Rapid White - dobra zobna vila

00:11 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Če bi mi pred dobrim tednom dni pokazali sliko "prej in potem", ki vas čaka v nadaljevanju te objave, bi trdila, da takega rezultata doma ni mogoče doseči, pa ga je! Podjetje Rapid White je zasnovalo gel za beljenje zob, s katerim sem si v tednu dni doma pobelila svoje zobe s klinično preverjeno formulo.

Si predstavljate, da lahko teden dni, desetminutne uporabe gela za beljenje zob, posvetli zobe za 4 odtenke, brez da bi z vodikovim peroksidom poškodovalo sklenino?

Postopek 

V paketku sem prejela tri produkte in zobna nastavka shranjena v plastični škatlici za shranjevanje. Pred prvo uporabo sem zobna nastavka namočila v vroči vodi, počakala, da sta se malenkost ohladila in vanju odtisnila svoje zobe tako, da sta se prilegala njihovi obliki. Tako sem ustvarila pripomočka, kamor sem vsako jutro in večer po umivanju zob nanesla belilni gel. Zobe sem premazala s pospeševalcem delovanja in si v usta vstavila zobna nastavka z gelom. Nato sem si odstranjevala ličila, brskala po Instagramu, si nanašala ličila in se na vse možne načine zamotila za nekje 10 minut, ko sem si temeljito izprala usta ter zobe umila z belilno zobno pasto. Kratka procedura, ki ti v tednu dni pride v navado in ravno, ko sem se nanjo povsem navadila, je bil teden okoli.

Posebnega občutka med beljenjem nisem imela, česa posebnega nisem čutila, dejansko malenkost moti le zobni nastavek, pa še to le takrat, ko hočemo govoriti razločno, zvenimo pa kot raček iz risanke Zajček Dolgoušček. Zobje so po izvedenem postopku na otip zelo gladki in vedno bolj beli. Prva precej opazna sprememba se zgodi že po drugi uporabi, druga pa po nekje šestih dneh redne uporabe. Izdelki v paketu bodo zadostovali za vsaj 7 dni, meni pa je, kljub temu da me je nekje na sredini skrbelo, da mi bi belilnega gela zmanjkalo že prej, na koncu ostalo še vsaj za eno dodatno uporabo belila in še skoraj tretjina zobne paste (pa z njo nisem nič varčevala).

Rezultat bo najbolje opisala slika, lahko rečem, da sem presenečena, navdušena in precej bolj samozavestna. Kljub temu da moji zobje nikoli ne bodo moj najljubši del telesa, sem vseeno kar malo ponosna na njihovo belo barvo. Edina informacija, ki jo o izdelku še nimam, je obstojnost beljenja. Kljub temu, da moj zobozdravnik pravi, da bi naj bila dovzetnost za obarvanje zob s kavo, rdečim vinom in drugimi živili, ki puščajo barvo na sklenini, pogojena z posameznikovo genetiko, upam, da bo rezultat trajal čim dlje.
Cena izdelka je 17,95€, na voljo pa je v DMovih trgovinah po Sloveniji.

Si tudi sama že kdaj belila svoje zobe? Si se postopka lotila doma ali si obiskala profesionalca? Vesela bom tvoje izkušnje.


Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: