Bodi glas, ne odmev!

01:35 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Trend IT UP je verjetno vsem dobro poznana DM-ova blagovna znamka, ki po zelo ugodnih cenah ponuja širok spekter kozmetike. Preizkusila sem nekaj njihovih izdelkov, med njimi kar šest rdečil za ustnice in pripravila kratek pregled, kjer ti razkrijem, kateri izmed njih so me navdušili in kateri bodo na moji kozmetični polički bolj ali manj le okras.

Preden se posvetim izdelkom naj povem, da gre za cenovno zelo dostopne izdelke, ki jih v drogeriji dobite v cenovnem razponu med dvema in desetimi evri. Stvar, ki me je pri znamki že takoj prevzela, je njihov slogan "Bodi glas, ne odmev." s katerim želijo dekleta spodbuditi, da se slepo ne podrejajo lepotnim zapovedim, temveč sledijo sebi in svojemu lastnemu slogu.

Ultra senčilo za veke za videz zadimljenih oči v svinčniku 

Najprej se posvetimo očem. Senčilo za veke v svinčniku ima kremno teksturo, ki daje na koži pudrast videz. Je izredno pigmentirano, intenzivnost barve pa lahko z več nanosi stopnjujemo. Na drugi strani svinčnika se nahaja velika penasta gobica, s katero lahko lepo zabrišemo linije in ustvarimo efekt zadimljenih oči. Gobica je odlična za zabrisovanje linij in prehodov, če pa z njo zabrišemo celotno veko, senčilo precej izgubi na intenzivnosti in da le nežen svetleč sijaj. Obstojnost je zelo dobra, že brez primerja zdrži cel večer, s tem da (sploh pri mastni koži) začne po nekaj urah enakomerno bledeti in izgubljati na intenzivnosti barve, a kljub temu na veki ostaja lep sijaj in nežna barva. Z uporabo primerja za senčila, je obstojnost večja, prav tako pa senčilo tudi po več urah ne izgublja na intenzivnosti! Odličen izdelek, ki ga bom z veseljem nosila v torbici in uporabljala predvsem takrat, ko večjih palet ne bom imela pri roki.

N°1 maskara

Maskara z negovalnim maslom tiare ni namenjena le ličenju temveč tudi negovanju trepalnic. Na prvi pogled sicer ne daje vtisa, da bi bila kaj posebnega, saj ima precej klasično krtačko in tudi produkt izgleda precej standarden. A da videz velikokrat vara, mi je maskara dokazala že pri prvem nanosu. Moje trepalnice je lepo poudarila, jih privihala in podaljšala. Po dveh nanosih se trepalnice niso zlepile, izgledale so naravne, prav tako pa nisem zaznala nobenega draženja oči. Najbolj vesela sem bila, ko sem se po celem dnevu pogledala v ogledalo in pod očmi nisem imela nobenih črnih drobcev ali kakšnega "panda efekta". Še en produkt, ki za ugodno ceno ponudi odličen rezultat!

Ultra black globoko črno tekoče črtalo za oči

Klasičen eyeliner je eden tistih produktov, ki jih ne uporabljam preveč pogosto, zato ga precej težko ocenim. Produkt vsebuje ultra črni pigment, biotin, cashmilan ter bambusov puder in zdi se mi, da ena izmed sestavin nekoliko draži moje oči, saj me je koža po nanosu malenkost pekla, stik eyelinerja z očmi (to se ti, če eyeliner uporabljaš redno, verjetno ne dogaja) pa ni bil nič kaj prijeten. Eyeliner ima sicer, ko se posuši, mat zaključek, barva pa je intenzivno črna. S tankim čopičem natančen nanos ni noben problem, prav tako pa je zelo prekriven in tudi obstojen - na vekah brez težav in pacanja preživi dan. Super produkt za ljubiteljice eyelinerja, preverite le, če tudi vas morda katera izmed sestavin draži.

High Shine Lip gloss za visok sijaj ustnic

Lip gloss s tako čudovitim mareličnim odtenkom, da bi se z njim takoj poročila, če bi le bil dobro obstojna mat tekoča šminka. Žal se čudovit odtenek na ustnicah precej izgubi, je pa (če upoštevamo da gre za lip gloss in ga v vetru dolgolaske ne moremo nositi) zelo udoben za nošenjeArganovo olje poskrbi za nežno strukturo, ki daje ustnicam svilnat občutek, formula pa ustnic ne lepi. Ima zelo prijeten vanilijev vonj in vsebuje svilnati prah, ki ustvarja učinek dvignjenih ustnic. Produkt me je presenetil z nenavadnim tankim čopičem, ki omogoča precej precizen nanosObstojnost je klasična za lip glosse, sledi pušča na kozarcih, skodelicah in slamicah ter po določenem času iz ustnic izgine.

Ultra Matte kremno rdečilo za ustnice

Negovalno kremno rdečilo za ustnice vsebuje kakavovo maslo in ima nežen in prijeten vonj. Lahko bi rekla, da gre za popolno rdečilo za ustnice če se nebi zataknilo pri obstojnosti. Kljub čudoviti prekrivnost in prijetni nežni kremni teksturi ne uživam, ko si ga moram po vsaki spiti skodelici kave ponovno nanašatiBarve so izredno intenzivne in končen izgled je čudovit - sicer na ustnicah izpade bolj mat pri svetlejšem odtenku, medtem ko je izgled pri temnejšem bolj satenast. V vsakem primeru pa bi si, kljub super ceni želela, da traja nekoliko dlje.

Swatchi izdelkov iz leve proti desni: High Shine rdečilo za visok sijaj ustnic ustnic (lipstick) najprej odtenek 280, nato 230; High Shine Lip gloss odtenek 130; Ultra Matte kremno rdečilo za ustnice (Ultra Matte Lipcream) najprej odtenek 035 nato 085; Contour & Glide črtalo za ustnice (lipliner) odtenek 400Ultra senčilo za veke za videz zadimljenih oči v svinčniku (smokey eyeshadow pen) odtenek 040Ultra black globoko črno tekoče črtalo za oči (liqudi eyeliner).



High Shine rdečilo za visok sijaj ustnic ustnic

Sijoče rdečilo z oljem acai je šminka z visokim sijajem, ki je izredno prijetna za nošenje. Ustnice naredi gladke in na njih ostaja dlje, kot prej omenjeno kremno rdečilo za ustnice. S svilnatim prahom ustnice optično izravnava in rahlo matira, z dobro pigmentiranostjo pa jim da lepo barvo. Šminki, ki sicer na ustnicah ne bosta zdržali obroka, ampak ju bom z veseljem peljala vsaj na kavo.

Contour & Glide črtalo za ustnice

Najboljše sem prihranila za konec. Črtalo za ustnice je gotovo favorit med vsemi izdelki, ki sem jih preizkusila. Negovalna formula z avokadovim maslom in vodoodporna, izredno pigmentirana barva sta ključ do uspeha. Nanos je izredno enostaven in natančen, barva pa dolgoobstojna in v mojem primeru čudovito mat. Kljub temu, da je v prvi vrsti namenjena obrobljanju ustnic, sem jo sama uporabila na celotnih ustnicah in rezultat mi je bil izredno všeč. Super produkt za malo denarja, na voljo pa je v številnih odtenki. Gotovo moje novo najljubše črtalo za ustnice!
Kako se šminke izkažejo na ustnicah? Prva vrsta (levo: Ultra Matte kremno rdečilo za ustnice (Ultra Matte Lipcream) odtenek 085; sredina: Ultra Matte kremno rdečilo za ustnice (Ultra Matte Lipcream) odtenek 035, desno: High Shine Lip gloss odtenek 130) Druga vrsta (levo: Contour & Glide črtalo za ustnice (lipliner) odtenek 400, sredina: High Shine rdečilo za visok sijaj ustnic ustnic (lipstick) odtenek 280, desno: High Shine rdečilo za visok sijaj ustnic ustnic (lipstick) odtenek 230)


Si tudi ti že preiskusila katerega izmed Trend IT UP izdelkov? Kako si zadovoljna z njimi? Vesela bom tvojega mnenja v komentar.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: