Neodločena

03:04 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Oblačila navadno takoj vzljubim ali pa mi enostavno niso všeč. Redko pa se zgodi, da se nikakor ne morem odločiti. Najprej mi je stvar všeč, potem mi ni, ko se pogledam še enkrat ni več tako slabo... navadno je potem to tisto oblačilo, ki ga imam v mislih za priložnosti, pred katerimi se zadnji trenutek preoblečem in ob enem tisto, v kar se zadnji trenutek preoblečem, ko zataji kakšna druga izbrana kombinacija. Tisto nekaj vmes.

In  nekje vmes je tale srajca, ki mi je v oko padla med brskanjem po spletni trgovini Zaful. Na modelu je izgledala zelo zanimivo, a sem že iz fotografije razbrala, da pri tako odštekanem oblačilu obstaja veliko "če-jev". Pa sem se odločila tvegati. Dodala sem jo v košarico, pričakovala čisto polomijo, a mi je bila prvič, ko sem jo poskusila presenetljivo všeč. Naslednjič je bil moj pristop drugačen, saj se mi je zdelo, da bo kot vlita, pa me je takoj začelo nekaj motiti. Kaj? Pa saj še sama ne vem točno. Enkrat se mi zdi, da kroj ni tak, kot bi si želela, a ko se malo obrnem, že izpade precej bolje. Enkrat se mi zdita njena dela med seboj tako različna, da deluje čisto mimo, čez nekaj minut pa vse skupaj deluje simpatično. In ja, večino časa me moti zareza v rokavu temnejše polovice, brez nje bi bilo vse precej bolje.

Kljub vsej znanosti, ki se skriva za tem kosom (ali dveh?) blaga, sem jo skupaj s hlačami iz iste spletne trgovine peljala na meni najbližjo goro (ki pravzaprav ni gora, če v tej objavi že tako ali tako kompliciram). Lahko rečem, da so mi črne jeans hlače z vezenimi rožicami všeč že od prve minute in z njim nebi imela nobenih težav, če mi nebi bile ravno toliko prevelike, da me to moti. Ampak za tem je že druga zgodba o tabelah velikosti in moji površnosti. Pa prihranimo to za kdaj drugič.

Kakorkoli, po vsej verjetnosti bereš zadnjo letošnjo objavo o nekoliko bolj jesenski (če bi jesen bila takšna kot se spodobi, seveda) opravi, preden se zavijem v tople bunde, obujem škornje in poskrbim za kapo in šal. Glede na temperature, zima več kot očitno prihaja!
Omeniti moram še sandale, ki jih nosim na fotografijah. Čeprav so me osvojili s nostalgično obliko in se mi tekom poletja prikupili z udobnostjo, jih v tem vremenu ni nič kaj prijetno nositi. Ker sem zmrzljive sorte, bodo morali počakati na toplejši čas, saj mornarska modro belo kombinacija očitno ni dovolj velik razlog za dvig temperature. Kljub vsemu pa vem, da bom prihodnje leto preskrbljena z ljubkostjo in udobnostjo. S trakovi, ki se prikupni zavežejo nad gležnji ter spodnjim delom iz jute, ki daje čevljem kompaktnost, namreč dosežem ravno to.

Na fotografijah nosim:

Srajca - Zaful (klik)
Hlače - Zaful (klik)
Sandali - Rosegal (klik)
Ogrlica - Rosegal (klik)
 

Kako ti je všeč kombinacija? Se tudi ti kdaj ne moreš odločiti, če ti je oblačilo všeč ali ne? Vesela bom tvojega komentarja.




Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: