Na zmenku z Markom

02:18 Nina - GlowToGo.eu Blog 2


Mark ni moj fant, a kljub temu spada med ljubše moške v moji kopalnici. Mark je Avonova linija, namenjena igrivim, pogumnim in drznim dekletom. Gre za kopico kakovostnih dekorativnih izdelkov, zapakiranih v moderno, opazno, črno belo embalažo - takšno, da v trenutku zasvoji vse, ki izdelke v svojo košarico zlagajo predvsem z očmi. Sicer želijo z imenom v angleškem jeziku pustiti "sled" v ženskih srcih in na obrazih, a jaz sem svoje izdelke dojela kot prijaznega pomočnika pri ličenju - Marka. Pa je vreden svojega denarja?

Maskara Spectralash

Maskara obljublja do osemkrat več volumna, količino produkta za nanos pa lahko reguliramo s tremi stopnjami. Krtačka na prvi pogled ne deluje nič posebnega, a kot pravijo, videz vara. Maskara morda res ne poveča volumna trepalnic tako vratolomno, kot obljubljajo, a ne glede na količino nanosov, trepalnice obdrži ločene, brez grudic. Po celodnevnem nošenju, pod očmi ni nezaželenega "panda" efekta, saj se ne bo premaknila iz mesta, dokler je za to ne boste lepo prosili z micelarno vodico ali tonikom. Glede na to, da si sama od maskare želim predvsem poudarjene, med seboj ločene trepalnice, lahko rečem, da je ta izdelek za moje potrebe eden boljših, kar sem jih preizkusila.

Mineralna podlaga za obraz v prahu

Gre za 100% naravne miralne pigmente, ki so namenjeni predvsem mešani in normalni koži. Puder je srednje prekriven in pričara rahel, svilnat sijaj. Izredno lepo se zabriše in se ne useda v gube in pore. Mene pri njem nekoliko moti le embalaža, saj se nikakor ne znajdem pri rokovanju z luknjičasto posodico iz katere mi le s težavo uspe puder spraviti tja, kamor želim.

Magix HD zaključni puder

Bel fiksirni puder je, kot pove ime, namenjen fiksiranju ličil in podaljševanje njihove obstojnosti. Všeč mi je, da se izredno lepo zabriše in ne razmaže ličil pod njim, hkrati pa nekoliko skrije nepravilnosti in na videz zgladi kožo. Njegova svilnata formula vsebuje številne vitamine in izvleček vrtnice, a vseeno ni prijetno, če ga med pudranjem nosu, vdihnem nekoliko preveč (upam, da to uspe le meni). Izdelek je sicer super za poletje in sama ga z veseljem redno uporabljam, edino težavo pa mi, podobno kot pri mineralni podlagi predstavlja embalaža, saj izbrane količine pudra nikoli ne spravim na čopič brez zapletov.

3D rdečilo za ustnice

Rdečila za ustnice Mark te bodo v nakup gotovo prepričala s čudovito, črno belo embalažo in trenutno noro ugodno ceno 3,5€. Če jih še vedno nimaš v svoji zbirki, naj ti povem, da vsebujejo retinol, kolagen in kofein, ki poskrbijo za polnejše in gladke ustnice. Že ob prvem "zmenku" te bodo prepričala s svojo idealno kremno formulo in enostavnim nanosom. Odlična pigmentiranost ti bo prihranila precej časa pri nanosu, udoben občutek med nošenjem in prijetna formula pa bosta iz police hitro izrinila tvoje stare šminke.

Šminke dajo ustnicam kremen, svilnat finiš, njihov vonj pa je prijeten - sladek, nekoliko saden. Za klasične šminke je njihova obstojnost precej dobra, obdržijo se nekje tri do štiri ure, seveda pa je to odvisno predvsem od tega koliko kavic, malic ali kosil si boš privoščila v tem času. Če si želiš zares dobre šminke, ki je na voljo v številnih odtenkih, ne izsušuje ustnic in je hkrati udobna za nošenje ter cenovno izredno dostopna, potem v svojo kopalnico povabi Marka.

Od zgoraj navzdol si sledijo odtenki: Bare Impact, Rose Kisses, Red Extreme in Power Plum
Levo zgoraj: Bare Impact; desno zgoraj: Rose Kisses; levo spodaj: Red Extreme; desno spodaj: Power Plum

Gel shine lak za nohte

Kot vsi izdelki kolekcije Mark, ki sem jih imela priložnost preizkusiti, me je navdušil tudi lak za nohte, ki ustvari gel videz, brez UV lučke. Ne glede na svetlo barvo je lepo prekriven in brez težav obstojen nekje pet dni.

Magix sprej za osnovo in fiksiranje make-upa

Magix je pravšnje ime za vlažilni sprej, ki ga lahko uporabimo kot osnovo pred nanosom ličil ali za fiksiranje ličil po njihovem nanosu. Gre za nekakšno vlažilno pršilo, ki kožo nahrani z vitamini A, C in E ter fiksira ličila in odpravi praškast učinek pudra. Je izredno prijetnega vonja in sploh poleti na obrazu pusti čudovit, svež občutek. Ličilom podaljša življenjsko dobo in lepo skrije neželen "prah" bodisi pudra ali senčila, ki na koži nastane po nanosu ličil.

Si tudi ti kopalnico deliš s katerim izmed izdelkov iz kolekcije Mark? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

2 komentarja:

  1. Da še tukaj zapišem - za zgodovino - FUL so mi všeč tvoje fotografije, prav tako z užitkom berem slovnično povsem pravilne tekste :)

    Mark je moja lubica (tudi zato, ker imam sinčka s tem imenom), trenutno me navdušuje Fix sprej, šminke ITAK, všeč so mi glosi, všeč mi je prosojni puder, le maskara me zaenkrat pušča nekoliko hladno. Super linija, pa še lepa za povrhu!

    XOXO, Maša

    OdgovoriIzbriši
  2. Maša, najlepša hvala! Zares si mi polepšala dan in mi dala dodatno motivacijo. Zelo vesela sem, da so ti všeč moje fotografije in kar malo ponosna na srednješolske učiteljice slovenščine - sedaj ko vem, da sem tudi od tistih ur nekaj odnesla, haha. :)

    Se popolnoma strinjam, da je Mark zakon (in krasno ime)! Kar se tiče maskare pa me je precej presenetila, saj neke hude pohvale zanjo še nisem našla, ampak očitno mojim trepalnicam zares odgovarja in doseže učinek, ki si ga želim.

    xoxo, Nina

    OdgovoriIzbriši