Odprimo septembrski My Beauty Box

02:38 Nina - GlowToGo.eu Blog 1


Pa je moje presenečenje zopet prispelo! Kot sem že vajena, mi je poštar tudi ta mesec izročil lično, nežno vijolično škatlo z napisom My Beauty Box. Prva letošnja izdaja z jesensko vsebino, me je presenetila s čudovitimi izdelki. Poletje se počasi poslavlja in z jesenjo prihajajo nekoliko bolj umirjene barve in intenzivnejši negovalni izdelki. Te zanima, kaj me je v tem mesecu pričakalo med vijoličnimi trakovi?

Iz škatle sem najprej potegnila Tittify nalepke za nohte, z zanimivim vzorcem. Z njimi so zadeli v polno, saj je barvna kombinacija nekoliko bolj jesensko umirjena, nikakor pa ne dolgočasna. Všeč mi je, ker so preprosti za uporabo, vse kar moraš storiti je, da nalepko namestiš na noht, dobro podrgneš in odvečni del, ki gleda preko konice nohta, odstraniš s pomočjo pilice. V paketku se poleg 22 nalepk nahajata tudi pilica in lesen pripomoček za nameščanje nalepk na nohte - vse kar je potrebno za čudovito urejene nohte. Drug izdelek iz škatle je ujemajoč Essie lak za nohte. Sama sem ga dobila v odtenku truth or flare, opazila pa sem, da je tokrat My Beauty Box vseboval različne barvne kombinacije nalepk in laka za nohte.

Sledila sta dva dekorativna izdelka in sicer NXY diamond sparkle lip gloss, v metalik odtenku Paprika Sparkle, ki je naravnost čudovit - nekje med rdečim in oranžnim. Žal gre za lip gloss in ne za šminko, kar me je nekoliko razočaralo, saj z lepljivimi ustnicami nisem v najboljših odnosih. Barva je čudovita, a bojim se, da mi bo jesenski veter lase prevečkrat pripeljal točno do lepljivih ustnic. Potem pa je tukaj še obstojnost, ki je tudi pri tem izdelku potrdila, da pri lip glossih težko preseneti. Čudovit odtenek in estetski izdelek, a za moj okus žal napačna formula.

Iz škatle sem za glossom potegnila še en izdelek v podobnem, nekoliko bolj oranžnem odtenku in sicer gre za Rimmel Idol Eyes senčilo za oči v stiku iz kolekcije Kate Moss, v odtenku Rose Gold. Lep metalik sijaj, prekrasna jesenska barva, nežna tekstura in zelo dobra obstojnost so izdelek že nominirali za mojega rednega spremljevalca skozi jesen.

Sledila sta še dva negovalna izdelka in sicer Apivita vlažilna maska za obraz z aloe vero. Gre za grški produkt, ki deluje izredno obetavno. Maske je dovolj za dva nanosa in po prvem, se je moja koža počutila odlično. Da prijeten občutek navlaženosti in jo naredi prijetno mehko. Za vidnejše rezultate, bi jo morala preizkusiti več kot dvakrat, a prvi občutki so mi zelo všeč. Zadnji izdelek v vrečki je logično nadaljevanje metalik trenda na področju dekorativnih izdelkov. Najvidnejši trend letošnjega leta na področju nege, ki pa žal v resnici to ni. Črna Platen peel-off maska je "must have" trend, ki pa na žalost spada v kategorijo izdelkov, ki se jih je bolje izogniti. Na kožo tako agresivni produkti kot so črne peel-off maske, ki iz obraza ne potegnejo ogrcev, pač pa dlačice in po možnosti poškodujejo tudi tvojo kožo, ne sodijo nič bolj od limone ali sode bikarbone. Izdelek, ki ga bom preskočila, pa čeprav bi si želela da vsi ogrci čudežno izginejo iz mojega obraza.

Tako, to je vsebina septembrske lepotne škatlice, ki nosi ime On Trend. Izdelki v njej krepko presegajo 15€, kolikor je njena cena. Sama sem se razveselila kar štirih izmed šestih izdelkov, zaradi česar lahko rečem, da mi je vsebina všeč. Čeprav črne maske ne bom preizkušala in kljub temu, da so lip glossi pri meni težko prebudijo simpatijo, sem v njej dobila kar nekaj zanimivih izdelkov, ki jih bom z veseljem uporabljala. Štirje izmed šestih izdelkov so v originalni velikosti, le maski sta v manjši izdaji, kar me niti ne moti (sploh ne pri črni maski). Masko veliko lažje uporabim enkrat ali dvakrat, kot se naprimer ukvarjam z mikroskopsko izdajo katerega izmed dekorativnih izdelkov.

Če te je kakšen izdelek iz tega ali katerega izmed prejšnjih My Beauty Boxov navdušil, jih lahko najdeš na tej povezavi. Ob uporabi kode glow20, prejmeš 20% popust na vse izdelke iz njihove trgovinice (z izjemo My Beauty Boxa, ki ga lahko naročiš tukaj).

Kako ti je všeč vsebina septembrskega My Beauty Boxa? Kateri izmed izdelkov bi najbolj razveselil tebe? Vesela bom tvojega komentarja.


Še več zanimivih vsebin

1 komentar: