Poletna belina

21:50 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Tokratna objava je namenjena obleki, ki me je resnično presenetila in mojemu najljubšemu prevoznemu sredstvu ta hip. Bel Pony Sport in dolga bela obleka sta popolna kombinacija vsepovsod, razen na poti. Kljub vsemu sem se srečno pripeljala do temačne jase, kjer so nastale spodnje fotografije.

Obleka me je tako zelo presenetila predvsem zaradi cene, saj sem jo našla na Zafulovem rojstnodnevnem znižanju, kjer je stala le 6,99$. Bila sem prepričana, da bom dobila ceneno, skoraj prosojno obleko, a kar je k meni prispelo v paketu, me je navdušilo. Zgornji del obleke je narejen iz prijetnega, gladkega materiala, ki se ne mečka. Popestren pa je s črno belim vzorcem. Krilce je iz šifona, ki prekriva nekoliko krajše belo, gladko in neprosojno podkrilo.

Obleka je dolga (če nisi pretirano visoka morda celo malenkost predolga) in zelo udobna za nošenje. Morda te bo malenkost zmotil le popolnoma odprt hrbtni del, ki je sicer za poletje super, malo težje pa boš pod njo nosila modrček. Sama sicer bela oblačila nosim zelo redko, sem pa obsedena s črno belimi vzorci. Kljub temu, da ni popolnoma bela, pa sem pričakovala, da se v njej niti slučajno ne bom počutila tako zelo sproščeno.

Lahko rečem, da njene cene po izgledu gotovo ne bi uganila in res sem vesela, da sem jo odkrila pravočasno. Komaj čakam na priložnosti, da jo bom lahko oblekla in verjamem, da jih ne bo malo. Vseeno pa moram priznati, da za vožnjo s kolesom resnično ni najbolj primerna. Kljub temu, da je moj novi biserno beli Pony zelo udobno kolo, dolge obleke nanj vseeno ne sodijo (razen če ti krilo med vožnjo uspe elegantno držati v roki ali pa če ga, kot sem naredila jaz, nič kaj elegantno stlačiš med zadnjico in sedež in ga s tem nekoliko skrajšaš).


Pa Pony? O njem sem se že razpisala tukaj. Moj beli športni lepotec mi ponuja točno to, kar potrebujem. Tri prestave, retro zvonček, luči in možnost, da ga zložim ter z avtom ali vlakom odpeljem, kamor želim. Gotovo najljubši prevoz po mestu, ki s svojo retro lepoto lovi poglede tistih, ki so se pred več desetletji z njimi podili po ulicah.

Obleka - Zaful (klik)
Pony (klik)
Choker - Zaful (klik)
Sandali - Rosegal (klik)

Pa ti? Pogosto nosiš bela oblačila? Kako ti je všeč moja bela kombinacija in ali je tudi tvoje najljubše poletno prevozno sredstvo kolo? Vesela bom tvojega komentarja.




Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: