So, so what? I'm still a rock star

00:06 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


.. I got my rock moves and I don't need you! Nekako tako sem se počutila, ko sem si oblekla in obula moj zadnji nakup v spletni trgovini Zaful. Kljub temu, da bi lahko oblačila, obutev in modne dodatke nevpadljivo kombinirala s čisto običajnimi kosi, je končni izgled tega outfita precej uporniški in priznati moram, da mi je tako všeč.

Vojaške škornje oz. bulerje sem v svoji omari pogrešala že dlje časa. Kljub temu, da me boste prej našli na kakšnem punk koncertu kot ob poplesavanju v klubu, si jih nisem nikoli kupila, čeprav sem na vsake toliko kakšne preizkusila v trgovini. Všeč mi je njihova oblika, všeč mi je da so udobni, da se prilegajo k vsem stilom in vsem mogočim oblačilom. Prek spleta čevlje sicer nerada naročam, a tokrat sem naredila izjemo in pred izborom številke temeljito premerila svoje stopalo. Številka mi ustreza, prav tako pa je tudi nošenje precej udobno, saj so čevlji mehki in iz notranje strani prijetno podloženi. Razen enega začetnega žulja, sem se z njimi super ujela.

Tunika me je, ko sem jo prejela, nekoliko presenetila s svilnato teksturo, ki se je izkazala za zelo praktično, saj lepo pade ob telesu in se ne mečka. Vojaško zelena barva je popestrena z gumbi, ki nekoliko presekajo monotonost, tričetrtinski rokavi so primerni za pomlad, neenakomerna dolžila spodnjega dela pa nekoliko popestri izgled oblačila. Glede na ceno me je tunika zelo presenetila, če ne kar navdušila in z veseljem jo bom kombinirala tako z žabicami ali legicicami, kot tudi s klasičnim jeansom.

Choker na fotografiji je le eden iz zbirke osmih, ki sem si jih naročila. Chokerje zelo rada nosim in z veseljem kombiniram z različnimi outfiti. Od osmih, ki so prišli v kompletu, jih redno nosim šest, zato je bil njihov nakup odlična investicija. Sončna očala s cat eye okvirji in roza odbojnimi šipami so me prepričala zaradi nenavadnega izgleda in čeprav jih več časa nosim v laseh kot pred očmi, se mi zdijo modni dodatek, ki pritegne pozornost in doda piko na i.

Tako, s to kombinacijo oblačil sem stopila korak iz moje cone udobja in ugotovila, da se udobno počutim tudi, ko prečkam navidezne meje.

Kje najdeš oblačila, obutev in modne dodatke?

Bulerji: klik
Tunika: klik
Sončna očala: klik
Choker: klik




Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: