Gremo v šolo?

02:35 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Končno je prenehalo deževati in s tem je napočil čas za novo outfit objavo. Tole kombinacijo bi lahko poimenovala "back to school" in čeprav se tja ne bom vrnila, z njo kličem uporniški duh, ki ga je v meni zbudila kakšna dolgočasna ura matematike.

Sončno dopoldne v začetku septembra in zid osnovne šole kar kličeta po obujanju spominov iz šolskih klopi. Res da sem bila večino svojega šolanja precej pridna, a kljub vsemu se nekje v meni skriva upornica, ki jo vsake toliko spustim na plan. Tokrat se je pokazala v kombinaciji natrganih jeans hlač, bulerjev, potiskane majice in kariraste srajce, ki sem si jo zavezala okoli pasu. Da sem vse skupaj malenkost omilila, je poskrbel prisrčen nahrbtnik v obliki zajčka.

V šoli sem sovražila matematiko, kasneje se nikakor nisem razumela s francoščino, moj seznam nepriljubljenih predmetov pa je skozi leta obsegal skoraj cel predmetnik. V osnovni in srednji šoli sem uživala zgolj pri slovenščini, psihologiji in kakšno leto pri biologiji ali kemiji, z vpisom na fakulteto, pa je bilo meni ljubih predmetov vedno več. Zelo vesela sem, da sem jih (z izjemo statistike, ki se je nikakor ne moremo otresti), med študijem lahko delila le še na najljubše in tiste še vedno zanimive.

Zato, če še nisi, stisni zobe preko srednje šole, nato pa se odloči za študij nečesa, kar te resnično zanima. Ne oziraj se na mnenja staršev, sosede, socialne delavke, svetovalca, fanta ali najboljše prijateljice, če te prepričujejo, da boš "s takšni diplomo težko našla zaposlitev", "da ta študij ni za punce", "da boš z drugim poklicem zaslužila več denarja" in podobno. Ko se enkrat odločiš za študij področja, ki te resnično zanima, ne boš hotela zamujati predavanj ali vaj, o tematiki boš rada brala celo med prostim časom in na izobraževanje boš gledala s čisto drugimi očmi.

Da nebom preveč zašla in ti od navdušenja začela propagirati svoje fakultete, se raje posvetimo oblačilom. Za moj prvi dan v okolici šole sem oblekla raztrgane jeans hlače, ki so sicer namenjene toplejšim dnem. Segajo nad gležnje, brez težav pa jih lahko tudi nekoliko zavihaš. Ker pa je zunaj že tako mraz, sem jih sama skombinirala z debelimi nogavicami in vse skupaj skrila v bulerje. Bombažna majica s kratkimi rokavi, ki pokaže tisto, kar se sicer skriva pod njo, je sicer čisto klasična - udobna in zabavna.

Okoli pasu sem si ovila karirasto oblekico, saj se mi je zdelo, da se vzorec poda k stilu outfita. Na ramah nosim nahrbtnik v obliki zajčka, ki je simpatičen, praktičen in nekoliko bolj punčkast. Da pa zajček ne bi odvrnil mojih uporniških namer, nosim divji choker iz umetnega usnja, s katerim za enkrat še nisem uspela ostati neopažena.
Na fotografijah nosim:
  • Hlače - Romwe (klik)
  • Majica - Romwe (klik)
  • Nahrbtnik - Rosegal (klik)
  • Čevlji - Zaful (klik)
  • Choker - Rosegal (klik)

Pa ti? Si se že rešila šolskih klopi ali si ravno v polnem zagonu ob pričetku novega šolskega leta? Kako so ti všeč oblačila, ki jih nosim? Vesela bom tvojega komentarja.




Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: