Pajacek dobrodošel v moji omari

02:55 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


O spletni trgovini RoseGal sem prebrala marsikaj. Kljub temu, da kritike niso bile le pozitivne, so me premamile fotografije izdelkov in izbrala sem si svoj sploh prvi pajacek, pas z lesenimi dodatki in pisane sandale. Paket je prispel v dobrih dveh tednih in nad vsebino sem bila resnično presenečena. Te zanima zakaj?

Pri spletnem nakupovanju se moramo vsega skupaj lotiti z mislijo, da v realnosti naročeno morda ne bo izpadlo tako kot na fotografijah ter da kroji in materiali morda ne bodo takšni, kot smo si zamislili. Mene super cene in čudovite stvari kljub temu pogosto premamijo, zato se odločim tvegati in med čakanjem poštarja zavzeto držim pesti, da bodo v paketu točno takšni izdelki, kot sem si jih zamislila. In ta taktika se je tokrat očitno obnesla.

Pajaca (razen tistega spalnega, s podobo Pikachuja) še nikoli nisem imela v svoji garderobi, zato sem se odločila, da je skrajni čas, da v omari naredim prostor tudi za ta kos. Za začetek sem izbrala varno črno barvo, z zgornjim delom, ki razkriva ramena, dolgimi rokavi in dolgimi hlačami. Pajacek je sicer popolnoma neprimeren za trenutno vročino, a sama sebi trmasto ponavljam, da bo jesen še prehitro tukaj.

Ko sem odprla paket, me je najprej presenetil material, saj je elastičen, a precej kompakten in zelo udoben za nošenje. V njem se počutim kot v svoji najljubši trenerki. Kroj mi ustreza in kljub temu, da je zunaj noro vroče, sem z nabranimi rokavi cel dan brez težav preživela v njem, saj je material precej zračen, česar iskreno, nisem pričakovala. Zadovoljna sem, da sem izbrala enobarvno, črno izvedbo, saj jo enostavno poživim s čevlji in modnimi dodatki, ko bo nekoliko hladneje, pa se bo oblačilo dalo odlično kombinirati še z jakno v drugi barvi.
Da bi videz malenkost popestrila, sem izbrala pas z lesenimi dodatki. Pasov ni nikoli preveč in ker se super poda na lahke poletne oblekice, mislim, da mi bo delal družbo večino poletja. Presenetila me je izdelava, saj ima vrsto lepih detajlov, prav tako pa material ne drsi in se, po tem ko ga zavežem, ne premakne iz mesta.

Naročanje čevljev preko spleta zna biti prava nočna mora, a pri tokratnem naročilu sem imela veliko srečo. Lahki poletni sandali so mi kot uliti, material je izredno prijeten, ne izgleda ceneno in tudi detajli so čudovito izdelani. So enako udobni kot večina sandalov, ki sem jih nosila do sedaj (s supergi se jih pač ne da primerjati), zelo vesela pa sem, da nikjer ni šivov, ki bi me žulili, kar je pravi čudež.

V tokratni styling sem se popolnoma zaljubila, saj se v oblačilih počutim popolnoma sproščeno, kot bi oblekla pižamo ali najljubši športni komplet. Najbolj všeč mi je, da bi si tako oblečena upala na popoldanski sprehod ob jezeru, kot tudi na večerjo v mesto. Verjetno bi za vsako izmed priložnosti izbrala le nekoliko različne modne dodatke in prilagodila ličenje.

Pajacek - Rosegal (klik)
Pas - Rosegal (klik)
Sandali - Rosegal (klik)

Kako so ti všeč pajac, pas in sandali? Bi tudi ti v svoji omari našla prostor za podoben kos? Vesela bom tvojega komentarja.




Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: