Svetlikajoče popoldne z Wine of Fire

22:32 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Popoldne ob Zbiljskem jezeru je bilo tokrat prav posebno. Ne le, da sem bila v dobri družbi super ljudi, pridružila sta se nam še dva posebna bleščeča lepotca. Govorim o peninah Wine of Fire, ki ogrejejo srce vsake ljubiteljice lesketajočih se barvnih bleščic. Te zanima več? Pokukaj kako smo se imeli.

Dan je bil zares vroč, zato sem si oblekla povsem preprosto črno belo oblekico, iz spletne trgovine Zaful, ki jo najraje nosim za podobne sproščene priložnosti. Gladek material, ki se ga pogosto raje izognem, mi je v tem primeru všeč, saj lepo pade ob telesu in se ne mečka, vseeno pa je dovolj raztegljiva in lahka, da se v njej počutim udobno. In barvna kombinacija? Če bi vedeli, koliko črno belih oblačil je že v moji omari, bi verjetno mislili, da sem ušla iz kakega res starega filma.

Poleg lepega vremena ter kopice račk in labodov, pa sta nas spremljali še dve steklenici najlepše penine, kar sem jih kdaj videla. Wine of Fire je polsuho aromatirzirano peneče vino, ki na prvi pogled očara s svojo svetlečo strukturo in čudovito barvo. Vino je sicer na voljo v petih različnih izvedbah (in s tem tudi barvah), ampak pri njih ne gre za različne sadne okuse, kot sem sama najprej mislila. Okusi vina so sicer različni, a povsod gre za klasično penino z značilno esenco, ki ji lepoto dajejo jedilne bleščice, ki na soncu ustvarjajo čudovit vizualen učinek.

Odprli smo modro penino Sky, zlati Vulcano pa bo počakal na kakšno drugo posebno priložnost, saj je ta pijača ustvarjena za dogodke, kjer si želimo presenetiti goste, narediti vtis ali zgolj uživati ob svetlikajočem kozarčku.
 Da je bil zaključek dneva popoln, nisem mogla mimo mini tortice z malinami in belo čokolado.
Obleka - Zaful (klik)
Penina - Wine of Fire (klik)

Si se že srečala s penino Wine of Fire? Je tudi tebe s svojim bliščom čisto prevzela? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: