepljiva, silikonska notranja stran, ki poskrbi, da modrček stoji na svojem mestu. S silikonom je prekrita celotna notranja površina modrčka, z izjemo dveh krogov, ki ščitita najobčutljivejši predel prsi.

Modrček lahko nalepimo in odlepimo kolikokrat želimo, silikon pa enostavno očistimo z vodo in milom, s čimer ne izgubi svoje "lepljivosti". Ko ga namestimo na prsi, z vrvico kontroliramo razmik obeh polovic modrčka in s tem izoblikujemo lepši dekolte. Res da oprsja ne bo privzdignil, bo pa definitivno zgladil sosedske spore med tvojima dojkama ter preprečil, da bi gledali vsaka v svojo smer.

Nad modrčkom sem najbolj navdušena zato, ker imam sedaj popolnoma prosto pot pri izbiri majic in oblek. Ne obremenjujem se več s tankimi naramnicami, odkritim hrbtom in razkritimi rameni. Modrček mi ne kuka izpod nobenega oblačila in kljub temu, da ni prevzel vloge klasičnega ali športnega modrčka, sem zelo vesela, da je ena izmed izbir, ki jih imam na voljo. Za šport ti ga res ne priporočam, pa ne zato, ker ni udoben, ampak ker ti ne bo nudil zadostne opore. Če pa govorimo o udobju, ga boš brez težav nosila cel dan in nanj popolnoma pozabila.

Ker modrček na fotografijah spremljajo še čudoviti Oriflame in Zaful izdelki, moram kakšen odstavek posvetiti še njim. Pri podjetju Oriflame vedo, da obožujem oranžne odtenke šmink, zato so mi prijazno poslali dve novi Colourbox šminki v čudovitih odtenkih. Šminki, ki sicer na prvi pogled spominjata na balzam za ustnice, spremenita tvoje mnenje, ko snameš pokrovček. Sta kremni in izredno prijetni za nošenje. Kljub temu, da na ustnicah ne bosta preživeli malice, ju je zaradi dobre pigmentiranosti, čudovite barve in nežnega sijaja zelo zabavno nositi.

Zgornji swatch je narejen s Colourbox šminko v odtenku Orange, spodnji pa s šminko v odtenku Croal.
Prav tako moram omeniti dišavo Wonder Flower, ki v svežem poletnem vonju povezuje živahno hruško, cvetlične note zapeljivega mandljevega cvetova in vijolic ter izviren akord, imenovan "rainbow cheeky". Dišava je na začetku izrazito sadna, nato pa se razvije v prijeten poleten sadno-cvetlični vonj, ki je dovolj poseben, da boš zasuta z vprašanji, kateri parfum uporabljaš.

Čopič z ribjim repom je predvsem lep, prelep, da bi ga želela umazati. Ko sem ga naročila, sem ga izbrala predvsem kot dekoracijo in poživitev fotografij, ampak sem na koncu dobila precej več, kot sem pričakovala. Izdelan je zelo lepo in držalo v obliki repa pri uporabi sploh ni moteče. Ščetine so izjemno mehke in goste, tako goste, da lahko konkurirajo "žličkastemu čopiču", čeprav se njuna površina precej razlikuje.

Modrček - Rosegal (klik)
Šminki - Oriflame (klik)
Parfum - Oriflame (klik)
Čopič - Zaful (klik)

Si že preizkusila magic bra? Kako so ti všeč ostali izdelki? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: