Kamniška limonada

03:02 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Tokratna objava je namenjena tako moji novi, z limonami posuti poletni bluzici (ki je sicer uradno obleka, a bi jo lažje poimenovala tunika), mat šminki TheBalm ter enemu mojih najljubših slovenskih mest - Kamniku. Kako sem vse troje združila v čudovito popoldne, preberi v objavi.

Na spontan izlet v Kamnik sva se odpravila dan po močnem deževju, ki je ozračje vsaj malenkost ohladilo, zato sem, kljub čudovitemu vremenu, brez težav preživela tudi v dolgih hlačah in najnovejši bluzici iz trgovine Zaful. Res da jo v trgovini uradno imenujejo mini oblekica, ampak sama se v tako kratko obleki ne bi počutila prijetno, zato jo bom nosila kot tuniko v kombinaciji z dolgimi hlačami ali žabami.

Bluzica s poletnim vzorcem limon se nosi tako, da razkriva ramena, rokava, ki sta nanjo pritrjena, pa te prisilita v konkretno raziskavo, da si jo pravilno oblečeš, a prav zato dodata piko na i celotnemu izgledu. Kot omenjeno, me je nekoliko presenetila njena dolžina, saj je za obleko izjemno kratka, za bluzo pa, kljub temu, da imam raje, da je zgornji del oblačila daljši, kot krajši, nekoliko predolga. Dejansko je še najbolj podobna tuniki, ki mi bo prav prišla predvsem v spomladanskem in jesenskem prehodnem obdobju.
Bluzica je sicer izdelana iz prijetnega materijala, ki lepo pade ob telesu in se ne mečka. Okoli vratu jo krasijo volančki, ki jo naredijo malenkost elegantnejšo, spodaj pa ima podlogo v beli barvi, ki preprečuje, da bi se skozi videlo perilo. Ker je kroj v obliki črke A, bi jo brez težav nosila tudi kakšna nosečka.

Meni je všeč predvsem zato, ker vzbuja pozornost in deluje nekoliko bolj elegantno, še vedno pa jo brez težav kombiniram s kavbojkami ter nizkimi sandali in oblečem za sprehod po mestu. In ko sem že pri sprehodu, Kamnik je po mojem mnenju idealno mesto za popoldanski izlet. Prijetno, čudovito urejeno, polno kotičkov, kjer se lahko prelevim v turista in raziskujem okolico, ali pa v miru spijem kavo. Mali grad me vedno navduši, všeč mi je njegova arhitektura, kot mi je všeč arhitektura mesta, z nakičenimi tablami in ozkimi ulicami.


Na fotografijah pa se poleg bluzice skriva tudi darilce, ki sem ga v prikupni embalaži prejela iz spletne trgovinice Spletična. Mat tekoča šminka TheBalm Meet Matt(e) Hughes je v divjem malinovem odtenku Sentimental. Takoj ko sem jo preizkusila, me je presenetila z nežno, srednje gosto, nekoliko puhasto strukturo in odlično pigmentiranostjo. Čeprav je aplikator povsem klasičen, omogoča natančen nanos, brez večjega truda.

Šminka potrebuje nekaj minut, da se na ustnicah posuši, a za razliko od tekočih šmink, ki sem jih preizkušala pred njo, ustnice precej manj izsuši. Tudi suha ne zateguje kože, zato jo je izredno prijetno nositi. Obstojnost je dobra, sicer večjega (in predvsem mastnega) obroka ne bo preživela nedotaknjena in bo potrebovala popravke, skodelica kave ali vrečka čipsa pa je ne bosta premaknili z ustnic. Brez prehranjevanja in pretiranega drgnjenja ustnic bo obstojnost bistveno daljša, tudi tja do 6 ur.

Še ena stvar, ki sem jo pri šminki najprej opazila in mi je noro všeč, je njen vonj. Spominja me na čokoladno - mentolove ploščice After Eight in je izredno prijeten. Ob nanosu ustnice ne pečejo, kot je v navadi pri izdelkih, ki vsebujejo mentol. Barvni odtenki šmink TheBalm Meet Matt(e) Hughes so sicer vsi po vrsti povsem poletni in živahni, sama pa sem popolnoma zaljubila v oranžno izvedbo, ki jo bom gotovo kmalu povabila v svojo zbirko.

Bluza: Zaful (klik)
Šminka TheBalm: Spletična (klik)
Torbica: Zaful (klik)
Sandali: RoseGal (klik)
Choker: Zaful (klik)
Zapestnica: Zaful (klik)

Kako ti je všeč bluzica, si že preizkusila tekoče šminke TheBalm in kateri je tvoj najljubši del Kamnika? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: