V slogu Marilyn Monroe

16:44 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Stil obleke, ki sem si jo za smešno ceno naročila v spletni trgovini Romwe, me je že od nekdaj spominjal na legendarno Marilyn Monroe. Rdeča, s pikami posuta obleka, ki poudari obline in skrije tisto, kar nas večina želi skriti, me je prepričala, takoj ko sem jo poskusila.
Čeprav ima nekaj pomanjkljivosti, ki bi se jim modra lahko izognila, če bi obleko prej preizkusila, mi je izredno všeč. Številka M mi je preko prsi malenkost ohlapna, kljub temu, da jih niti slučajno ne spravim v zanje predviden prostor. Kljub temu jo, ker se trakova za vratom zavežeta, lahko prilagodim tako, da mi ustreza.

Všeč mi je spodnji del v obliki črke A, ki plapola v vetru in pas, ki je popolnoma ločen od obleke, zato si njegovo lego lahko poljubno nastavim. Oblekica je primerna za poletje, lepo pa se jo da kombinirati tudi s črnim blazerjem, v primeru, da so temperature nekoliko nižje.

Za nekaj manj kot 15€ lahko rečem, da sem izredno zadovoljna z obleko. Ker v množici precej izstopa, med nošenjem komplimentom gotovo ne uidete.

Vse fotografije je posnela čudovita Nina Pintar iz bloga Ninnieboo.
Obleko najdeš na tej povezavi

Katera je tvoja najljubša poletna obleka? Vesela bom tvojega komentarja.


Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: