Tudi ti poleti kupuješ zimske čevlje?

23:57 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Pogosto se zalotim, da zimska oblačila in obutev kupujem poleti in obratno. Tako sem vedno pripravljena na prihajajoče obdobje, pa še cene so navadno izven sezone precej nižje. Ker mraza ne maram, imam tako že konec poletja v mislih, kaj bom obula in oblekla ko pride in se tako počutim vsaj malenkost bolje. Te zanima, kaj bom obula, ko bo ulice pobelil sneg?

V spletni trgovini SammyDress sem za res smešno ceno našla dvoje simpatične škornje, ki jih bom z veseljem nosila, ko bo temperatura padla pod ledišče in bo sneg pobelil ulice. Prvi so nekoliko bolj klasični, črni škornji, ki jih nekoliko poživi mehka bela podloga, katera kuka iz notranjosti. Všeč so mi široke vezalke, predvsem pa mi je všeč njihova mehkoba in udobnost. So izredno topli, zato sem brez skrbi, da bi me pozimi zeblo v noge. Pa cena? 11,90€! Dejansko sem pričakovala, da bodo za takšno ceno razpadli že na poti v Slovenijo, a kot že nekajkrat prej, sem bila, ko sem odprla paket, izredno pozitivno presenečena.

Drugi škornji so mi v oči padli, ker so nekoliko bolj nenavadni. Spominjajo me na nekoliko podaljšane "gojzarje", ki jih večina, niti v sanjah nebi nosila drugje, kot visoko v gorah. Toda meni so se zdeli blazno simpatični in čeprav verjamem, da bo marsikdo zavijal z očmi, jih bom zato nosila še z večjim veseljem. Tudi te čevlji so izredno lepo zašiti (morda je izdelava še malenkost bolj natančna, kot pri črnih). V notranjosti so podloženi z nekakšnim plišem, ki je izredno mehek in topel, vezalke pa držijo kovinske zaponke. Nosi se jih lahko kot škornje ali pa z zgornjim delom zavihanim navzdol (kar mi ni pretirano všeč, zato tega načina ne bom prakticirala). Kaj pa cena? 12,82 €! Če ti je takšen stil čevljev všeč, ti jih definitivno priporočam.

Da pa z objavo slučajno ne prikličem zime, ti poleg škornjev predstavljam še Oriflamovo kolekcijo Northern Beauty, ki predstavlja poletje na švedskem otočju. Toaletna voda, gel za prhanje in losjon za roke in telo tvorijo rumeno modro kombinacijo s čudovitim vonjem. Osrednja nota dišave je stockholmski močvirski tulipan, ki povzema lepoto in živahnost, za naše razmere hladnih poletij na severu. K dišavi je dodan še sladek vonj lubenice in cedrovine, ki zaokrožita prijetno mešanico cvetlično sadnega vonja. Nad nobenim izdelkom nimam pripomb, toaletna voda je precej dobro obstojna, losjon ni masten, se hitro vpije in lepo navlaži kožo, gel za prhanje pa je prijetno dišeč, se lepo peni in očisti ter odišavi kožo.

Kako do omenjenih izdelkov?

Črni škornji - SammyDress (klik)
Rjavo modri škornji - SammyDress (klik)
Northern Beauty toaletna voda - Oriflame (klik)
Northern Beauty gel za prhanje - Oriflame (klik)
Northern Beauty losjon za roke in telo - Oriflame (klik)

Tudi ti spadaš med tiste, ki že v naprej mislijo, kaj bodo nosili v prihajajoči sezoni? Kako so ti všeč moji nakupi? Bi katere izmed škornjev nosila tudi sama ali bi ostala le pri dišavi? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: