Danes bom roza

18:58 Nina - GlowToGo.eu Blog 2


Tole objavo sicer pišem precej z zamudo, a sem kolekcijo happy kawaii o kateri govori, še pred dnevom videla v drogeriji, zato ti bo mogoče vseeno prišla prav. Največji poudarek gotovo dajem kredam za lase, ki jih v ponudbi znamke essence (in drugih), lahko ujameš kadarkoli in zdi se mi, da so odlične prav za poletno ustvarjanje.

Kolekcijo poleg palete senčil za oči, rdečila za lica in krede za lase, o katerih bom pisala v tej objavi, sestavljajo še odstranjevalec šminke, trije pastelni odtenki lakov za nohte, pilica za nohte, 3D dekoracije za nohte, nalepke za nohte in obraz ter prikupne nogavičke. Na prodajne police je prišla že v aprilu in kljub temu, da gre za omejeno kolekcijo, so nekateri kosi še vedno dobavljivi v drogerijah.

Paleta senčil za oči

Paleta že na prvi pogled navduši z embalažo in kljub temu, da gre za čisto navadno plastično pakiranje, kot smo jih vajeni pri tej znamki, so poslikave tako simpatične, da se vanjo ni težko zaljubiti. Odtenki so zares lepi, zemeljski v kombinaciji z vijolično in opečnato-bronz bravo. Vsaj en odtenek brez težav uporabiš tudi kot osvetljevalec tako pri ličenju oči, kot tudi drugje na obrazu.

Glede na to, da je pri essence navadno največje vprašanje pigmentacija, je tale paletka zadetek v polno. Pigmentacija je namreč glede na ceno zelo dobra. Odtenki se lepo nanašajo in zabrisujejo, prav velikih težav pa ne boš imela niti s prašenjem. Pred nanosom ti priporočam primer za veke, saj v nasprotnem primeru iz veke enakomerno bledijo že po nekaj urah.

Rdečilo za lica

Prikupno rdečilo v stiku, ki se ob nanosu iz divje zelene spremeni v nežno roza odtenek je sicer zanimivo, a prav velike uporabne vrednosti zame ni imelo. Sicer se lepo nanaša in zabriše, a sama se raje poslužujem rdečil v kamnu. Obstojnost ni pretirana, gre pa vsekakor za zanimiv izdelek, ki bi se ga verjetno najbolj razveselile mlajše navdušenke nad ličenjem.

Kreda za lase

Definitivno moj najljubši izdelek v tej zbirki. Kljub temu, da krede veljajo za produkt, s katerim si lase najraje barvajo otroci, se mi zdi zabavna popestritev predvsem v poletnih mesecih. Kreda je nameščena v priročno držalo, s katerim le pripreš lase, potegneš in pramen je obarvan v roza odtenek. Tako lahko hitro in brez težav barvo svojih las spremeniš po celotni dolžini, obarvaš le izbrana pramena ali spremeniš barvo konic.

Možnosti je nešteto in kar je najboljše - barva se pri umivanju popolnoma izpere in ne pušča nikakršnih sledi, kar zna biti problem pri barvah, ki bi se naj sprale po enem ali petih pranjih. Krede madežev na oblačilih in posteljnini načelom ne puščajo, čeprav se  lahko zgodi, da boš na kakšni res svetli površini opazila nežno roza sledi - sploh če las po nanosu ne boš malo otresala ali razčesala. Kljub temu brez skrbi, kreda se iz oblačil opere povsem brez težav.

Kako krede delujejo na temnejših laseh v praksi še nisem preizkusila, sem pa slišala, da naj bi brez težav obarvale vse odtenke las.
Tako, kolekcija happy kawaii je mene gotovo navdušila s kredo za lase ter paleto senčil za oči. Edina slabost je, da je kreda na voljo le v enem odtenku, sicer bi gotovo kupila še kakšnega. Pred omenjeno, sem enkrat že preizkušala vijolično kredo za lase, vendar je bila pakirana v okrogli embalaži - podobno kot enojna senčila za veke in to se je precej poznalo pri nanosu. S tem držalom je vse skupaj precej bolj enostavno in tudi nanos je intenzivnejši in lepši. Prav zato upam, da podobno kredo za lase pri essence ponudijo še v kakšni drugi kolekciji ali še bolje - redni ponudbi. Z večjo izbiro odtenkov seveda.

Pa ti? Si že preizkusila katerega izmed produktov iz kolekcije happy kawaii  in si si barvo las že kdaj popestrila s kredami za lase? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

2 komentarja:

  1. Paletka je resnično videti čudovita! Odlična objava :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Bela, tale kolekcija je že sama po sebi tako noro srčkana. ❤

      Izbriši