Poletni nude parčki

00:26 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Se ti kdaj zgodi, da zagledaš nek izdelek (ali dva) in se vprašaš, kako se že prej kdo ni spomnil tega, kako sama nisi pogrešala tega in kako je lahko življenje sploh teklo brez tega? Nekaj podobnega se mi je zgodilo, ko sem prvič slišala za zvezde poletne essence prenove - this is me. ujemajoče šminke in lake za nohte. Saj verjamem, da niso prvi, ki so vpeljali te zelo uporabne parčke, so pa gotovo tisti, ki bodo z dostopnostjo in kakovostjo, v nakup premamili ogromno deklet. Že v naprej pa te moram opozoriti, da si boš, ko boš prebrala tole objavo, parček ali dva v svoji zbirki verjetno zaželela tudi sama.

This is me. je zanimiv koncept dvajsetih ujemajočih se šmink in lakov za nohte, ki pokrivajo širok spekter nude odtenkov. Označene po številkah, parčke zelo težko spregledaš in najbolj všečna stvar pri njih je, da sta odtenka šminke in laka za nohte tudi po nanosu zelo podobna.

Pri lakih so se pri essence res izkazali, saj imajo širok čopič, ki smo ga pri tej znamki že vajeni in z njim omogočajo hiter in enostaven nanos. Lahki so izjemno prekrivni in čisto zares, pri njih zadostuje že en sam nanos. Ustvarijo sijoč, gel efekt, ki nohte navidezno zgladi in poskrbi, da izgledajo urejeno. Najboljša stvar? Laki se sušijo neverjetno hitro in že po nekaj minutah, si pripravljena na ponovno uporabo rok! Tukaj, so me res prepričali in navdušili.

Kaj pa šminke? Šminke so v redu, takšne, kot smo jih pri essence v zadnjem času navajeni. Dišeče, lahke in kremne, tokrat z zelo dobro prekrivnostjo in prijetno mehko teksturo. Všeč mi je, da je potreben le en nanos, barva pa je že intenzivna. Zaključek je satenast, bolj svetleč kot mat, ki ustnic ne izsuši, ampak jih zmehča in vsaj po občutku, navlaži. Obstojnost je tipična za tovrstne šminke. Če se ustnic ne dotikamo, bodo zdržale nekaj ur, če jemo, pijemo, se poljubljamo ali dotikamo česarkoli, se barva prenese, ustnice pa počasi izgubljajo na obarvanosti. Kavico ali dve še preživijo v zadovoljivem stanju, kosilo pa bo šminko pregnalo iz bojišča.

Naj omenim še enojno senčilo, ki je prav tako del essence poletne prenove. Enojna senčila z mat, svetlečimi in kovinskimi zaključki so klasika, saj omogočajo nakup posameznega odtenka, ki ga bodisi porabiš v velikih količinah ali pa je tako poseben, da ga nimaš v nobeni paleti, pa ti je izredno všeč.

Moje črno mat senčilo spada v prvo skupino, saj pride prav pri skoraj vsakem malo bolj zahtevnem ličenju. Priznati moram, da je zelo lepo pigmentirano in dobro obstojno. Tekstura ni pretirano mehka, zato se ne praši ali posipa, je pa kljub vsemu nežna in svilnata. Zabrisovanje ne predstavlja nobene težave, obstojnost pa je dobra že brez uporabe primerja za veke. Ob njegovi uporabi lahko senčilo popolnoma odmisliš, saj se ne bo premaknilo iz veke. Priporočam!

Verjetno ne rabim posebej povedati, da so me vsi izdelki, ki sem jih preizkusila prijetno presenetili. Gotovo bom kupila še katerega izmed this is me. dvojčkov, če že ne bom vzela obeh izdelkov, pa se bom gotovo založila z odtenki lakov za nohte. Za dobre 4 štiri evre je že skoraj greh, da iz trgovine ne odneseš obeh izdelkov, saj ju lahko res lepo kombiniraš, pa čeprav morda šminka ni tako zelo obstojna kot tekoče mat šminke, na katere lahko pozabiš praktično za ves dan.

Pa ti? Si se že srečala z novimi this is me. essence parčki in kateri odtenek bi mi priporočila? Vesela bom tvojega komentarja.




Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: