Najbolj simpatična essence kolekcija

01:28 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Na poličkah drogerij si zagotovo že opazila eno najbolj prisrčnih essence trend kolekcij vseh časov. & the lovely little things je izdelke zavila v embalaže z najbolj simpatičnim potiskom, kar sem jih srečala v zadnjem času. A konec koncev, izdelkov verjetno ne boš le gledala, ampak tudi uporabljala, zato v nadaljevanju izveš, kako se obnesejo.

O kakovosti essence izdelkov sem se že razpisala v objavi o njihovih poletnih novostih, zato sem takoj, ko sem zagledala prisrčno kolekciji  & the lovely little things, stiskala pesti, da so izdelki dobri. Kolekcija sicer vsebuje tri različne barvne kombinacije palet senčil za oči, paleto za obraz, dva odtenka balzama za ustnice, pilico, nalepke za nohte ter tri odtenke lakov za nohte. Jaz sem v roke dobila paleti za oči in obraz ter pilico, gotovo pa bom zgrabila še katerega izmed lakov za nohte, saj so mi všeč tako odtenki, kot embalaža.

Paleta za oči

Preizkušala sem paleto sedmih senčil za oči v odtenku 02 ... & the love story with my wardrobe. Prozoren del embalaže je potiskan z oblačili, ki visijo iz obešalnikov, notranjost pa je opremljena s šestimi šimrastimi in enim mat senčilom. Z navdušenjem lahko povem, da so vsi šimrasti odtenki izredno dobro pigmentirani, prav tako pa je solidno pigmentiran tudi mat odtenek, ki je že tako nekoliko slabše opazen zaradi kožnega odtenka.

Obstojnost šimrastih senčil je odlična, sploh v primeru, da pod njimi uporabiš primer. Tudi mat odtenek je precej obstojen, bo pa iz kože verjetno zginil nekoliko prej kot ostali. Odtenki, ki jih paleta vsebuje so res čudoviti, žal pa na fotografiji nisem uspela najbolje ujeti glamuroznega sijaja senčil. Glede na ceno, kakovost in izgled paletke, vam jo definitivno priporočam. (Cena: 5,49€)

Paleta za obraz

Za moj okus je najbolj simpatičen produkt kolekcije paleta za obraz … & my crazy family. Izdelek vsebuje dve rdečili za lica, dva osvetljevalca in dva mat bronzerja - vse kar (poleg podlage) potrebuješ za ličenje obraza. Če odmislim srčkano embalažo, ki takoj pade v oči in se osredotočim le na izdelke, za njih težko najdem kakšno negativno kritiko.

Osvetljevalca sta čudovita, med seboj dovolj različna, a kljub temu tako nevtralna, da boš verjetno lahko uporabljala oba. Med obema mat bronzerjema boš verjetno izbrala tistega, ki se bolj poda k tenu tvoje kože in če je v poletnih dneh to temnejši, bo svetlejši lahko počakal na zimo. Med obema odtenkoma rdečil za lica je razlika na koži precej manj opazna, kot ko ju pogledaš v paleti. Je pa eden iz med njiju nekoliko manj pigmentiran od drugega, zato je primernejši za diskretnejše dnevno ličenje. Obstojnost produktov je zelo dobra, sploh bronzerja in bolj pigmentirano rdečilo za lica se na obrazu brez težav obdržijo preko celega dne. Če vsemu omenjenemu prištejemo še dostopno ceno, je to izdelek idealen tako za na pot, kot tudi za v kopalnico začetnice ali izkušene uporabnice ličil. (Cena: 6,49€)

Pilica za nohte

Dvostranska pilica je edini izdelek, ki me ni navdušil. Simpatični potisk in prozorna zaščitna vrečka jo naredita idealno za v torbico, od kod jo potegneš le, ko jo nujno potrebuješ. Sicer pa mi kljub bolj in manj grobi strani, namenjeni krajšanju in oblikovanju nohtov ne ustreza preveč. Moje dobre stare steklene pilice gotovo ne bo izrinila iz kopalniškega prestola. (Cena: 1,59€)

Tako, o kolekciji sem se pošteno razpisala in ker si verjetno ugotovila, da nujno potrebuješ katero (če ne kar obe) izmed palet, ju lahko v drogerijah ujameš vse do sredine septembra.

Si že preizkusila katerega izmed izdelkov kolekcije & the lovely little things? Kako si zadovoljna z njim? Vesela bom tvojega komentarja.




Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: