Kaj je novega v Ikoni?

16:17 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


V ljubljanski nakupovalni hiši Ikona so oboroženi z novimi pomladnimi kolekcijami, ki prihajajo iz pod rok Steve Maddena, blogerke Chiare Ferragni ter sester Kendall in Kylie Jenner. Povabili so nas na predstavitev omenjenih treh kolekcij, ki jih večinoma sestavljajo čevlji in modni dodatki.

Če ste že kdaj obiskali Ikono verjetno veste, da se tam v hipu izgubite v dveh nadstropjih, polnih modnih kosov, dišav, dodatkov in obutve. Lahko bi jo poimenovali ženska nebesa. Nove kolekcije, ki smo si jih imele priložnost ogledati, so vsaka posebej posebna ter unikatna in prav zato je izbira favorita res težka. Brez težav pa bi v svojo garderobo sprejela kar nekaj kosov iz prav vsake izmed njih.

Chiara Ferragni

Igriva in bleščeča kolekcija te italijanske blogerke, je tista, ki zaradi sijaja prva skoči v oči. Kot smo pri Chiari vajeni, se vse vrti okoli njenih znamenitih modrih oči, tokrat pa se bodo le te poleg čevljev in modnih dodatkov znašli tudi na oblačilih, kopalkah in brisačah.
Najbolj vpadljiv in sijoč kotiček zgornjega nadstropja Ikone, je definitivno prostor, kjer so razstavljeni kosi koekcije Chiare Ferragni. 
Novost znamke so balerinke, ki prikličejo spomine iz otroštva. Okrašene so z značilnim modrim očesom, ki se tokrat pojavi v obliki malih draguljčkov, posebnost pa sta trakova v kontrastnih barvah, ki se ju zaveže okoli gležnjev.
Tako visoki kot tudi nizki sandali so to sezono posuti z bleščicami in okrašeni z motivom zvezdic.

Marjetice oznanjajo pomlad in Chiara je izkoristila priložnost, z njimi obdala oko in z njimi začinila balerine in natikače.
Denim sandali so kombinirani z očesom iz perlic, med tem ko je čevlje popestrila z zaponko v obliko očesa. V enake čevlje v sivi barvi sem se sama popolnoma zaljubila. Čudoviti so!
 Choker z bleščečim očesom? 
Poleg kratkih majic, v tej kolekciji najdemo še kratke jeans hlače ter "oversize" puloverje s kapuco. 

Kendall + Kylie

Kendall in Kylie Jenner sta se s pomočjo družbenih omrežji izborili mesto med najbolj ikoničnimi osebnostmi tega časa. Njuna pomladna kolekcija Kendall + Kylie ponuja obutev in torbice, ki združuje raznolikost dveh prepoznavnih stilov. Med tem ko se Kendall zgleduje po sofisticiranemu, klasičnemu in elegantnemu stilu, ki ne pozna vpliva časa, Kylie v kolekcijo prinaša izvirnost in drznost

Kolekcijo sestavljajo oker barva ter črno bele kombinacije s sivinskimi toni. 
Ameriška plažna klasika. Torbica, ki se skriva v ozadju je verjetno moj najljubši kos te kolekcije.
Kolekcija se drži umirjenih barv, a izstopa z dizajnim in detajli. Torbice pogosto krasijo ustnice, simpatični usnjeni obeski v obliki žival.
 Usnjen nahrbtnik v obliki psička, je gotovo en najvpadljivejših kosov kolekcije.

Steve Madden
Znamka, zgodba katere se je pred 27 leti začela s skromno investicijo, je trenutno ena najbolj ikoničnih znamk obutve. Steve Madden je z ameriško tovarno revolucioniral industrijo obutve in navdih poiskal v "rock and rollu" in newyorških koreninah. Kolekcija vsebuje moško in žensko obutev ter modne dodatke, v klasičnih barvah z drznimi teksturami in živahnimi detajli.

Med obutvijo v peščenih in zemeljskih tonih najbolj izstopajo bleščeče balerinke s širokimi vezalkami in čudovit, nekoliko orientalski nahrbtnik.
Srebrna kombinacija vključuje čevlje z luknjičastega materiala, torbo in nahrbtnik, ki je eden najbolj trendovskih kosov te kolekcije. 
Kolekcija ponuja široko izbiro temnejše obutve. Elegantni čevlji z visoko peto so večinoma na voljo v črni barvi, medtem ko je pri "flat" modelih na voljo nekoliko več barv, različnih materialov in celo vezenine.
Enako kot v srebrni barvi, so čevlji in nahrbtnik na voljo tudi v zlati kombinaciji.
Torbica z nekoliko rockovskimi detajli ter športni copati v klasični beli in nekoliko bolj divji vinil barvi.

Kako so ti všeč kolekcije? Si med izdelki izbrala favorita? Vesela bom tvojega komentarja.


Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: