Odprimo avgustovski My Beauty Box

22:22 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Idejo škatlic presenečenja My Beauty Box, ki jih mesečno prejemaš v svoj nabiralnik, sem podrobneje predstavila že prejšnji mesec in sicer v objavi, ki jo najdeš tukaj. Lično zapakirano darilce, polno kozmetičnih dobrot, ki jih nisem poznala vse dokler se nisem zakopala v vsebino, me je presenetilo tudi ta mesec. Te zanima, kaj sem dobila tokrat?

Lahko rečem, da me je julijska škatla pustila z mešanimi občutki. Resnično sem se je razveselila, izgledala je čudovito, prav tako pa je vrednost izdelkov v njej presegala 15€, koliko je njena cena, pa vendar me noben izmed izdelkov ni tako zelo navdušil. S tem sploh ne mislim, da so bili slabi, a nekako niso bili v mojem stilu in mislim, da med sprehodom po drogeriji prav noben izmed njih nebi pristal v moji nakupovalni košarici. Kaj pa tokrat?

Tokrat, je vse drugače! Škatla nosi naslov Endless Summer, izdelki pa so izredno barviti, simpatični in uporabni. Kot vedno je škatla prispela v brezhibnem pakiranju, tako čudovito dekorirana, da jo je bilo veselje odpreti.

Na vrhu škatle me je čakala Laverina negovalna maska za lase After sun hair care treatment. Namenjena je negi las utrujenih od sonca - nekaj, kar ob koncu poletja pride prav čisto vsaki izmed nas. Naslednje sem našla Ciate neonske bleščice za nohte, v čudovitem modrem odtenku. Bleščic, ki jih potreseš preko še mokrega laka za nohte še nisem uporabljala, zato se ustvarjanja z njimi že zelo veselim. Sledil je še en moder produkt, opevan dišeč vosek Yankee Candle s poletnim, morskim vonjem Turquoise sky, zaradi katerega je iz škatle takoj po odpiranju prijetno zadišalo po morju!

Največji produkt v škatli je manjša izdaja suhega šampona Batiste v tropski različici. Omenjeni suhi šamponi so eni moji najljubših in me rešujejo vsakič, ko se prepozno pogledam v ogledalo in ugotovim, da bi si morala, preden zapustim dom, nujno oprati lase, a mi je za to seveda zmanjkalo časa. Glede na to, kako pogosto se mi to dogaja, verjamem, da izdelek na moji polički ne bo zdržal prav dolgo, škoda da niso poslali kakšne jumbo izdaje. Če že ne suh šampon, pa se je v škatli skrivalo NYX jumbo senčilo v svinčniku. Krasen bronast odtenek french fries ima čudovit šimrast lesk in se izredno lepo razmazuje. Če se ti mudi, ga lahko po veki lepo razmažeš kar s prstom in senčilo bo ostalo na mestu preko celega dne. Še zadnja stvar, ki se je skrivala v škatli je Bauty Made Easy balzam za ustnice. Sama sem prejela roza različico z vonjem po malini. Popolnoma naraven izdelek, me nekoliko spominja na EOS balzame, a je nekoliko bolj voskast. Na ustnicah pusti občutek navlaženosti in prijeten vonj, zaradi svoje simpatične embalaže, pa vedno zbuja pozornost.

Tako, to je vsebina avgustovskega My Beauty Boxa. Priznati moram, da mi je izredno všeč, saj mi je vsebina pisana na kožo. Izdelki so simpatični, uporabni, predvsem pa so v njej konkretni izdelki in ne miniaturni testerji, ki se jih nikoli ne spravim uporabiti. Če se ti naročilo splača ali ne, presodi sama, vsebina vsekakor presega ceno, kot pa sem omenila že prejšnji mesec je od tebe odvisno ali si želiš presenečenja, ki ga zate pripravijo drugi ali svoj denar raje investiraš v tisto, kar si resnično želiš.

Če te je kakšen izdelek iz tega ali katerega izmed prejšnjih My Beauty Boxov navdušil, jih lahko najdeš na tej povezavi. Ob uporabi kode glow20, prejmeš 20% popust na vse izdelke iz njihove trgovinice (z izjemo My Beauty Boxa, ki ga lahko naročiš tukaj).

Kako ti je všeč vsebina avgustovskega My Beauty Boxa? Si bi želela katerega izmed izdelkov preizkusiti tudi sama? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: