Poletje z Avonom

12:49 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Obožujem poletje, lesketajoč sijaj bronzerja in osvetlejvalca, videz zagorele polti in svetle odtenke šmink. Prav tako obožujem izdelke znamke Avon, saj za malo denarja od njih navadno dobim zelo všečne izdelke. V tokratni objavi bom združila moje najljubše Avonove izdelke, ki me bodo spremljali to poletje. Poletna izdaja parfuma Attraction, trije živahni odtenki mat šmink za ustnice ter roza kroglice za obraz z učinkom rdečila, v trenutku prikličejo poletje.

Šminke in dišave so ene tistih stvari, ki jih dekleta nikoli nimamo dovolj in prav zato sem se zares razveselila Avonovih novosti, ki so me presenetile v tem mesecu.

Avon True Perfectly Matte rdečilo za ustnice

Obožujem mat šminke in kljub temu, da se dobro počutim z rdečili, ki se na ustnicah posušijo in zagotavljajo zares dobro obstojnost, v poletnih mesecih raje posegam po takšnih, ki mojih ustnic ne izsušijo. Avonove True Perfectly Matte šminke so najbolj udobne mat šminke, kar sem jih kdaj nosila. Na ustnicah pustijo žameten občutek, v njih zadržijo vlago in jih naredijo mehke. Všeč mi je, ker so dobro pigmentirane in visoko prekrivne, kljub vsemu pa tudi precej obstojne. Kosila sicer ne bodo zdržale in tudi kavni skodelici bodo pustile poljubček, kljub temu pa, če jih pustimo pri miru, svoje delo opravljajo nekje tri do štiri ure.
Na fotografiji si z leve proti desni sledijo odtenki Rouged Perfectio, Pink Passion in Rose Awakening.

Avon Glow kroglice za zagorel videz

Večbarvne kroglice s svetlobo odbijajočimi pigmenti so idealne za poletje. Barve se ob nanosu lepo zmešajo in na koži pustijo nežno, svetlobo odbijajočo barvo. Pudrasta tekstura rožnatega odtenka Radiant Glow se najlepše uporablja kot rdečilo za lica, na nekoliko od sonca porjaveli koži pa je zaradi svetlečih delcev njen učinek še lepši. Izdelek je nežno pigmentiran, tako da nanos lahko stopnjujemo do želenega učinka. So dobro obstojne in na koži brez težav preživijo dan.
Na fotografiji lahko vidite učinek rožnatega odtenka Radiant Glow, poleg njega pa je na voljo tudi topel koralni odtenek in bronasta različica, ki deluje kot bronzer.

Attraction Rush EdP

Attraction je najbolj prodajan Avonov parfum, ki je v poletnih dneh dobil počitniško različico. Dišavo Attraction Rush EdP je ustvaril Jerry Caiazzo in je prijetna mešanica not listkov divjih jagod, indijskega jasmina, jantarja in temne čokolade. Gre za zelo zapeljivo orientalsko dišavo, ki je primerna za priložnosti, ko si želimo vzbuditi nekaj več pozornosti. Obstojnost je dobra, sicer ne tako izjemna, kot tista original Attraction, a koža tudi z njo brez težav prijeten vonj nosi preko celega dneva ali noči.

Kateri so tvoji najljubši Avonovi izdelki? Si že preizkusila katerega izmed omenjenih? Vesela bom tvojega komentarja.


Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: