Kako sem se sladkala s Collistarjem?

23:15 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Do povabila na predstavitev nove Collistarjeve naravne linije za nego obraza Natura, z omenjeno znamko nisem imela večjih izkušenj. Po dogodku lahko z gotovostjo trdim, da gre za eno najinovativnejših kozmetičnih linij, ki jo je ob lansiranju spremljalo še pravo kulinarično razvajanje.

Collistarjevo linijo Natura sestavljajo štirje izdelki s 95% deležem naravnih sestavin, ki vsebujejo stevio in so primerni za vse starosti in tipe kože. Stevia deluje proti prostim radikalom ter dodatno vzpodbuja delovanje ostalih sestavin. Poleg dvofazne micelarne vodice z ličijem, ki kožo očisti ličil in nečistoč ter jo utrdi in navlaži, esenčnega olja z avokadom, ki obnavlja in gladi kožo ter 24 urne dnevno/nočne kreme za obraz s papajo, je glavna zvezda edinstvena prilagodljiva krema, ki ob mešanju z različnimi živili, koži nudi nego, ki ji potrebuje.

Prilagodljivo kremo, ki poleg številnih rastlinskih masel vsebuje tudi izvleček iz semen kvinoje, lahko uporabljamo samostojno, kot kremo za obraz, njeno uporabo pa lahko naredimo nekoliko bolj zabavno. Mešanica te kreme z olivnim oljem namreč ustvari hranilno nego, mešanje z jogurtom iz nje naredi tretma za osvetljevanje kože, mešanje z medom ustvari masko za poživljanje kože, krema skupaj s sladkorjem predstavlja nežen piling, v kombinaciji z limono pa čisti kožo in odpravlja ogrce.

Na predstavitvi linije je spretna Andreja razvajala blogerko Katjo iz bloga Viva la vida in na njenem obrazu pokazala uporabo produktov linije Natura in vsestranskost prilagodljive kreme.

Sledila je pogostitev, ki je bila prava paša za oči. Napitke in sladice so pripravili iz sestavin, ki jih vsebuje linija Natura, zato smo se sladkale s slastnimi limonovo jogutnimi napitki, sadnimi smothiji z avokadom ter čokoladnimi slaščicami s kvinojo.

Hvala Collistarju za povabilo in blogerki Ninnieboo za prijetno družbo. O tem,  kako sama najraje uporabljam prilagodljivo Collistarjevo kremo, pa boste lahko brali kmalu.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: