Gradbišče na jakni

01:18 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Jeans jakne sem že od nekdaj rada nosila, z gradnjo nove dnevne sobe pa se s fantom ukvarjava šele v zadnjih mesecih. Se sprašujete, kako sta povezani te dve stvari? Z živahno jeans jakno bleščečo "gradbeno opremo", v kateri je naslednico dobila vrsta dolgočasnih jaken enakih krojev in le malenkost različnih barvnih odtenkov, ki so do danes kraljevale v moji omari. Trenutno najboljša kombinacija, kar bi jih lahko našla.

Jakna v barvi spranega jeansa, ki po mojih izkušnjah, pritegne pozornost predvsem pri starejši moški populaciji (s komentarji v stilu: "o, kaj pa ti zidaš?", "Mi posodiš kladivo?", "Tako jakno bi pa še jaz nosil!"), je nekaj posebnega. S svetlečim kladivom na hrbtu in kleščami za vratom pač ne moreš izpasti resen. In ravno zato mi je všeč. Je kos, ki poživi celotni izgled in ga ni težko kombinirati, hkrati pa je njegova izdelava presenetljivo kakovostna, nošenje pa zelo udobno.

Da vse skupaj nebi bilo prepisano, sem jakno oblekla preko enostavne sive majice z dolgimi rokavi, ki ima za vratom všit choker, zapira pa se z zadrgo na hrbtu. Majica ni nič posebnega - enostavna in enobarvna, nekoliko me moti le, da je precej kratka. Za toplejše dni je še nekako primerna, ko pa se temperature spustijo, pa do ledvic ni preveč prizanesljiva. Velikosti te majice so precej majhne, zato jo je v primerjavi z jakno (velikosti so primerljive z našimi), potrebno naročiti v večji številki. Majica je za svoj denar sicer čisto zadovoljiva, a zaradi njene dolžine pri meni gotovo ne bo imela mesta med najljubšimi.

Hlače, ki so dale piko na i nekoliko uporniškemu outfitu, so sicer klasične legice. Na voljo so v univerzalni velikosti, ki nekako ustreza naši številki S/M. So precej kratke, zato jih boste višje punce lahko nosile kot capri hlače. Sicer so zaradi številnih resic zanimive in atraktivne, brez težav pa jih oblečem tako za sprehod po gozdu, uro aerobike ali kavo v mestu. Material je dovolj kompakten, da se skoznje ne vidi, a toliko raztegljiv, da se v njih počutim popolnoma udobno.

O bulerjih sem že pisala in zaradi poslabšanja vremena sem bila prav vesela, da jih lahko zopet obujem. Več o njih najdeš tukaj.

Verjetno ni težko ugotoviti, da me je navdušila predvsem jakna, ki sicer ni za vsak dan, sploh pa ne za zadrževanje okrog kakšnega gradbišča, saj si verjetno tudi same lahko predstavljate komentarje, ki bi jih bila deležna.

Jeans jakna: Zaful (klik)
Majica: Zaful (klik)
Hlače: Zaful (klik)
Čevlji: Zaful (klik)

Kako so ti všeč moji novi kosi iz trgovine Zaful? Bi si katerega želela tudi v svoji omari? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: