Poletje v mestu

15:13 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Tokrat sem se po Ljubljani sprehodila v poletnem, zame ne tako običajnem outfitu. Iz cone udobja sem stopila s črnim klobučkom, svetlimi oblačili in visokimi petami. Klobuček in bluza sem pred kratkim naročila v spletni trgovini Zaful, belo krilce pa je iz spletne trgovine Romwe.

Klobuček, ki si ga bom sicer na glavo verjetno najpogosteje nadela med branjem knjige na kakšni plaži, je sicer zelo udoben in hitro pozabim, da ga nosim. Bluza je izredno zanimiva, v trendovski belo modri kombinaciji. Nosi se jo precej nizko, kar poudari V izrez. Dodatno jo popestri pas, ločen od oblačila, ki ga zavežemo na mašno. Meni je izredno všeč, ker je ni težko kombinirati in se odlično poda tudi na jeans. Kroj daje izgled, da je obleka ovita okoli telesa, piko na i dodajo široki, nabrani rokavi, ki bluzico lepo poživijo.

Krilce je oblikovano v obliki silhuete A linije, s čimer navidezno zoži pas in poudari postavo. Spodnje, nekoliko krajše krilce je iz prijetnega in mehkega materiala, ki ga prekriva nekoliko daljše in širše luknjičasto krilce. V njem se v meni vedno prebudi otroški duh in z veseljem se vrtim tako, da krilce frči na vse strani.

Bluzica - Zaful (klik)
Klobuček - Zaful (klik)
Krilce - Romwe
Choker - Zaful (klik)
Čevlji - H&M
Vse fotografije je posnela čudovita Nina Pintar iz bloga Ninnieboo.

Kateri je tvoj najljubši kos, ki ga nosim? Se tudi ti v želji po poletju, kdaj naokoli sprehajaš oblečena za sprehod ob plaži? Vesela bom tvojega mnenja.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: