Najljubši Revolution izdelki

21:14 Nina - GlowToGo.eu Blog 2


Zadnje čase sem objave o kozmetiki kar malo zanemarila in precej več pisala o čisto drugačnih temah. Tokrat se med ličila vračam z objavo o znamki, ki jo gotovo že poznaš, saj je ena izmed najbolj popularnih pri nas. Revolution Beauty London je postal sinonim za dostopne, a zelo kakovostne izdelke in kar malo me je sram, da o tej znamki nisem kaj več napisala že v preteklosti.

Ta objava je namenjena štirim izdelkom, ki so me najbolj navdušili oziroma se mi zdijo iz moje zbirke najbolj uporabni. Omeniti moram še paleto Fortune Favours the Brave, o kateri sem pisala tukaj, v vrsti za testiranje pa prav tako še čaka nekaj izdelkov, o katerih boste v prihodnosti gotovo še brale.

I Heart Revolution I ♡ Chocolate - Rose Gold

Začela bom s paleto, ki sem jo v minulem letu med vsemi gotovo največkrat prijela v roke. V prvi vrsti me je očarala embalaža! Le kdo si nebi želel med ličenjem v roki držati tablice čokolade v rose gold odtenku. Pa je tako lepa tudi od znotraj? Odtenki so čudoviti, ponujajo pa širok razpon od nevtralnih do bolj vpadljivih odtenkov, tako z mat kot tudi šimrastim zaključkom. Dodatno vrednost predstavlja veliko ogledalo, s pomočjo katerega se enostavno naličiš tudi na poti.

Pri paleti mi je všeč tekstura senčil, ki je ravno prav mehka, da se lepo zajema in nanaša, ob enem pa se ne drobi, posipa in praši pretirano. Senčila se zelo lepo zabrisujejo, za nanos mat odtenkov ti priporočam čopič, medtem ko boš tiste najbolj šimraste odtenke najlepše nanesla kar s prsti. Ker paleta ne vsebuje prav veliko svetlih, kožnih odtenkov, je njena pigmentiranost nekoliko lažje tako dobra. Sploh šimrasta senčila s svojim sijajem takoj naredijo popolni vtis, medtem ko bi bilo mogoče katerega izmed mat odtenkov še nekoliko izboljšati, a prav noben ne izstopa kot slabo pigmentiran. Vonj palete je prijeten, sladek, zdi se mi, da sem na začetku v njem zaznala čokolado, do sedaj pa sem jo pojedla že toliko, da se je paleta verjetno ustrašila, da bom napadla še njo.

Na fotografiji vidiš swatche nekaterih odtenkov, pigmentacija vseh ostalih je primerljiva, sploh malenkost bolj kremaste, šimraste sence, so izjemne.
Obstojnost senčil je zelo dobra, brez primerja bodo sicer do večera nekoliko zbledela, s primerjem pa bo razlika po več urah skoraj neopazna. Naj omenim, da je paleti dodan še aplikator, ki ti verjetno ne bo prav veliko koristil, je pa precej uporaben za nanos šimrastih senčil v kotičke očesa, prav pa pride tudi za nanos senčila v tanko linijo pod spodnjimi trepalnicami - če seveda pri roki nimaš kakšnega še bolj priročnega in natančnega čopiča.

Revolution Pro Supreme Matte Lip Pigment - Visionary

Kot verjetno že veš, imam najraje tekoče šminke, ki se na ustnicah posušijo, saj moje ustnice sovražijo šminke in se jih želijo kar se da hitro znebiti. Če je le mogoče jih odtisnejo na skodelico ali tuja lička in srečno zadihajo brez njih. Kljub temu, da se ta pigment za ustnice popolnoma posuši, sem sprva mislila, da temu ni tako. Odlično se je ujel z mojimi ustnicami in ni mi bilo jasno zakaj, a kmalu sem ugotovila, da je čas, ki ga porabi za sušenje precej dolg, nekje 10, če ne kar 15 minut.

Tekstura je zelo kremna, že skoraj podobna mousseu, prav tako pa je zelo dobra tudi njena prekrivnost. Najprej ima satenast zaključek, ki se po kakšnih desetih minutah spremeni v mat. Lahko bi rekla, da se po v tem času ne le posuši, pač pa nekako usede na ustnice, na način, da tega skoraj ne občutiš, saj je zelo lahek in nikakor ne zateguje. To pomeni, da je uporaba precej bolj prijazna tudi v zimskem času in primerna za tiste z malo bolj suhimi ustnicami, saj jih ne izsuši tako zelo, kot podobni izdelki. Še vedno pa ga odsvetujem tistim, ki imate težave z zelo izsušenimi ustnicami, saj bi bil za vas vseeno lahko preveč, konec koncev tekstura, ki se posuši, težko dela čudeže. Pri odtenku Visionary me je presenetilo, da v embalaži izgleda precej temnejši, kot je v resnici. Gre za nežen, dnevni nude odtenek s pridihom breskvaste barve.

Obstojnost je zelo dobra, zdržati je potrebno le tistih začetnih 10 ali 15 minut, da se produkt usede in posuši. Seveda ni vsemogočen in po obilnem kosilu boš morala popraviti kotičke in notranji del ustnic, a kakšno skodelico kave, poljubček in kozarec soka bo prenesel brez težav. Če bi ustnice pustila popolnoma pri miru bi verjetno na njih obstal cel dan, ker pa vemo da to ni mogoče, bo gotovo obstojen nekje 4 do 6 ur. Omeniti moram še aplikator, ki omogoča natančen nanos, zato (vsaj pri svetlih odtenkih) svinčnika za obrobo načeloma ne potrebuješ. Zaradi goste teksture, pa se ne razliva preko roba in ostane tam, kamor ga naneseš.

Revolution Pro 4K Highlighter Palette - Rose Gold

Paleta osvetljevalcev Rose Gold je naslednja na seznamu mojih favoritov. Zanimivo je, da paleta nosi ime, ki bi ga lahko prepisali le enemu izmed štirih odtenkov osvetljevalcev. Od vseh je daleč najmočnejši biserno bel odtenek, ki je iz celotne palete - vsaj po mojem mnenju najmanj uporaben. Zelo lepa sta zlati in nekoliko bolj bakreni odtenek, ki sta za moje pojme tudi najbolj uporabna (prvi za svetlejšo in drugi za malenkost temnejšo polt), sledi pa zlato rozkasti odtenek. Ta je najmanj opazen v celotni paleti in primeren za bolj nežno in nevpadljivo osvetljevanje, čeprav je zaradi vijoličnega sijaja, potrebno paziti, da ga kombiniraš z ličili, kamor se lepo poda.

Rekla bi, da so vsi odtenki zelo dobro pigmentirani, razlikuje se le njihova intenzivnost. Všeč mi je tudi tekstura, saj je zelo mehka in se izredno lepo zajema. Pri nanosu je potrebno paziti, da naneseš pravo količino, saj je osvetljevalca lahko zelo hitro preveč, oziroma izgleda namazan preveč na debelo. Obstojnost je za osvetljevalce precej dobra, saj se boš s to paleto lepo svetila kar nekaj ur.


Revolution Pro Supreme Eyeshadow Palette - Allure

Paleta, ki glede na embalažo ne napoveduje kakšnega posebnega izdelka, te bo gotovo presenetila z njeno pigmentiranostjo. Pet mat in trije šimrasti odtenki, ki se skrivajo v plastični posodici, imajo zanimiv valovit odtis in presenetijo z zelo mehko teksturo. Njihovo nanašanje je zelo enostavno, saj je pigmentiranost neverjetna. Lepo se nanašajo tako s čopičem, ki ga je nujno potrebno dobro otresti, saj se senčila ob zajemanju precej drobijo in jih boš v nasprotnem primeru imela po celem obrazu, kot tudi s prsti (ta način je najboljši predvsem za šimraste odtenke). Zabrisovanje jim ne predstavlja nobene težave, pravzaprav se senčila s te palete zabrisujejo izredno dobro, morda celo najbolje od vseh, kar jih imam.

Zanimivo je, da je verjetno najslabše pigmentiran odtenek mat vijolični, ki pa kljub temu še vedno funkcionira zadovoljivo. Zelo mi je všeč nabor barv, saj so odtenki zelo uporabni. Morda nekoliko izstopa svetlo vijolični šimrast odtenek, ki ustvari barvni sijaj, ki mojemu stilu ličenja ni najbližji. Sem pa pri Mateji prebrala, da preko črnega mat senčila ustvari neverjetno lepo kombinacijo. Sama sicer pri tej paleti obožujem zemeljske odtenke, globoko črno ter šimrast bakren in šampanjec odtenek. Edina stvar, ki me nekoliko moti, je prej omenjeno drobljenje senčil, ko po njih podrgnemo s čopičem (precej bolj kot pri paleti v obliki čokolade, čeprav tudi tam ne bo škodilo malo pazljivosti), a k sreči, se da to zelo hitro rešiti in rezultat ličenja je kljub temu čudovit.

Paleta z omenjenimi odtenki ni edina, na voljo je še nekaj drugih barvnih kombinacij, za katere verjamem, da te bodo prav tako navdušile. Obstojnost je dobra, že brez primerja bodo na vekah malenkost obledele zdržale preko celega dne. Uporaba primerja vse skupaj še nekoliko izboljša in sprememba intenzivnosti bo preko dneva precej neopazna.

Kot ste na koncu navajene, tokrat ne bom izbirala favorita, saj so tu opisani le izdelki, ki so mi zelo všeč. Gotovo bi se dalo vsakega izmed njih še malenkost izboljšati, a za njihovo precej dostopno ceno, je kakovost odlična.

Še to, vsa omenjena ličila in drugi Revolution izdelki, so na voljo v spletni trgovini Ličila.si

Pa ti, si že preizkusila katerega izmed Revolution izdelkov? Kako so ti všeč in ali mi katerega posebej priporočaš, da ga preizkusim do naslednjič? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

2 komentarja:

  1. Oh, uau, tista tekoča šminka izgleda super! Pa paletka osvetljevalcev prav tako <3 Imam ogromno njihovih izdelkov, ampak še zmeraj vidim kakega, ki bi ga tudi še imela, hihi ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je, tekoča šminka je super. Sem prav vesela, da nisem obupala po prvem swatchu, ker sem bila prepričana, da se ne posuši in da bo totalno neobstojna. Pa je super, samo malo več časa potrbuje, haha. ❤ Saj to je najhuje, vsega imamo preveč, ampak še vedno 100 želja, pri meni je isto. :)

      Izbriši