Odprimo julijski My Beauty Box

03:43 Nina - GlowToGo.eu Blog 2


Obožujem presenečenja! No, ne čisto vsa, ampak tista prijetna, simpatična in zabavna pa definitivno. Prav zato sem velika podpornica poplave "škatel presenečenja", ki poskrbijo, da te v nabiralniku čaka darilo z neznano vsebino. Presenečenje torej!

Izbor škatel z  izdelki in darilci je skoraj neskončen - vse od igrač, nakita, kozmetike, najrazličnejših azijskih izdelkov, pa vse do sladkarij. Najboljše pri vsem je, da škatlo lahko naročiš sama sebi ali komu drugemu, brez da bi bila vnaprej seznanjena z natančno vsebino. Darilo, ki ga pošlješ sama sebi, pa vseeno ne veš kaj se bo skrivalo v njem? Meni se sliši fantastično.

Škatlica, ki ti jo predstavljam je, kot verjetno pričakuješ lepotna, prav izvirna za enkrat še nisem. Ker sem to škatlo v rokah držala prvič, nisem točno vedela kaj pričakovati. Že ko mi jo je poštar iztočil, so se mi ob čudoviti vijolični embalaži zasvetile oči - darilce zame! Škatlica navduši s prisrčnostjo in občutek imaš, da so se za tvoje darilo zares potrudili. Na vrhu se skriva sporočilce, ki razkriva temo meseca.

Julijska škatla je v popolnoma poletnemu znamenju zlatega peska. Vsebina pod sporočilom je zakopana v vijolične dekorativne trakove, ki odpiranje spremenijo v lov na zaklad. Le kaj se skriva v njej?? Že v sporočilu je pisalo, da je ta mesec vsebina škatlice namenjena poletnemu videzu z negovano kožo in lasmi ter minimalističnemu ličenju in manikiri s pridihom zlate barve. Točno to, kar potrebujemo na plaži.

Najprej sem iz škatle potegnila Essie nadlak (Summit of style), ki vsebuje precej velike zlate delce ter drobne zlate bleščice in je kot naročen za poletno manikiro. Bleščice se odlično podajo k večini barvnih lakov, lahko pa jih nosiš tudi samostojno - samaga bom za popestritev nanesla na enega izmed nohtov vsake roke.

Sledila sta Lili Lolo mineralni bronzer (odtenek waikiki), v manjši embalaži, odlični za na pot in zlat Bourjois eyeliner (gold shine). Oba izdelka sta čudovita za lahek poletni makeup, kjer želimo ustvariti sijoč, zdrav in zagorel videz kože. Zelo obstojen eyeliner v obliki flomastra bom poleti verjetno uporabljala samostojno, decembra pa ga bom (če mi bo uspelo) kombinirala s črnim eyelinerjem in ustvarila nekoliko bolj izrazit, praznični makeup. Škoda le, da zlata barva na koži ni tako izrazito sijoča, kot sem si predstavljala, ko sem ga prvič prijela v roke. Dejansko odtenek izpade bolj peščen - poleten in diskreten.

V škatli se je skrivalo še Alva  negovalno olje, ki je namenjeno negi suhe, od sonca in vode poškodovane kože. V majhnem pakiranju bo mešanica dragocenih olj brez težav skočila v mojo potovalno torbico in mojo kožo nahranila na morju. Ima prijeten vonj po citrusih in koži podari prijetno mehkobo in zdrav sijaj. Za moje lase je poskrbela maska znamke Lavera, ki obljublja globinsko nego od soli in sonca poškodovanih las. Maska lase navlaži in jih naredi svilnato mehke in dišeče. Škoda, da jo je v embalaži dovolj le za dve uporabi.

Bonus darilce, ki zaključuje škatlico je kapsula Martina Gebhardt, ki obljublja intenzivno nego zrelejše kože obraza, podvržene poletju. Vsebina kapsule, ki jo pred uporabo počiš, pomiri od sonca in soli razdraženo kožo ter jo nahrani z vitamini, ki jih potrebuje. O učinku ene kapsule seveda ne morem soditi, rečem lahko le, da je zelo zanimiv izdelek, ki  po uporabi kožo pusti čudovito gladko, sijočo in nahranjeno.

Tako, odpiranje mojega presenečenja se s tem končuje. Kakšno je moje mnenje? Testerji me zelo redko navdušijo in po njih posežem le, če se odločam za nakup izdelka, ki ga na tak način preizkusim. Škatla je vsebovala dve mini pakiranji (olje in bronzer), ki pa ju sama zaradi embalaže vidim kot priročna izdelka za v torbico ali na pot. Maska za lase in predvsem kapsula sta res nekoliko bolj "na meji", a tudi če ju izvzamemo, vrednost izdelkov v škatli že kar pošteno presega njeno ceno. Iz finančnega stališča se naročilo definitivno izplača, vprašanje pa je ali rada preizkušaš izdelke, ki jih zate izberejo drugi in ali boš uporabila izdelke tudi, če se nahajajo izven tvoje cone udobja?

Če bi tudi sama želela sebe ali prijateljico razveseliti s škatlico My Beauty Box, jo lahko naročiš tukaj. Če pa te je kateri izmed izdelkov julijske škatlice navdušil ali te zanima, katere izdelke My Beauty Box še ponuja v svoji spletni trgovinici, pokukaj na to povezavo. Pri nakupu posamičnih izdelkov uporabi kodo glow20, s katero prejmeš 20% popusta.

Si tudi sama že kdaj naročila My Beauty Box ali katero izmed podobnih "škatel presenečenja"? Vesela bom tvojega komentarja.


Še več zanimivih vsebin

2 komentarja: