Shiseido novosti

23:12 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Prejšnji teden sem imela priložnost pokukati v prihajajoče novosti, ki jih za nas pripravlja kozmetična znamka Shiseido. Predstavili so nam nekaj novih sladkorčkov, ki bodo pretresli tržišče z zanimivimi inovacijami in očarali še tako izbirčno ljubiteljico kozmetike. Pokukaj v prihodnost in si oglej katere izdelke boš nujno potrebovala v prihodnjih mesecih.

Podlaga Synchro Skin Glow  

Ta tekoča podlaga bo pri nas na voljo v desetih odtenkih, ki ponujajo zaščitni faktor 20. Že v imenu podlaga obljublja sinhronizacijo s kožo, podari pa ji še zdrav sijaj. Podlaga kožo oskrbi z optimalno vlažnostjo glede na njen tip, zato je ne izsušuje, temveč jo naredi nekoliko sijočo in na pogled izjemno zdravo.

Podlaga je srednje prekrivna, ob enem pa zelo lahka in udobna. Zasnovana je tako, da fizično prekrije nepravilnosti in svetlobo odbije tako, da je polt videti zdrava in sijoča. Močan eliksir izvlečka semena Yuzu z vsakim nanosom v koži spodbuja sposobnost samo-vlaženja, tako da vzdržuje stanje okolja, v katerem se proizvaja koži lastna hialuronska kislina.

Cena za 30-mililitrski izdelek je 50€.

Ibuki Smart Filtering Smoother

Oh, to pa je prava revolucija v svetu fotografiranja! Serum namreč odpravlja mastni sijaj in oži pore, s tem pa poskrbi za fotogenično polt, brez uporabe filtrov in efektov. Uporabljamo ga lahko tako pred, kot tudi po nanosu pudra, v njem pa se nahaja prah, ki vpija sebum in s tem preprečuje masten sijaj kože. V serumu se nahaja še izvleček korenine Bergine Cillate, ki odpravlja vzroke nastanka aken in drugih kožnih težav ter sestavine, ki ohranjajo pravilno delovanje zaščitnega plašča kože ter preprečujejo prekomerno izsušenost ter opaznost kožnih por. In prav to je tisto, kar potrebujemo za popoln izgled kože.

Kot omenjeno se serum lahko uporablja pred ali po nanosu ličil, saj povečuje njihovo obstojnost in zmanjšuje pretiran sijaj kože na mestnih predelih.

Cena za 20-mililitski izdelek je 29€.

Seven Llghts Powder Illuminator

Tudi to je tak čaroben izdelek. Gre za mešanico sedmih odtenkov, ki z mešanjem in nanašanjem v različnih kombinacijah, prevzamejo vlogo pudra za obraz, osvetljevalca, bronzerja, rdečila za lička in senčila za veke. Vse v eni sami čudoviti paleti s priloženim čopičem in ogledalcem.

Ideja za tovrstno paleto ima sicer že stoletno tradicijo, ki pa so jo s tem izdelkom prilagodili za sodobno žensko in prav zanjo izbrali popolne svetlobo odbijajoče pigmente. Produkt neguje kožo in jo naredil porcelanasto in gladko, doma ali na poti pa osrečuje tudi s čudovitim cvetličnim vonjem.

Cena za 10 gramski izdelek: je 48€.

Sports BB

Še en izdelek, mi je takoj padel v oči, saj se mi zdi izjemno praktičen za prihajajoče toplejše mesece. BB krema z zaščitnim faktorjem, je primerna tako za športne aktivnosti, kot tudi za višje temperature, ko si ne želimo, da se naš naličen obraz prične topiti. Gre za rahlo prekriven izdelek, ki izenači ten kože in prekrije manjše nepravilnosti, v prvi vrsti pa kožo z zaščitnim faktorjem 50, varuje pred sončnimi opeklinami.

Krema oddaja klasičen vonj po sončni kremi in je vodoodporna (do 80 minut). Na voljo je v treh odtenkih, nanos na kožo pa poteka zelo podobno kot s klasično sončno kremo. Prav zato je lahka ter nosljiva in namenjena uporabi aktivni ženski, predvsem med športnimi aktivnostmi in poležavanju na plaži.

Ob koncu dogodka, smo prejele vrečke presenečenja, v katerih se je skrival po en od predstavljenih izdelek. Kaj je bilo v moji vrečki in kako me je produkt navdušil, izveš že zelo kmalu.


Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: