Pomladne novosti v moji kopalnici

00:28 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Sonce postaja iz dneva v dan toplejše, ptički čivkajo in rožice cvetijo. Zimska oblačila so pospravljena v omari in zato se spodobi, da začnem uporabljati tudi bolj pomladne kozmetične izdelke. V objavici sem združila nekaj novosti, ki me bodo spremljale to pomlad in za katere menim, da se super priležejo toplejšemu vremenu.


Gel za oblikovanje telesa 

Kozmetiko Dvorca Trebnik imam zelo rada, kmalu napišem kaj več tudi o produktih, ki jih uporabljam za nego obraza, to pomlad pa bom pred začetkom poletjem prvič preizkušala tudi gel za oblikovanje telesa. Izdelek vsebuje izvleček bršljana, ki pospeši odvajanje odvečne vode in toksinov. Kožo gladi in učvrščuje zaradi mandljevega olja, med tem ko eterična olja geranije, ciprese in brina zavirajo nastajanje celulita in ohranjajo vitko postavo. Gel se lepo razmaže in hitro vpije v kožo, njegov vonj pa sicer ni med mojimi ljubšimi, a me pri uporabi izdelka pretirano ne moti. O rezultatih vam poročam, ko zaključim s testiranjem.

Dišava Little Sequin Dress

Čudovita pomladna dišava, ki v trenutku izboljša moje razpoloženje in me, vsaj v mislih ponese na morje. Little Sequin Dress je ustvarila francoska parfumerka Caroline Sabas in se na koži začne razvijati iz sadnih not mandarine in manga. Kasneje se razvije v nekoliko bolj cvetličen vonj, ki mešanico gardenije in vročih tropskih cvetlic združi z osnovo čutnega mošusa in esence zlatega jantarja. Embalaža ponazarja bleščeče delce iz imena dišave, ki so združeni z elegantno klasično stekleničko.

My must haves paleta

Definitivno moj najljubši produkt essence pomladne prenove. Pri essence so ponudili paletke, ki jih lahko napolnimo s senčili po lastni izbiri. Za izredno ugodno ceno ponudijo zelo dobro pigmentiranost in precej dobro obstojna senčila. Sama sem preizkusila svetel in nekoliko temnejši odtenek in nad pigmentacijo obeh sem bila izredno navdušena. Poleg dvajsetih odtenkov senčil ponujajo tudi satenasta in mat rdečila za lička, fiksirni in bronzer puder, osvetljevalec ter podlago in šminko za ustnice. Končno smo torej dobili drogerijski produkt, ki si ga lahko sestavimo po svojih željah, brez da bi se v paleti nahajali odtenki, ki jih nikoli ne uporabljamo.

Na fotografiji so iz leve proti desni swatchi essence senčil 05 cotton candy in 18 black as berry (z enim samim nanosom), Nabla Brow Divine svinčnika za obrvi v odtenku neptune ter I heart Makeup črtala All Day and Night v odtenku Stars Come Out.

Črtalo za obrvi

Za dopolnjevanje svojih obrvi že nekaj časa uporabljam Nablino črtalo Brow Divine. Odtenek neptune se mi zdi pravšnji za moje precej svetle obrvi, tanka konica omogoča natančno dopolnjevanje, na drugi strani pa krtačka poskrbi za oblikovanje. Blondinke (in tudi ostale), če iščete dobro obstojno črtalo za obrvi, ki bo izgledalo naravno, pobrskajte med Nablino široko ponudbo različnih odtenkov.

Svinčnik za oči

All Day and Night je črtalo znamke I heart Makeup, ki na prvi pogled ne izgleda nič posebnega. Klasičen svinčnik za obrobo oči, pa pokaže svoje čare šele na koži. Močno črno barvo odtenka Stars Come Out krasijo drobne elegantne bleščice, ki se na soncu lepo zasvetijo in dodajo piko na i vsakemu večernemu ličenju. Zelo pigmentirana kremna tekstura se v nekaj trenutkih malenkost zasuši na kožo in nedotaknjena tam ostane preko celega dneva ali noči.





Svetlikajoči sprej za lase in telo

Še en produkt Dvorca Trebnik, ki me je popolnoma prevzel. Dišeče olje za lase in telo vsebuje pet hranljivih olj (mandljevo, oljčno, jojobino, organsko arganovo olje in olje grozdnih pešk), ki poskrbijo za sijaj in prijetno mehkobo kože in las. Olje las ne masti, v kožo pa se zelo hitro vpija. Komaj čakam, da ga preizkusim še na malenkost bolj zagoreli polti, ob večenem sprehodu po plaži.

Lip gloss 

Shine, shine, shine je essencov lip gloss, ki me je, kljub temu, da lip glossov ne maram, precej presenetil. Gre za prijetno dišeč produkt, ki na ustnicah pusti sladek, sadno dišeč sloj, na katerega se lasje v vetru še vedno prilepijo, sicer pa občutka lepljivosti med nošenjem ne daje. Je svilnat in mehek, najbolj pa me je presenetila njegova pigmentiranost. Že en sam nanos zadostuje za lepo in enakomerno barvo, ki sicer ni preveč dolgo obstojna, a za spremembo in popestritev svojega make upa, ga bom verjetno še kdaj prijela v roke. Tistim, ki imate lip glosse rade, ga zaradi pigmentiranosti zelo priporočam, dolge obstojnosti pa od tovrstnih izdelkov tako ali tako ne gre pričakovati.

Na spodnji sliki lahko vidite, kako essence lip gloss shine, shine, shine v odtenku red carpet starlet izpade na ustnicah po enem samem enakomernem nanosu.

Ionska krtača

Poznate ionske krtače za lase? Sama jo uporabljam že nekaj mesecev in priznati moram, da sem navdušena že od kar sem jo prvič preizkusila. Krtača deluje na baterije in s svojo tehnologijo poskrbi za večjo gladkost las. Odpravlja štrleče statično naelektrene lase in precej lepše, lažje in manj boleče razčesuje zafecljane in štrenaste lase. Ne vem več, kaj bi počela brez nje.

Gel za oblikovanje telesa Dvorec Trebnik: klik
Svinčnik za obrvi Nabla: klik
Svinčnik za oči I heart Makeup: klik
Svetlikajoč sprej za lase in telo Dvorec Trebnik: klik
Dišava Little Sequin Dress: klik
Paleta in senčila essence: vsa prodajna mesta essence kozmetike; cena palete za štiri senčila ter vsakega posameznega senčila: 1,59€
Lip gloss essence: vsa prodajna mesta essence kozmetike; cena: 2,20€


Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: