New year... old me!

00:29 Nina - GlowToGo.eu Blog 4


Tukaj je novo leto. Tukaj je številka 2018 in tukaj je kup novoletnih zaobljub ter občutek, da bo v novem letu vse drugače. Lepše, boljše, natančnejše in produktivnejše. Pa bo res? Sama sem nove začetke, ki se začnejo z novim letom že zdavnaj odpisala, saj verjamem, da je lahko nov začetek prav vsak dan! Zame je ta dan ponavadi vedno isti. Jutri! Jutri, ko bo vse drugače in jutri, ki premalokrat pride. Je pa novo leto čas, ko se rada ozrem nazaj, najdem motivacijo v uspehih in se poskušam česa naučiti iz tega, kar mi (še) ni uspelo.

Leto 2017 je v moje življenje prineslo kar nekaj sprememb. Prineslo je blog, ki ga bereš. Prostorček na spletu, kamor sem ljubezen do mode in kozmetike iz portala prenesla na bolj osebno raven. Moj prostor na spletu, ki mi nalaga ogromno dela, a me ob enem noro osrečuje. Z blogom so prišli novi ljudje, različni dogodki, pristna sodelovanja z različnimi podjetji in zabavna fotografiranja z mojo drago Ninnieboo. Prišla so tudi sporočila moji čudovitih bralcev, vas, ki me s svojimi komentarji, vprašanji in pohvalami vedno spravite v dobro voljo.

Obe enem sem nadaljevala tudi s "starim" delom - portal za katerega pišem mi je prinesel nekaj potovanj, nekaj nepozabnih dni na snegu, nore počitnice v Barceloni in kup intervjujev s ljudmi iz sveta ekstremnega športa. A kljub vsemu je bil v letu 2017 čas za korak naprej, čas za tisto pravo kariero, povezano z mojim študijem in čas, ko sem se zaposlila in dobila svojo prvo redno službo.

Jakna - Zaful (klik)
Kaj vse sem letos prvič počela? Prvič sem sredi noči prebordala celotno smučišče s svetilko telefona v roki, prvič sem poslušala "audio book", prvič sem prejela sporočilo podjetja, iz katerega je bilo razvidno, da so zares pregledali moj blog in da jim je všeč kar delam. Prvič sem v rokah držala čisto pravo plačilno listo in prvič sem se odpeljala s čisto svojim avtomobilom.

Leto 2017 je bilo zabavno, včasih naporno. Z nekaj padci in precej vzponi. Lahko rečem, da je bilo dobro leto, s precej več smeha kot solz in s kar nekaj dogodki, po katerih si ga bom poskušala zapomniti.

Najbolj brane objave

Od 13. marca 2017, ko se je rodil Glow to Go sem napisala 67 objav. Objave, ki ste jih najraje prebrale so:

1. Li Quandisa - boginja lepote in poželenja
2. Second hand nakupovanje?
3. Potepanje po sejmu Love Beauty
4. Rapid White - dobra zobna vila
5. Svetlikajoče popoldne z Wine of Fire

Katera je moja najljubša objava? Ne vem! Verjetno sem najbolj uživala, ko sem pisala tiste z oznako #potovanja, saj sem ob njih podoživljala dogodivščine na poti.

Nahrbtnik - Gamiss (klik)
Najljubši izdelki

Rubrika, ki sem jo planirala objavljati vsak mesec in rubrika, ki mi povzroča ogromno težav. Rada preizkušam nove izdelke, nove stile in različne načine ličenja. Včasih enostavno ne morem izbrati kateri izmed 10 osvetljevalcev mi je ljubši, katera paleta ima najlepše odtenke in katera šminka je tako popolne oranžne barve, da je točno tista, ki bi jo nosila do konca življenja. Nimam klasične rutine ličenja, ki bi jo sestavljali eni in isti izdelki, morda se oklepam ene in iste barvice za obrvi, pudra in bronzerja, potem pa se vse skupaj počasi konča.

Kljub vsemu bom poskusila izbrati izdelke, ki so me spremljali v letu 2017 in upam, da me bodo še naprej.

Podlaga - L.O.V EXTRAordinary (010 ivory elegance)
Primer za veke - Avon Mark
Korektor - Catrice Camouflage Cream (Wake up effect) 
Svinčnik za obrvi - Nabla Brow Divine (neptune)
Maskara - Avon Mark Spectralash
Bronzer -  Catrice Sound of Silence – Blush & Bronze (Desert Flower)
Fiksirni sprej - Avon Mark Magix
Šminka - Focallure Waterproof Lip Gloss Liquid Lipstick (#22)

Kaj pa negovalna kozmetika? Njej bom objavo namenila zelo kmalu.

Dišava leta? Verjetno bi izbrala Parfums Quartana - Bloodflower. Zakaj? Ker je tako zelo, zelo posebna. Niti slučajno je ne nosim vsak dan, a kljub temu ima posebno zgodbo in mesto v mojem... hm, nosu? Več o dišavi sem zapisal tukaj.

Fotografije

Uživam v fotografiranju, izbiranju dekoracije, prestavljanju izdelkov po moji mizici iskanju popolne kombinacije. Uživam tudi ob fotografiranju modnih outfitov in to kljub temu da poziranje ni vedno zabavno in se na fotografijah redko vidi neudobna poza, veter, ki poskuša odpihniti "brezskrben" nasmeh ter nizke ali visoke temperature, popolnoma neprimerne za oblačila, ki vam jih poskušam pokazati. Vseeno je to eno mojih ljubših opravil, saj so navadno fotografiranja povezana z druženjem, izleti, kavo in drugimi zabavnimi stvarmi ter čudovitimi ljudi. Da ne dolgovezim, tole je devet fotografij, ki so bile v letu 2017 najbolj všečkane na Instagramu.

Nekako tako izgleda moj pregled preteklega leta. Skoraj sem se lotila zapisovanja svojih ciljev v letu 2018, a jih ne bom pisala. Cilje, ki jih imam bi rada izpolnila do marca, avgusta ali oktobra. Nekatere že drug teden, za nekatere pa bo morda potrebno več kot leto dni. Raje se bom na tisto kar mi bo uspelo spet ozrla, ko vstopimo v 2019. Morda pa o izpolnitvi katerega prebereš že kaj prej!

Hvala, ker me spremljaš, hvala ker si me spremljala v letu 2017 in hvala, če me boš tudi v prihodnje!



Še več zanimivih vsebin

4 komentarji:

  1. Čestitam za čudovito in uspešno leto, res, same dobre stvari! Naj se to nadaljuje v 2018 ❤

    OdgovoriIzbriši
  2. Super objava, za tabo pa je tudi uspešno leto. V letu 2018 ti želim še naprej veliko uspehov in motivacije. :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Vanja! Veliko uspeha in zadovoljstva v letu 2018 tudi tebi! ❤

      Izbriši