Oriflamovih zlatih 50 let

00:21 Nina - GlowToGo.eu Blog 3


Podjetje Oriflame, ki ga vsi dobro poznamo po kataloški prodaji kozmetike ter modnih dodatkov, letos praznuje 50 let! Obisk Abrahama so obeležili s številnimi posebnimi, zlatimi izdajami legendarnih izdelkov, ki ponazarjajo bistvo podjetja. Skupaj smo izbrali štiri kultne zlate izdelke, s pomočjo katerih lahko povzamemo celotno zgodovino švedskega podjetja, ki je danes na voljo v več kot 60 državah.

Balzam Tender Care

Oriflamova zgodba se je leta 1967 začela prav s tem balzamom, ki vsebuje legendarno formulo z naravnim čebeljim voskom ter vitaminom E. Danes je balzam na voljo v petih različnih izdajah, 50. letnico pa so okronali z zlatim lončkom, kjer je shranjen nežen proizvod, ki neguje in navlaži ustnice ter tudi izredno suhe predele kože.

Rdečilo v perlicah Giordani Gold

Ob 50. obletnici Oriflama so prenovili tudi brezčasne ročno izdelano mešanico petih odtenkov perlic za obraz. V Italiji perlice usposobljeni strokovnjaki še vedno izdelujejo ročno, spečene in oblikovane pa v zlati izdaji vsebujejo tudi pristen zlati prah, ki poskrbi za učinek "poljuba sonca". V rdečilu se skrivajo roza perlice, ki kožo poživijo, koralne, ki jo posvetlijo in trije odtenki toplih peščenih tonov, ki koži podarijo sijaj.

Parfumska voda Volare Gold

V čudoviti steklenički zlate vrtnice se skriva dišava s prefinjenim vonjem. Srce te ženstvene dišave je temnordeča vrtnica vrste Grand Amour, ki simbolira večno ljubezen. Vonjava se do konca razvije s pomočjo sladke note žametne breskve ter nežnega in razkošnega vonja slane karamele. Obstojna in omamna dišava skrita v prekrasno stekleničko je definitivno zmagovalna kombinacija. Obožujem jo!

Krema za telo Milk & Honey Gold

Še ena v vrsti posebnih izdaj je krema za telo Milk & Honey, ki zagotavlja intenzivno vlaženje kože. Vsebuje organsko pridobljene izvlečke medu in mleka in prav čudovit vonj medu na koži ostane tudi, ko se krema vpije. Moji koži izdelek zelo odgovarja, hitro se vpije in jo navlaži, a ne pušča mastnega filma, le čudovit vonj.

Oriflamu želim vse najboljše in že ogromno uspešnih, zlatih let. Hvala, ker skrbite za nas in nas razvajate s čudovitimi in raznovrstnimi izdelki!

Kateri je tvoj najljubši Oriflamov izdelek? V moj zbirki ikoničnih kaj pogrešaš? Vesela bom vsakega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

3 komentarji:

  1. Čudovite fotografije!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Najlepša hvala obema. Se strinjam produkti so res čudoviti, se takoj zaljubiš v njih. <3

    OdgovoriIzbriši