O zajcu, lisici in ptičkih

00:33 Nina - GlowToGo.eu Blog 4


Pred kratkim sem se razpisala o tem, zakaj imam rada essence kozmetiko, danes pa ti razkrivam izdelke kolekcije, za katero drži prav vse, kar sem v tisti objavi izpostavila. Wood you love me? je prikupna in barvita, izraža ljubezen do živali ter izdelke krasi z zabavnimi imeni.

Maski za obraz

Zvita lisička ali prikupni zajček, med uporabo na tvojem obrazu zrastejo brki ali ušesa in za 15 minut se spremeniš v puhasto kepico. Po uporabi je koža občutno navlažena in sijoča, posledično pa tudi mehka kot dojenčkova ritka. V maski je nahaja ogromno tekočine, zato je močno navlažena in jo brez težav "prilepiš" na obraz. Narejena je tako, da ustreza večini oblik obraza, malo težav boš verjetno imela le z predelom okoli ust, saj je odprtina precej večja, kot bi bilo potrebno. Preostalo tekočino lahko vmasiraš v kožo ko končaš z uporabo, ali že prej z njo razvajaš predel vratu in dekolteja. Lisičja maska foxever in love je sicer namenjena poživitvi in vlaženju predela okrog oči, pred uporabo, pa jo moraš za eno uro postaviti v hladilnik, medtem ko zajčja maska be happy! be a bunny! poskrbi za vlaženje in mehko kožo celotnega obraza.

Paleta senčil from the forest, with love!

Ostajamo pri zajčkih. Na zunanji strani se kosmatinca objemata, ko premikaš embalažo, v notranjosti pa se skrivajo štiri senčila za oči ter osvetljevalec. Tako zelena kot tudi rjava (oba temnejša z večjimi in oba svetlejša z manjšimi bleščicami) odtenka sta lepo pigemntirana in se brez težav zabrisujeta. Vsi produkti imajo izredno mehko, svilnato teksturo, malenkost moraš paziti le pri nanosu, saj lahko, če čopiča ne otreseš, senčilo pristane tudi tam, kje si ga ne želiš. Osvetljevalec je hladen, precej srebrne barve, močno pigmentiran in omogoča stopnjevanje intenzivnosti pri nanosu. Brez težav ga lahko uporabljaš tudi kot senčilo. Obstojnost vseh odtenkov precej dobra (osvetljevalec, kot osvetljevalec - a pri njem je bolj problem lokacija kot sam prdukt, saj se na vekah obdrži precej dlje), vsekakor pa ti pred uporabo senčil priporočam primer za veke.

Osvetljevalec in rdečilo my heart is yours! 

To mini paleto krasita zaljubljena ptička, vsebuje pa osvetljevalec v odtenku šampanjca in rdečilo z odtisom srca. V primerjavi z osvetljevalcem iz prej omenjene palete je ta veliko toplejših tonov, prav tako pa je izredno lepo pigmentiran in omogoča sijaj viden iz letala namenjenega iz Ljubljane v Pariz. Pigmentacija rdečila je sprva zadovoljiva, ko pa ga zabrišeš, pa se mi zdi, da se precej porazgubi in za seboj pusti zgolj drobne bleščice, ki jih vsebuje. Prav zato moraš paziti, da z nanosom ne pretiravaš, sicer bodo tvoja lička videti kot Rudolfov nosek, ki je vohljal po tvojih bleščečih božičnih darilih. Tekstura osvetljevalca in rdečila je enaka, kot pri prej omenjeni paleti -mehka in svilnata.

Svinčnik za oči my tree love

Svinčnik za oči v odtenku my tree love, me je presenetil z odlično pigmentacijo, saj je tako nežna kožna kot tudi srednje rjava barva zelo lepo vidna na koži. Gre za obstojen produkt, s katerim brez težav poudariš oči. To kombinacijo odtenkov sem izbrala predvsem zaradi kožne barve, ki redko na voljo v tako pigmentirani izvedbi. V drogeriji lahko ujameš še odtenek forever together, ki je kombinacija svetlo in temno zelene barve.

Swatchi izdelkov na spodnji fotografiji si od zgoraj navzdol sledijo: Svinčnik za oči my tree love, paleta senčil from the forest, with love! in Osvetljevalec in rdečilo my heart is yours! 

Glede na to, da se cene izdelkov gibajo med 2,19€ in 3,79€, ti lahko zagotovim, da je prav vsak zmed njih vreden svojega denarja. Kolekcija me je, vsaj z omenjenimi izdelki, izredno pozitivno presenetila in upam, da nas bo essence s tako prikupnimi in kakovostnimi produkti razveseljeval tudi v prihodnje.

V kolekciji so poleg omenjenih izdelkov še paleta za ustnice, čopič smokey eyes duo, trije pomladni odtenki lakov za nohte, umetne trepalnice, makeup gobici in set pilic. Si že preizkusila katerega izmed njih? Vesela bom tvojega komentarja.


Še več zanimivih vsebin

4 komentarji:

  1. Res kjut kolekcija ❤️ Všeč so mi te senčke iz paletke, izgledajo super pigmentirane. Njihovo sheet masko pa prvič preiskušam jutri - me zelo zanima kako se bo obnesla.

    Zadnja fotka zmaga 😂💪🏻

    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam, kolekcija je ena najbolj kjut do sedaj. ❤️ Sporoči, kako se je obnesla maska.💪🏻
      Fotka pa... saj veš, zajčki smo kul! 🐰

      Izbriši
  2. To masko za obraz morm nujno sprobat! :D Res je kjut, upam pa, da tudi učinkovita :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maski sta obe noro kjut. ❤️ Na moji koži sem še precej časa po uporabi čutila, da je navlažena in nahranjena, za kaj bolj dolgoročnega pa mislim, da bi ju morala uporabiti več kot enkrat. 🐰🐰

      Izbriši