Kaj je novega pri L.O.V?

19:23 Nina - GlowToGo.eu Blog 4


Že poznaš kozmetično znamko L.O.V? Gre za nekoliko elegantnejšo in malenkost bolj odraslo sestrsko znamko essence in Catrice, za kateri sem prepričana, da že zavzemata kakšen kotiček tvoje kopalnice. V mojih rokah se je znašlo nekaj L.O.V jesenskih novosti in mnenje o njih z veseljem delim s tabo.

Tekoča podlaga EXTRAordinary

Testirala sem podlagi v najsvetlejšem odrenku 010 ivory elegance ter v malenkost temnejši različici 025 sand sophistication. Prva stvar, ki jo bos zagotovo opazila je zelo zanimiva embalaža, v kateri bi pričakovala puder v kamnu. Na zelo zabaven način - s pritiskom na gumbek, se iz luknje na sredini embalaže iztisne tekoča oziroma bolje rečeno kremna podlaga. Podlaga se izredno lepo nanaša in zabrisuje, je pa morda nekoliko gostejša od tistih, ki si jih vajena.

Za nanos je podlagi sicer priložena gobica, a resnično dvomim, da jo kdo tudi zares uporablja. Priznam, da je sama nisem niti preizkusila. Kar se tiče izdelka, mi je zelo všeč saj združuje inovativno embalažo in obstojen produkt, ki se lepo zabrisuje ter med nošenjem ne oksidira. Formula z zaščitnim faktorjem 20 je srednje oz. zelo dobro prekrivna, a dovolj lahkotna, da je na koži skorja ne opaziš. Lepo izenači ten kože in ustvari lepo in enakomerno polt, ki niti slučajno ne izgleda umetno oziroma tako, kot da si v vsej svoji pozabljivosti nase navlekla še trideseto plast pudra.
Pri L.O.V zagotavljajo, da redna uporaba tega pudra izboljša elastičnost kože in jo oskrbi s potrebno vlago ter s tem zmanjšuje gubice. Resnično držim pesti, da je to res, saj je bi bilo ličenje, ki zmanjšuje gubice in lepša kožo prava revolucija. Edina stvar, ki me pri tekoči podlagi malenkost skrbi, je količina izdelka, saj imam že po nekaj nanosih občutek, da vsebine počasi zmanjkuje. Morda se je produkt le nabral v določenem delu embalaže, saj je vsake toliko za iztis potrebnih kar nekaj pritiskov na gumbek.

Na fotografiji vidiš swatch obeh odtenkov. Za moj obraz (in ne roko) je v zimskem času idealen odtenek 010 ivory elegance, poleti pa bom verjetno lahko nosila tudi temnejšo različico.
Korektor DUALcover

Korektor sem žal dobila v odtenku 025 Sand Sophistication, ki je za kombinacijo s svetlejšim pudrom (tistim, ki se ujema z zimsko različico moje kože), nekoliko pretemen. Kljub temu, sem ga preizkusila in rečem lahko, da gre za izjemno všečen izdelek, saj v sebi skriva dva različna korektorja. Korektor v stiku sama najraje uporabljam za prekrivanje nepravilnosti, medtem ko tekoči korektor nanesem pod oči - na predel, kjer so podočnjaki, v sredino čela ter ob stran nosu. Žal pri meni ta odtenek ne opravi svoje naloge, saj se skoraj popolnoma ujema z barvo pudra, namesto, da bi bil nekoliko svetlejši. Kljub vsemu pa se strani vrsti korektorja lepo zabrisujeta ter ne oksidirata ali se kopičita v gube
Omeniti moram še, da tekoči korektor vsebuje "Shadownyl", zaradi katerega brez težav posvetli temne kolobarje pod očmi in zmanjšuje drobne gubice. Kljub temu da mi barva korektorja ne ustreza povsem, lahko potrdim, da je prikrivanje podočnjakov (moji sicer niso pretirano temni, so pa lahko ob pomanjkanju spanja precej izraziti) z njim izredno učinkovito.

Na koži lahko poleg metalik šminke LIPaffair v odtenku 603 Bronze Sculpting vidiš tudi obe strani korektorja DUALcover v odtenku 025 Sand Sophistication.
Metalik šminka LEPaffair

Wau! Kako čudovit odtenek! No tudi embalaža je zares lepa, a odtenek 603 Bronze Sculpting mi je noro všeč. Gre za metalni zaključek in zelo intenzivno barvo, ki na ustnicah deluje lahko in kremno. Ustnic ne izsušuje, prej nasprotno! Hrani jih namreč s hialuronsko "filling spheres" ter kendi oljem. Edina pomanjkljivost je obstojnost, saj bo na ustnicah morda že zdržala kakšni dve uri, a le če jo bos pustila popolnoma pri miru in ji onemogočila vsa bližnja srečanja s skodelicami, pribori ter tujimi lički ali ustnicami.

Maskara LASHseduction

Uf, še ena v vrsti maskar. Sama sem jih že nekoliko sita, saj imam svoje favorite, ki jih redko katera maskara uspe doseči. Kar malo sem se morala prisiliti, da sem se sploh spravila k preizkušanju, ampak definitivno mi ni bilo žal. Maskaro brez težav uvrstim v svoje top 3, saj izredno lepo poudari in podaljša moje trepalnice, a jih pri tem ne zlepi. Pri L.O.V pravijo, da je skrivnost v krtački z valovitimi vlakni, ki prekrije vsako posamezno trepalnico ter v formuli obogateni z riževim voskom, ki ne obtežuje trepalnic. Kakorkoli, meni je rezultat izjemno všeč, saj se mi zdi, da mi resnično odpre pogled in ker so moje velike oči moje orožje, mi je to zares pomembno. Maskara, ki jo definitivno priporočam.

Lah za nohte LOVinity

O lahkih za nohte težko razpravljam na dolgo in široko. Odtenek 263 Olive Obsession mi je všeč, ker podobnega še nimam. Na barvni lestvici se nahaja nekje med olivno zeleno in sivo barvo, na nohte pa se lepo nanaša in je dobro prekriven. Obstojnost? Pri L.O.V sicer obljubljajo, da bo na nohtih zdržal do sedem dni, a na mojih tega časa ni preživel nedotaknjen. Verjetno bi takšen uspeh lahko dosegla, če bi ga testirala tako, da ta čas nebi uporabljala rok in priznati moram, da se mi ideja ne zdi slaba. Teden dni lenarjenja za voljo znanosti!
Tako, priznati moram, da so me izdelki izredno pozitivno presenetili. Sploh tekoča podlaga in maskara sta izdelka, ki ju bom zagotovo spet kupila.
Pa ti, si že preizkusila katerega izmed L.O.V izdelkov? Kako si zadovoljna z njimi? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

4 komentarji:

  1. Podlaga mi je všeč! Nekaj posebnega je ;) In šminka je prekrasna in ti super paše.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! ❤ Odtenek šminke je res čudovit, škoda le, da obstojnost ni tak dobra, kot sem upala. Podlaga pa je zakon in kljub temu, da se mi zdi "prazna" že 10 dni, še vedno vztrajno leze iz embalaže! :)

      Izbriši
  2. Maskara je tudi meni všeč, je pa malo težka za nanašanje, ker je tako mokra, moram vedno paziti, da nisem cela črna okoli oči :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se strinjam, pri nanosu je treba biti pazljiv, ko pa se posuši, pa je to to! :) Mi je pa všeč efekt, ki ga ustvari, verjetno je to zelo odvisno od trepalnic, a mojim očitno nekoliko bolj mokre maskare zelo odgovarjajo. ❤

      Izbriši