Sanjski svet v hotelski kleti

01:14 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Dolgujem vam še objavo o čudovitem wellnessu hotela Aniggl Hof, kjer sva s fantom uživala v začetku meseca. O sobi, samem hotelu in lokaciji sem se že razpisala v prvi objavi (najdeš jo tukaj), tokrat pa vam bom pokazala, kaj se skriva v hotelski kleti.

Da mogočna brunarica, ki stoji v južnotirolski vasici Schlinig, od zunaj ne pokaže vsega razkošja, ki ga skriva v notranjosti, sem že pisala. Še enkrat pa me je presenetila, ko sva po napornemu dnevu vstopila v njihov wellness.

Bazenov res da ne ponujajo, na voljo sta dve savni - vroča finska in vlažna aroma savna, a sam ambient je čaroben. Soba za sproščanje ponuja udobne fotelje in viseče naslonjače, iz katerih se razprostira pogled na posestvo pred hotelom.

Kljub temu, da ne gre za ogromen wellness, ponuja vse, kar si lahko zaželiš. Kotiček za oddih, kjer lahko prebiraš najljubšo knjigo, listaš revije in si odpočiješ po savnanju, prostor za pripravo čajev, kjer na voljo tudi sveže sadje, tuše, sanitarije in garderobo - če vprašate mene, vse kar potrebuješ.
V vseh prostorih vlada les v kombinaciji s kamnitimi dodatki, povsod pa je polno majhnih prikupnih dekoracij, ki ustvarjajo tirolsko vzdušje in dajejo vtis domačnosti. Savni sta prostorni in čisti, finska savna omogoča pogled iz hotelskega kompleksa, med tem ko je aroma savna nekoliko bolj temačna, polna pare in aromatičnih vonjav.

Ker sama obožujem savnanje, bi v wellnesu brez težav preživela cel dan. Rada sem na toplem in uživam v sproščenem okolju, ki ga ponujajo prostori za počitek in relaksacijo. Najbolj všeč so mi bili viseči fotelji, kjer se lahko zares udobno namestiš, pokriješ s prikupno odejico in se zazibaš v svet sanj.

Med savnami ne rada izbiram favorita, a tokrat definitivno zmagajo čudovite vonjave aroma savne, ki so skupaj z paro, ki jih nosi po prostoru, pravi balzam za čutila.




Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: