Naj kitke tega poletja

02:19 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Dogodivščina, ki se začne in konča s kavo, ne more biti slaba. Sploh če vključuje spremembo frizure, fotografiranje in obilo smeha. Z Nino iz bloga Ninnieboo, sva se odločili preizkusiti enega izmed najbolj vročih trendov ta hip - barvne lasne podaljške za pletenje kitk.

Podaljški so na voljo v številnih divjih in malo bolj umirjenih odtenkih, različnih ombre prehodih ali povsem odštekanih mavričnih kombinacijah. Kljub temu, da je izbira pestra in skoraj neskončna, sva se obe Nini po temeljitem premisleku zaljubili v enak odtenek - ombre prehod iz blond v sivo barvo. Nikakor namreč nisva mogli mimo dejstva, da siva na soncu povleče na pastelno vijolično barvo, ki pa je, vsaj zame, ena najlepših barv.
 Če si želiš podaljške vplesti v francosko ali nizozemsko kito, boš po vsej verjetnosti potrebovala pomoč nekoga, ki tovrstno pletenje obvlada. V kito, ki se nadaljuje iz čopa, pa jih boš verjetno brez večjih težav lahko vpletla tudi sama. Podaljški so sicer dolgi 60 centimetrov in so nekoliko "nakrepani", zaradi česar kita, v katero jo vpletaš pridobi na debelini.

Na fotografijah poleg kitk nosim simpatično oblekico iz trgovine Zaful. Dolga obleka v meni izredno ljubem odtenku, posuta s poletnim vzorcem cvetic, me je očarala takoj ko sem jo zagledala. Izrez razkriva ramena, kljub temu pa ima drobna rokava, ki nekoliko zapolnita praznino povsem golih rok.

Njen materija je izredno prijeten. V sebi ima nekakšen reliefni vzorec, zaradi katerega se obleka ne mečka. Je udobna za nošenje, v vetru nekaj težav povzroča le razporek na sredini, saj včasih razkrije malo več, kot bi si želele.

Na fotografijah nosim:

Color Braids v odtenku Ombre Blonde/Gray - Fluffy Muffin (klik)
Obleka - Zaful (klik)
Zapestnici Amélie En Cuir - Fluffy Muffin (klik)
Ogrlico mi je podarila čudovita Karina iz bloga Elevendrops
Uhani - Rosegal (klik)

Za kitke je poskrbela Neža Kranjc, fotografije pa sta posneli Nina Pintar iz bloga Ninnieboo in Neža Kranjc.
Verjetno si predstavljaš, da je fotografiranje za blog vedno zabavno. Pa ni. Včasih so slike narejene v 15 minutah, posnete na hitro, s precej slabe volje modela ali fotografa. Včasih pa se zgodi, da se ob fotografiranju noro zabavamo in garancija za to je, da se fotografirava skupaj z Nino. Tokrat se nama je za piko na i z nasveti pridružila še najina današnja frizerka in fotografinja Neža in dan je bil popoln. Kot omenjeno, če se začne in konča s kavo, že ne more biti slab!

Si tudi ti podlegla trendu vpletanja podaljškov v kitke? Kako ti je všeč moja poletna obleka? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: