Nosiš body?

00:27 Nina - GlowToGo.eu Blog 2


Body! Nočna mora iz mojega otroštva! Uh, kako sem jih sovražila, pa danes pravzaprav sploh ne vem zakaj. Že res, da so obiski stranišča z njim nekoliko zamudnejši, ampak to nikakor ne odtehta dejstva, da mi "majica" nikamor ne leze in da mi iz pod nje nikoli ne gleda gola koža. S prihodom jeseni in tole objavo torej začenjam sezono bodyjev.

Body v hladnejših mesecih postane moja stalnica, saj sem zelo zmrzljive sorte in ga ves čas nosim pod oblačili - namesto spodnje majčke. Pred kratkim pa sem bodyje začela odkrivati tudi kot kos, ki ga dejansko pokažeš in za jesenske dni so mi takšni outfiti zelo prikupni

Moder rebrast body, ki ga poživi odprt sprednji del sem kombinirala s črtastim blazerjem. Blazerje navadno nosim za priložnosti, ko želim izgledati nekoliko bolj urejeno. V svoji omari jih imam kar nekaj, a črtastega med njimi do sedaj še ni bilo. Da nisem nase navlekla preveč barv sem oblekla še bele hlače, ki so na sprednjem delu razrezane kot potica, preden gre v pečico, a kljub zarezam ne razkrivajo preveč gole kože, vsaj dokler se ne usedem.

Ker sem pred kratkim postala ambasadorka odlične ideje darilnih paketov Select Box, sem že skoraj odločena, da bodo to oblačila, ki jih bom oblekla, ko se odpravim na Ekstravagantno večerjo. Kako in kdaj bom izkoristila kulinarično razvajanje, ti razkrijem kasneje, že sedaj pa ti lahko zagotovim, da je Select Box eden izmed najboljših načinov za kupovanje daril v zadnjem hipu. Gre za izum, brez katerega bi za svojo družino verjetno še danes izbirala darila za lanski Božič. Namesto cele znanosti, ki se vrti okoli izbiranja in nakupovanja daril, izbereš paket, ki vsebuje številne kulinarične, športne, lepotne ali turistične storitve, imetnik pa lahko sam izbere, katero izmed njih bo izkoristil. Ker cene nihajo od 24,80€ do 219,80€, s paketom lahko razveseliš svoje bližnje za katero koli priložnost. 

In ker je outfit za večerjo treba pred njo temeljito preizkusiti, sva z Nino zavili na palačinko. Test sva odlično prestali in verjamem, da sem pripravljena na še večje količine hrane. 

Ker pa se v tej objavi vse vrti okoli bodyjev, vam moram pokazati še enega. Mojo najnovejšo čipkasto pridobitev, ki je definitivno ne mislim nositi tako kot na spodnji fotografiji, saj gre za kos perila. Body me je zares presenetil s kakovostno izdelavo. Je iz materiala, ki te v pasu nekoliko stisne, kar je ključna stvar, ki jo potrebuješ po zgornji porciji palačink.
Na fotografijah nosim:
  • Moder body - Zaful (klik)
  • Blazer - Zaful (klik)
  • Hlače - Rosegal (klik)
  • Črn body - Zaful (klik)
  • Zapestnica - GT Collection (klik)
  • Šminka - Rosegal (klik)
Vse fotografije je posnela moja čudovita Nina Pintar iz bloga Ninnieboo.
 Pa ti? Nosiš body? Kako ti je všeč moja kombinacija oblačil v objavi? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

2 komentarja:

  1. Čudovite fotke, kakor tudi ti in ta moder body. Všeč mi je <3 Sama sicer nisem velika ljubiteljica, res prekomerno "švicam" in pomojem to nebi bila dobra ideja. Tebi pa zelooo pristaja.

    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! <3 Joj, blagor tebi, mene večino časa zelo zebe, tako da so bodyji moja rešilna bilka preko zime. Pa kljub vsemu večino časa zmrzujem, haha. xx

      Izbriši