Zlato poletje

22:27 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Spet smo pri zlati barvi. Še sama ne vem zakaj se v zadnjih dneh pri meni vse vrti okoli nje, saj težko rečem, da je kdaj bila "moja barva". Redko sem jo nosila ali vključevala v svoj makeup, no z izjemo osvetljevalca in kakšnega senčila seveda. Če tudi ti nisi ljubiteljica zlate barve naj te potolažim, da so nekateri izdelki zlati samo navzven.

Začela bom z Avonovo linijo Luxe, ki jo zastopajo elegantne zlate embalaže, z velikim napisom. Embalaža balzama Luxe Silken, ki ga imam v čudoviti roza barvi (odtenek Rose Tint), mi je zaradi zaobljene oblike še nekoliko bolj všeč od šminkine. Zaradi svoje robustnosti izgleda zelo luksuzno, takoj ko odstraniš pokrovček pa izdelek navduši z zelo prijetnim vonjem. Balzam je izredno nežno pigmentiran, zato niti slučajno ne pričakuj prenosa barve izdelka na tvoje ustnice. Njegov namen ni le naraven, zdrav in rahlo obarvan sijaj ustnic, temveč predvsem vlaženje in nega, ki je v vročih poletnih dneh še kako pomembna. Balzam je izredno kremen, občutek po nanosu pa je nekoliko voskast. Izdelek naj bi ustnicam podaril dodaten volumen, čemur lahko pripišemo občutek rahlega ščemenja takoj po nanosu. Pomembnejše dejstvo pa je, da jih ustnice neguje z vsebnostjo retinola in kolagena ter jim nudi zaščitni faktor 15.

Naslednji izmed izdelkov iz linije Luxe pa je rdečilo za ustnice Shape Sensation. Rdečilo ima kolagensko sredico, ki pripomore k polnejšim ustnicam. Barva odtenka Tangerine Dream je izredno nežna in naravna, s kovinskim sijajem. Rdečilo na ustnicah pusti hladen občutek mentola, ki je sploh v vročih dneh izjemno prijeten. Izdelek je izredno kremen in se lepo nanaša, ustnicam pa daje občutek navlaženosti. Obstojnost je glede na to, da gre za kremno rdečilo pričakovana - na ustnicah se, če jo pustimo pri miru obdrži kakšni dve uri, obroka ne preživi, prav tako pa sledove pušča na skodelicah in priborih.

Od zgoraj navzdol si sledijo balzam Luxe Silken v odtenku Rose Tint, rdečilo za ustnice Shape Sensation v odtenku Tangerine Dream ter črtalo za veke True Colour Glimmerstick Diamonds v odtenku Golden Diamond.
Zapestnici Amélie Jewelry sem v objavo vključila, ker sta moji redni spremljevalki v teh poletnih dneh in se odlično skladata z zlato tematiko. Najdeš ju v spletni trgovinici Fluffy Muffin, kjer poleg njiju ponujajo še ogromno obeskov, prilagojenih za tovrstne zapestnice. Zlata zapestnica iz umetnega usnja se mi je že sama po sebi zdela dovolj sijoča, zato sem zlat obesek z dvema srčkoma dodala le beli izvedbi zapestnic Amélie En Cuir. Rada ju nosim predvsem zato, ker izpadeta čudovito - minimalistično a vseeno dovolj elegantno, prav tako pa sta izredno udobni in v nekaj trenutkih pozabim, da ju nosim. Všeč mi je, ker lahko sama nastavljam njuno širino, zato mi ne opletata okoli roke in me s tem ne motita.

Naslednje v seriji zlatih izdelkov je črtalo za oči True Colour Glimmerstick Diamonds. Gre za bleščeče kremno črtalo, ki poudari oči z leskom diamantov. Če ga primerjam z zlatim Bourjois eyelinerjem, ki sem ga dobila v julijski izdaji škatle presenečenja My Beauty Box, mi je Avonov izdelek precej bolj všeč. Že tako nisem največja oboževalka tekočih eyelinerjev, saj pogosto dražijo moje oči, a True Colour Glimmerstick Diamonds gladko premaga Bourjoisev izdelek tudi v pigmentiranosti. Med tem ko se slednjega komaj opazi, je Avonov eyeliner precej sijoč in odlično obstojen.

Čudovita poletna popestritev ličenja se enostavno nanaša, saj je konica, ki jo uravnavamo z vrtenjem izdelka vedno pripravljena na akcijo.

Zadnji izdelek v tokratni zlati objavi je Avonov lahkotno čistilno olje True Nutra Effects, ki so ga v podjetju poimenovali kar čudežno olje. Zakaj? Ker se olje ob stiku z vodo spremeni v čistilno mleko, ki iz obraza odstrani ličila in nečistoče ter koži podari zdrav sijaj. Sama olje uporabljam kot prvi korak pri čiščenju svojega obraza in mi izredno ustreza. Najprej ga nežno vmasiram v kožo, nato pa temeljito izperem z vodo. Večino ličil na tak način že odstranim, delo pa vedno dokončam še s čistilnim mlekom ali micelarno vodico. Ker mi je občutek olja na obrazu izredno prijeten in ker izdelek mojo kožo pusti nežno, mehko in ne mastno, sem ga popolnoma posvojila v svojo večerno rutino. Naj omenim še, da je primerno za vse tipe kože, vključno z občutljivo, saj ne vsebuje mil, barvil in parabenov. Če bi olje želela uporabljati kot edino sredstvo za čiščenje obraza, ti ga ne bi priporočala, saj je (vsaj meni) olje nelagodno nanašati v neposredno bližino oči, zato nisem prepričana, kako temeljito bi z njim lahko odstranila ličila s tega predela.

Tako, pa smo predelali vse zlate izdelke tokratne objave. Omenila sem izdelke, ki so me vsak posebej navdušil in jih redno uporabljam. Najljubši izmed vseh sta mi gotovo zapestnici, prav tako pa je v moji večerni rutini čiščenja obraza postalo nepogrešljivo olje Avon True Nutra Effects.

Kateri so tvoji najljubši zlati izdelki tega poletja in ali si že preizkusila katerega izmed omenjenih? Vesela bom tvojega komentarja.




Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: