Pomladna kombinacija

14:43 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Tokrat sem outfit za sprehod po mestu sestavila iz najnovejšega paketa oblačil, ki sem jih prejela iz spletne trgovine Zaful. Lahke svetle hlače z visokim pasom, puloverček z ovratnikom, ki ga lahko zaviham tako, da pokažem ramena, za piko na i pa s kristalčki okrašen choker in sončna očala z leopard vzorcem. Te zanima, kako sem vse skupaj skombinirala? Beri naprej.

Hlače z visokim pasom so trend letošnjega prehodnega obdobja, ki sem ga morala preizkusiti, čeprav nisem nikoli preveč prisegala na tovrstne kroje. So v bež barvi, ki jih naredi popolnoma pomladno-poletne. Pas je elastičen, dopušča pa nekaj manevrskega prostora pri določanju višine, kjer jih bomo nosile. Za piko na i poskrbi še trak, ki ga zavežemo v pentljo. Kljub temu, da naj bi se hlače končale nekje v višini gležnjev, je njihova dolžina na meni daljša.

Pulover mi je všeč predvsem zato, ker ga lahko nosim tako, da razkriva ramena in ustvarja nekoliko elegantnejši videz, če želim, pa lahko zgornji del zaviham v nekoliko obsežnejši ovratnik in ga oblečem čez majico ob večerih, ko se malenkost shladi. Je dovolj dolg, da se odlično poda tudi na klasičen jeans, črna barva pa je tako ali tako idealna za kombiniranje.

Choker, ki ga nosim me spominja na zlobne kraljice iz pravljic, saj je nekoliko obsežnejši, iz njega pa visijo črne kroglice in kristalčki. Odličen je za kombinacijo z bolj odprtimi majicami in puloverji, saj lepo zapolni praznino vratu in dekolteja. Sončna očala imajo vedno moderen, nevsiljiv leopardji vzorec in zgoraj ter ob straneh nekoliko robustnejši okvir. Cena vseh izdelkov pa je prav smešna.

Superge, ki jih nosim na fotografijah sem pred dnevi kupila Munchnu, v trgovini Deichmann. Sicer sem nameravala kupiti povsem bele, a na koncu ugotovila, da ne morem iz svoje kože.

Hlače - Zaful (klik)
Pulover - Zaful (klik)
Choker - Zaful (klik)
Sončna očala - Zaful (klik)
Čevlji - Deichmann
Torbica - Fox

Kako so ti všeč oblačila? Kateri je tvoj najljubši prehodni kos? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: