S čim me je presenetila essence kolekcija coast'n'chill?

01:18 Nina - GlowToGo.eu Blog 4


Čeprav so essence izdelki lahko prava loterija, zadnje čase v roke dobivam tako dobra ličila te znamke, da vam jih enostavno moram pokazati. Kolekcija coast'n'chill ponazarja še zadnji krik poletja pred njegovim slovesom in en izdelek, ki sem ga preizkusila, me je še posebej navdušil. Kateri? Razkrijem ti ga v objavi.

Essence kolekcijo coast'n'chill sicer poleg treh sladkorčkov, ki te čakajo v nadaljevanju, sestavlja še šest izdelkov. V njej lahko najdeš kapljice za posvetlitev ali potemnitev tekočega pudrardečilo v kroglicah, negovalni blazam za ustnice, dvojni čopič za senčilo & obrvi, štiri odtenke lakov za nohte ter nalepke za nohte. Ker teh izdelkov nisem preizkušala, ti glede nakupa težko svetujem, lahko pa ti povem, da moraš nujno imeti tekočo mat šminko iz te kolekcije!

tekoča mat šminka

Nad essence tekočimi šminkami še nikoli nisem bila zares navdušena. Če že ne delujejo kot običajni lip glossi, pa se gotovo ne posušijo in se od ustnic poslovijo že s prvo skodelico kave. Nič več! Mat šminka iz kolekcije coast'n'chill prinaša revolucijo in močno upam, da bo ta formula postala stalnica znamke essence. Od šminke za 2,79€ sem dobila točno to, kar dobim od večine precej dražjih šmink, ki jih štejemo med boljše v svoji kategoriji.

Ne le, da se posuši do popolnega mat videza, šminka je glede na svoj cenovni razred izredno obstojna. Ne bom trdila, da se na ustnicah obdrži preko celotnega dne, a svojo nalogo opravi izredno dobro. Moja je v svetlejšem izmed obeh odtenkov smooth & move in iz ustnic izginja izjemno enakomerno. Zelo težko boš njene sledi opazila na skodelici ali priboru in tudi kakšen lažji obrok bo na ustnicah preživela nedotaknjena. Vrhunsko!

strobing paleta

Paleta čudovitih osvetljevalcev me je takoj očarala - tovrstni produkti me takoj kupijo, pa tudi, če je njihova cena le 4,39€. Gre za dva šimrasta (v toplem in hladnem odtenku) in satenast osvetjevaec. Sama sem sicer najbolj navdušena nad najbolj svetlečim izmed treh, a brez težav boš vsakega izmed njih uporabila pri svojem ličenju. Če rada močno osvetljuješ ličnice in predel pod obrvmi, boš lahko s satenastim osvetljevalcem osvetlila predele, kjer se ne želiš svetiti kot novoletna jelka. Prav tako je satenast osvetljevalec primeren za diskretnejše ličenje, kjer želiš poskrbeti le za nežen odboj svetlobe na primernih mestih. Pa obstojnost? Ta je tako ali tako eden glavnih problemov osvetljevalcev, zato lahko rečem, da je obstojnost tega osvetljevalca povprečna. Zdrži prav toliko kot večina osvetljevalcev, preko celega dne ga gotovo ne boš gostila svoji koži, modra tam na koncu dneva ostane le še kakšna drobna bleščica.

paleta za oči & obrvi

Paleta pritegne že zato, ker je ombre. Barve v njej dejansko prehajajo iz rjave v nežno sivo-nude, kar je izjemno primerno za ustvarjanje "smokey eyes" efekta. Paleta je primerna tudi za zapolnjevanje obrvi, saj v njej svoj odtenek najdemo tako svetlolaske kot tudi temnolaske. Sama po sebi paleta ni nič posebnega, kljub temu, da je pigmentiranost dobra, prav tako pa so izjemno uporabni tudi njeni odtenki. Morda bi za popolno navdušenje potrebovala še kakšen lepotni popravek. Ne razumi me narobe, če ti barve, ki jih ponuja pridejo prav ti jo priporočam, saj boš za 4,39€ dobila dobro obstojna senčila za oči (sploh ob uporabi primerja) in obrvi.

Težko trdim, da je coast'n'chill ena izmed boljši trend kolekcij znamke essence, saj vseh izdelkov nisem preizkusila, lahko pa ti zagotovim, da te omenjeni trije produkti ne bodo razočarali. Medtem ko šminko enostavno moraš imeti, ti priporočam tudi ostala dva produkta, če ti odtenki seveda ustrezajo. Do naslednjič držim pesti, da se formula tekoče mat šminke iz te kolekcije vrne še drugih odtenkih.

Si tudi sama preizkusila katerega izmed izdelkov kolekcije coast'n'chill? Kako si zadovoljna z njim? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

4 komentarji:

  1. Meni je tudi odlična, nisem pričakovala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je bila tako kjut, da sem resnično upala, da bo tudi dobra. Se mi pa zdi, da zadnje čase essence dela same dobre produkte. No, razen če imam samo srečo, da preizkušam take. :)

      Izbriši
  2. Imam kapljice za posvetlitev tekočega pudra, ker je trenutno odtenek mojega idealnega pudra (po poletju izgine iz moje kože skoraj ves pigment) pretemen zame. In ker ni bilo mojega odtenka,sem se odločila kupiti te kapljice (te 3eure pa res brez problema pozabim če nebodo vredu-sem si mislila).
    Nekaj dni je tubica ležala med nešteto izdelki moje "obsedenosti" z ličili,včeraj zjutraj pa veselo zmešam svoj pravi odtenek (pred 10urnim delovnikom-seveda,essence pač,ki mu kljub tu pa tam kakšnim kiksom,najbolj zaupam). Ogledalo sem seveda imela v roki vsake pol ure,če ne še bolj pogosto :D nisem imela ideje kako bi rešila grozo,če bi se puder povrnil v svoj prvotni odtenek-brez kapljic, saj sem bila brez kakršnegakoli tekočega pudra :S
    In sedaj OCENA:
    Po tem izdelku lahko rečem da sem se "zaljubila" v essence.. Kapljice so res zelo pigmentirane, kapljajo iz tubice res kapljica za kapljico in kar je najvažnejše-Tudi po 11urah uporabe niso "popustile" in odtenek pudra je bil še zmeraj tak kot zjutraj. Na uradni strani essence piše da se kapljice uporabljajo samo v kombinaciji z essence pudri - no,jas ga trenutno uporabljam s pudrom čist X znamke in ni nobenih problemov :D Danes grem kar v nabavo teh kapljic,enih par malo več tubic,preden jih (bognedaj) dajo iz prodaje.
    Že ene 4leta (mogoče dlje?) sem zvesta essencu,od druge znamke sem zvesta samo enemu tekočemu pudru ki pa ga uporabljam le jeseni in pozimi. Velikokrat me firbec premaga in kupim kozmetiko drugih znamk,češ-mogoče se da dobiti boljše,če že primerjamo cene, ampak VEDNO ZNOVA se vrnem nazaj k essence, vse drugo pa slej ko prej itak pristane v smeteh.
    Jaz pravim, da se bom nehala ličiti takrat ko bodo ukinli s prodajo essence kozmetike. :,D
    Se opravičujem za takoo doolgi post :D lep dan še naprej

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, hvala za tvoje sporočilo! Z veseljem sem ga prebrala in z napisanim si me že prepričala, da preizkusim kapljice. Upam, da jih še ujamem v kakšni drogeriji. Lep pozdravček!

      Izbriši