Lepotni favoriti

01:04 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Ženska se najlažje predstavi preko izdelkov in modnih dodatkov, ki jih rada uporablja in nosi. Kljub temu, da nisem ravno najbolj tipična predstavnica nežnejšega spola, sem za prvo objavo izbrala nekaj izdelkov, za katere lahko rečem, da predstavljajo delček mojega stila in osebnosti.

Kava
Sem ljubiteljica kave, do katere gojim tako močno ljubezen, da jo z veseljem pijem ne glede na uro in razpoloženje. Vsi vedo, da bom vedno in povsod naročila kavo, če pa se mi kdo želi prikupiti, s povabilom na kavo gotovo ne more zgrešiti. Prav zato sem se navdušila nad nakitom umetnice Eve Cello, ki v svoje mojstrovine vključuje prava kavna zrna. Sama zrnca v ušesih nosim večino časa, ob posebni priložnosti pa si nadanem kakšen bolj izstopajoč kot njenega nakita.

Choker
Moj najljubši kos nakita so, poleg uhanov, ki jih ne menjujem tako zelo pogosto, gotovo chokerji. Imam jih ogromno in zelo rada jih nosim tako v kombinaciji s popolnoma sproščenim outfitom, kot tudi, kadar se skušam nekoliko bolj urediti, za resnejšo priložnost.

Olje za lase
Kljub temu da sem preizkusila že ogromno barv in dolžin las, zadnja leta ostajam svetlolasa dolgolaska. Svojim lasem po vsakem umivanju privoščim nekaj kapljic Melvitinega arganovega olja, ki jih nahrani in okrepi. Vsake toliko ga nanesem tudi na trepalnice. Rezultati so počasi vidni in moje trepalnice so daljše in gostejše.

Highlighter
Obožujem highlighter, ki je poleg maskare in šminke najpomembnejši kos v moji zbirki ličil. Na svoji polički jih imam kar nekaj, trenutno pa me najbolj navdušujejo čudovite Avonove kroglice. Čeprav so namenjene tudi uporabi kot rdečilo za lica, sama njihov čudovit sijaj raje uporabljam kot osvetljevalec.

Laki za nohte
Moji nohti so zelo redko brez barv, rada se igram z barvnimi kombinacijami in preizkušam različne tehnike manikure. Prepričana sem, da vam kakšno kmalu pokažem.

Koralna šminka
Sem velika ljubiteljica šmink in čeprav večino časa nosim nežnejše odtenke, vsake toliko posežem po temnejših in udarnejših rdečilih za ustnice. Moja najljubša barva je koralna, in odkar je v moji zbirki Rimmelova mat šminka The Only 1, v odtenku 600 Keep it coral, bi lahko rekla, da je ta odtenek postal moj zaščitni znak. Obožujem mat šminke, medtem ko se lip glossi zelo redko znajdejo na mojih ustnicah.

Dišave
Zelo slaba sem v opisovanju vonjav, zato od mene, razen uradnih not dišav, ne pričakujte podrobnejših opisov. Dišave imam sicer zelo rada in ko se v kakšno zares zaljubim, jo nerada menjam. Kljub vsemu se trudim dišave prilagajati obdobju in priložnostim in s tem širiti svojo zbirko. Trenutno najpogosteje posežem po prenovljeni izdaji L'occitaneove Arlesienne, ki mi je v prvem trenutku zlezla pod kožo.

Pletenine
Zelo rada nosim pletenine. Rada imam klasične, umirjene "oversize" puloverje, ki se jih da odlično kombinirati z jeansom in seveda chokerji. Redko izbiram kose oblačil, ki vsebujejo več kot dve barvi, se pa trudim, da je moja omara kljub temu čimbolj barvita in da ne ostajam zvesta le klasični črni.

Ovalni čopiči
Ovalni čopiči so po mojem mnenju najlepši in najbolj fotogenični lepotni pripomočki, zato sem zelo vesela in ponosna, da si osvetljevalec, bronzer in rdečilo na svoj obraz nanašam s kompletom čudovitih Revolution ovalnih čopičev.

Krema za roke
Še en nepogrešljiv pripomoček, ki ga vedno najdete v moji torbici. Trenutno si roke mažem z Afroditino kremico Cotton & Silk, ki moje roke ohranja mehke in nežne.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: