Poudarjanje obrvi z L.O.V

19:13 Nina - GlowToGo.eu Blog 2


Verjetno si že slišala, da Muller s 15. majem iz prodajnih polic umika znamko L.O.V, ki je večini kozmetičnih navdušenk v zadnjem letu precej prirasla k srcu. S tem smo trenutno ostale brez možnosti za nakup izdelkov v slovenski fizični trgovini, so pa iz enakega razloga izdelki trenutno močno znižani. Predlagam ti, da si narediš zalogo lakov za nohte, podlag, senčil, prav tako pa nikar ne spreglej izdelkov za obrvi. Več o enostavni pomadi in mini prenosnem lepotnem salonu si lahko prebereš v nadaljevanju.

Pomada BROWlights spada v kolekcijo Nude in predstavlja enega najboljših izdelkov za obrvi, kar sem jih imela priložnost preizkusiti. Pomada je preprosta za uporabo, močno pigmentirana in se čudovito nanaša. Všeč mi je, ker intenzivnost lahko stopnjujem ter z njo obrvi le nekoliko poudarim ali ustvarim bolj glamurozen videz. Ne le da doda barvo, na obrvi deluje kot nekakšen vosek in jih fiksira tja, kamor jih počešem. Ker je vodoodporna, je njena obstojnost zelo dobra, paziti moraš le, da z njo ne pretiravaš, saj jo boš med jutranjim hitenjem v šolo ali službo težko spravila iz obraza. Pomada si embalažo deli s kremnim osvetljevalcem, ki je priročna pika na i za popolnoma urejene obrvi in poudarjene oči.

Pomada na fotografiji je v odtenku 110 Graceful Brown  (na voljo sta še svetlejši in temnejši odtenek).
Ob primerjavi palete BROWttitude in prej omenjene pomade, se mi v misli prikradeta preprosta in slastna pica ter ekstravagantna večerja s petimi hodi. Prej omenjena "pica" je slastna, enostavna, poceni in te popolnoma nasiti, medtem ko je "večerja s petimi hodi" precej bolj kompleksna, zapletena, draga in kljub številnim "jedem" iz nje vseeno odideš precej lačna. Prevod? V paleti se nahajata svetlejši in temnejši puder za obrvi, pomada, brezbarvni vosek, kremni osvetljevalec, mini pinceta, 4 šablone in kup navodil, vendar vse to zelo težko konkurira prej omenjeni pomadi. 

Kljub temu, da sta pudrasti strukturi v paleti precej priročno namenjeni mešanju pravega odtenka, na obrveh delujeta bledo in precej prašno. Tudi precej svetla pomada je zelo slabo pigmentirana in z njo težko dosežeš vidnejši efekt. Silikonske šablone za oblikovanje obrvi pridejo prav za kakšno posebno priložnost, saj dejansko pomagajo do lepe in enakomerne oblike, a nekako dvomim, da na svetu obstajajo dekleta, bi si s šablono pomagala na dnevni ravni. Morda se motim, saj uporaba v resnici sploh ni zamudna, dobiš pa občutek, da v obrvi vlagaš ogromno truda in mene to pri jutranjem ličenju zmoti. Še katero?

Da se vrnem k paleti, izmed vseh izdelkov v njej največkrat posežem po brezbarvnem vosku, ki obrvi postavi na točno tisto mesto, kamor si želim. Všeč mi je tudi priročna mini pinceta, ki bo gotovo našla mesto v vsaki torbici. Osvetljevalec, ki ga paleta vsebuje je precej rozast, kar me sicer ne moti toliko, kot njegova obstojnost. Kremni osvetljevalec, ki ga dobiš s pomado, je definitivno bolj sijoč in precej obstojen (kolikor je to pač pričakovati od osvetljevalca).

Na fotografiji se lepo vidi pigmentiranost pomade in osvetljevalca BROWlights (na spodnjem delu slike) ter nežno obarvanost izdelkov iz palete BROWttitude.
Verjetno si opazila, da je embalaža palete zelo lepa, vgrajeno pa ima tudi praktično ogledalo, tako da bi jo lahko opisala kot prenosni salon za urejanje obrvi. Če imaš rada le rahlo poudarjene in zelo naravne obrvi, oziroma spadaš med začetnice ličenja, ti paleto priporočam. Z njo namreč dobiš precej različnih produktov in morala bi se močno potruditi, da bi z njihovo uporabo močno pretiravala. Po drugi strani pomado priporočam vsem, ki si želijo zares obstojnega in pigmentiranega izdelka, ob enem pa ne potrebujejo še kupa dodatkov in pripomočkov za urejanje obrvi.

Cena palete je 14,99€, za  pomado pa boš odštela 9,99€. Kot omenjeno pomado definitivno priporočam, saj boš nad njeno pigmentiranostjo in obstojnostjo gotovo navdušena. Po paleti pa posezi, če si želiš več izdelkov, s katerimi boš odkrila, kakšne teksture ti za poudarjanje obrvi najbolj ustrezajo ter nežno in naravno poudarila obrvi. Prav tako ti bolj priporočam paleto v primeru, da imaš svetlejše obrvi in jih rada le nekoliko oblikuješ in dopolniš. Pomada je sicer na voljo v treh odtenkih, a zelo svetlega ne boš našla.

Si že preizkusila katerega izmed omenjenih izdelkov? Katerega bi/si izbrala zase? Vesela bom tvojega komentarja!





Še več zanimivih vsebin

2 komentarja:

  1. Škoda, da LOV gre iz Slovenije :/ Mi je znamka s svojo odlično ponudbo res prirasla k srcu. Pa še najljubši osvetljevalec sem našla in tudi izdelke za obrvi. Tale paletka je noro priročna <3

    xx

    http://rosetouchmakeup.blogspot.si/
    https://www.instagram.com/rosetouchblog/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja res je, jaz sem tudi žalostna, ker se poslavljajo. Dobro da nam še vedno ostanejo kakšni Catrice sladkorčki. ❤

      Izbriši