V rožicah

02:41 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Glede na letošnje poletne trende, bi lahko živela le od zarečenega kruha. Ogromno sem ga že pojedla, za zadnjo večerjo pa je bil tisti, pridobljen z bluzico z "zavesastimi" rokavi in razkritimi rameni. Kdo bi to nosil? S polnimi usti zarečenega kruha, ponosno dvigujem roko.

Bluzica je pritegnila mojo pozornost na spletni strani Zaful, popolnoma pa me je osvojila, ko sem jo potegnila iz paketa. Je udobna, podložena s prijetnim materialom, primerno dolga in zares čudovita. Vzorec cvetočih rož na črni podlagi je v živo precej intenzivnejši, kot kažejo slike na njihovi spletni strani, kar ji štejem v dodatni plus.

Ker je zelo lahka in zračna, jo z veseljem nosim tudi v teh vročih dneh. Od kar jo imam, je celo najbolj popularen kos moje garderobe. Tokrat sem jo kombinirala s pleteno torbico, ki kliče po pobegu na morje, klasičnimi črnimi kavbojkami in nekoliko svetlečimi čevlji - zadnjo pridobitvijo iz potepanja po Münchnu.

Košare in pletene torbe so primerne izključno za na plažo! Spet bo čas za večerjo, saj me ta prikupna pletena torbica spremlja povsod, kjer ne potrebujem več kot denarnice, ključev in telefona. V notranjosti je oblečena s tkanino, tako da nimam nobenih skrbi, da bi med nošenjem iz nje kaj izgubila. Simpatični modni dodatek, ki spominja na morje.

Bluza - Zaful (klik)
Choker - Zaful (klik)
Torbica - Zaful (klik)
Čevlji - Colosseum

Si se tudi ti pri izbiri letošnjih modnih kosov najedla zarečenega kruha? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: