Odprimo oktobrski My Beauty Box

01:09 Nina - GlowToGo.eu Blog 10


Mesec je naokoli in poštar mi je zopet prinesel že dobro znano vijolično škatlico presenečenja My Beauty Box. Kot vedno je prispela brezhibno zapakirana in takoj ko sem jo odprla, je po celem prostoru prijetno zadišalo. Kaj se je skrivalo v presenečenju z oranžno vsebino, pa izveš v nadaljevanju.

Čudovit vonj pomaranče z jesenskimi začimbami, ki je odišavil celo sobo, je oddajal vosek Yankee Candle. Dišeč oranžen izdelek pooseblja ime oktobrske škatle Spiced Orange. S cimetom začinjena pomaranča je tako barvno, kot tudi z vonjem popolnoma usklajena z najbolj jesenskim mesecem leta in že komaj čakam, da se vonj voska v najinem stanovanju pomeša z vonjem pečenega kostanja. 

Iz pod znanega, vijoličnega papirja sta poleg njega najprej pokukali še pomarančni maski za obraz Apivita. Maske te znamke so postale že skoraj stalnica mesečnih My Beauty Box paketov in moram reči, da mi precej ustrezajo. Kljub vsemu o resnejših ocenah in rezultatih po uporabi ali dveh težko pišem, sem pa popolnoma navdušena nad prijetnim in svežim vonjem, ki ga maska oddaja. Na moji koži je bil učinek morda malo manj opazen, kot pri maski z aloe vero, ki sem jo prejela prejšnji mesec, a vseeno sem na koži čutila navlaženost in prijetno mehkobo. Maska za vse tipe kože sicer vsebuje 97% naravnih sestavin - koencim Q10 ter vitamina C in E skrbijo za zaščito kože z antioksidanti, olje pšeničnih kalčkov in jojobino olje nahranita in navlažita kožo, izvleček medu, karitejevo maslo, pantenol in hialuronska kislina vlažijo in gladijo kožo, medtem ko eterično olje pomaranče poživlja kožo in ji daje sijaj.

Naslednji izdelek, ki sem ga zagledala je Rimmel apocalips matte lip velvet šminka v čudovitem oranžno rdečem odtenku Orange-Ology. Ker obožujem oranžno, sem seveda najprej pomislila, zakaj se raje niso odločili za nekoliko izrazitejšo oranžno barvo, a kaj kmalu sem spoznala, da odtenek niti ne igra vloge, saj mi izdelek nikakor ne ustreza. Tekstura je sicer svilnata, lahka in prijetna, a na ustnicah ostane nekoliko vlažna in niti slučajno ne izpade mat. Ne moti me, da se ne posuši, a obstojnost, ki jo ponuja, je žal obupna. Polurna obarvanost ustnic se ob skodelici kave zdi že skoraj znanstvena fantastika, ob enem pa je tako tekoča oziroma bolje rečeno oljnata, da še ta čas preverjaš, da se iz ustnic ni prestavila na zobe, lica ali brado. Kljub začetnemu veselju je ta, sicer lepo pigmentiran in prekriven izdelek zame veliko razočaranje.

Nekoliko bolje se je na testu odrezal NYX chromatic eye shadow pigment, ki je sicer pakiran v meni zelo ne ljubi embalaži. Sama se zelo težko pripravim, da bi tak izdelek uporabila pri dnevnem ličenju, saj ob zgodnjih urah (ki so zame vse tja do enajste dopoldne), obstaja velika verjetnost, da bo prah končal vse drugje kot na mojem obrazu. Prav zato imam raje senčila, ki preživijo padce in jih je kar se da enostavno zajemati s čopičem. Ko sem končno prebolela dejstvo, da je ta pigment izdelek v polni velikosti, ki ga lahko kupimo v trgovini, mi je bilo vse ostalo na njem precej všeč. Nanos niti ni tako zapleten, pigmentacija je dobra, odtenek pa čudovita krom oranžna barva - ne pretirano agresivna, a kljub vsemu opazna. Obstojnost sicer ni pretirano blesteča, saj po nekaj urah začne počasi izginjati iz veke, pa čeprav sem prej na njej uporabila primer. 

Zadnja dva izdelka oktobrske škatle presenečenja sta laka za nohte. V zadnjih mesecih se je v škatlah vedno skrival Essie lak in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Oranžen odtenek Roarrrrange je idealen za okrasitev nohtov v stilu noči čarovnic, prav zato so v škatlo dodali še Maybelline precise polish - črn lak za nohte s tankim čopičem namenjenim preciznemu risanju. S to kombinacijo ni težko ustvarjati strašljivih kombinacij in vzorcev izrezljanih buč, tako ali drugače pa sta laka uporabna tudi za vse mogoče manikire preko celega leta.

Tako, v škatli so se tokrat skrivali izdelki v polni velikosti, le maski za obraz sta pakirani v vrečki za enkratno uporabo, kar pri tovrstnih izdelkih ni moteče. Cena izdelkov v škatli gotovo presega njeno ceno, kljub vsemu pa tokratni izdelki za moj okus niso tako zelo uporabni, kot bi si želela. Že res, da so pigmentlaka za nohte in konec koncev tudi šminka zelo zanimivi, njihovi odtenki pa zelo všečni, a kljub temu nisem prepričana, da se bodo pri meni prav pogosto znašli v uporabi. Slaba obstojnost, nerodno pakiranje ali velika količina lakov za nohte v moji zbirki bodo verjetno izdelke iz te škatle potisnili nekoliko v ozadje. Kljub vsemu pa se izjemno veselim uporabe Yankee voska, saj je njegov vonj res čudovit.
Če te je kakšen izdelek iz tega ali katerega izmed prejšnjih My Beauty Boxov navdušil, jih lahko najdeš na tej povezavi. Ob uporabi kode glow20, prejmeš 20% popust na vse izdelke iz njihove trgovinice (z izjemo My Beauty Boxa, ki ga lahko naročiš tukaj).

Kako ti je všeč oranžna vsebina oktobrskega My Beauty Boxa? Kateri izdelek bi te najbolj razveselil? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

10 komentarjev:

  1. Všeč so mi barve in tema tega Beauty Boxa, še posebej pa vonjave! :) Yankee Candle z vonjem pomaranče mora dišati res čudovito :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res čudovito in zelo intenzivno diši. Odličen vonj, idealen za jesen! <3

      Izbriši
  2. Všečna vsebina :) Škoda samo, da šminka res ni boljše kvalitete. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se popolnoma strinjam. Čudoviti odtenki in izjemno dišeč paketek, škoda le, da je šminka tako neobstojna. :(

      Izbriši
  3. Čudovite fotografije <3 Mmm prav voham ta poarančni vonj <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Ojej, oranžna pa ni moja barva... tako,da te vsebine pa tokrat res ne bi bila preveč vesela. 😂😂😂 mi je pa ponavadi vsebina ful všečna 😄

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam, vsebina je ponavadi vedno luštna, čeprav se mi zdi, da se določene znamke in zelo podobni izdelki počasi že malo preveč ponavljajo. Sama sem sicer ljubiteljica oranžne, tako da sem bila zelo vesela, ampak me je potem tista šminka precej razočarala... če bi bila obstojnost boljša, bi jo verjetno ogromno nosila. :)

      Izbriši