Popolna zlato - roza kombinacija

21:38 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Zlato roza je ena izmed mojih najljubših barvnih kombinacij. Nežno punčkasta z dodatkom glamurja, nevsiljiva, a kljub temu ravno prav izstopajoča. Za vas sem pobrskala po moji zbirki in izbrala meni ljube izdelke, ki jih krasita ti dve barvi. Čudovita paleta senčil, dišeča toaletna vodica, glinena maska in še mnogo drugih izdelkov, čaka na vas v tej objavi.

Favorit te objave je gotovo najlepša paleta, ki jo imam v svoji zbirki. Gre za Fortune Favours the Brave, ki jo je znamki Revolution pomagala razviti britanska blogerka Jane Cunningham, ki si je nadela preprosto ime British Beauty Blogger. Izdelek vsebuje 30 čudovitih šimrastih, satenastih in mat senčil, v nežnejših rožnatih, belih, bež in vijoličastih tonih ter nekoliko močnejših zlatih, modrih in vijoličnih odtenkih. V paleti se nahaja nekaj prav posebnih senčil, ki v svojem marmornatem izgledu nosijo predvsem zlate odtenke. Senčila so izjemno pigmentirana, sploh šimrasta in temnejša ustvarijo popoln izgled že z enim samim nanosom, tudi brez uporabe primerja. Obstojnost je odlična, v kombinaciji s primerjem, brez težav zdržijo preko celega dne ali noči. Edina slabost je, tako čudovit izgled palete, da jo s težkim srcem uporabljam, saj si ne želim, da bi kdaj ostala brez nje.

Za vas sem poswatchala še nekaj meni ljubih odtenkov, samo da vam pokažem to noro pigmentacijo.

Toaletna vodica znamke s.Oliver je čudovita klasična steklenička, z rožnato pentljo in dišečo vsebino. Kot omenjeno, sem pri opisovanju vonjev izredno slaba, vem le, da mi je vonj všeč, saj je preprost in eleganten, primeren za vsakodnevno nošenje. V njem se skrivajo turške vrtnice in potonike z rahlo sadnim vonjem ter nežne magnolije, ki izžarevajo čudovito žensko čutnost. Svežino vonju dodajo rdeči poper, bergamotka in eksotični liči, medtem ko ženstvenost poudarijo pudrast iris, mošus in jantar.

To, da obožujem olja že veste in zlato suho olje znamke Lierac je eno mojih ljubših. Gre za mešanico belega cvetja gardenije, kamelije in jasmina, ki poskrbi za zadostno količino antioksidantov in nahrani kožo ter hranljivega olja argana, izvlečka grozdja, sladkega mandlja in lešnika, ki skrbijo za vlaženje in mehčanje kože in las. Olje se dozira s praktičnim razpršilcem, uporabno pa je tako za kožo in lase, kot tudi v obliki mlečne bele kopeli, v primeru, da ga kanemo v vodo. Vonj je izjemno prijeten, sama ga ne znam opisati, je pa olje odišavljeno s tremi citrusi (grenivko, mandarino in grenko pomarančo), ki so znani po svojih tonificirajočih in razstrupljevalnih učinkovinah ter z bergamotko, magnolijo, jasminom, ylang-ylangom, cedrovino in muškatom. V kožo in lase se hitro vpija, ne pušča mastnega filma in ne masti las, podari jim le zdrav sijaj, voljnost in nežnost. Koža se po njegovi uporabi rahlo sveti in je nežna, gladka in navlažena, a prav nič preveč mastna. Sama ga največkrat nanesem na predele, kjer imam suho kožo ter občasno z njim razvajam tudi svoje lase.

Še en čudovit produkt je the cushion eyeliner, znamke essence. Produkt, ki izvira iz Azije vsebuje gobico prepojeno z zelo pigmentirano eyeliner tekočino. Nanaša se s čopičem, odmerjena količina produkta pa ustvari popolno črno črto, ki je močno pigmentirana in vsebuje drobne bleščeče delčke, ki se nežno lesketajo na soncu. Ker se lahko nanaša s poljubnim čopičem, obliko in debelino  črte določamo sami, presenetljivo dobra pa je tudi obstojnost, saj se eyeliner posuši in ostane na mestu. Odličen produkt za zelo nizko ceno.

Naslednji produkt je precej paradoksalen, saj se v čudoviti roza embalaži skriva čistilna maska z zeleno glino. Gre za masko znamke Lierac, idealano za normalno in mešano kožo, ki odstranjue nečistoče in vpija višek sebuma (mastnega izločka žlez lojnic). Maska matira kožo in jo naredi gladko in nežno, za kar zadostuje desetminutna uporaba enkrat do dvakrat tedensko. Glavna sestavina maske je glina, ki je obogatena z ekstraktom limete, ki osvežuje in čistiekstraktom zvezdastega janeža, ki poskrbi za antibakterijsko in protivnetno delovanje ter kaolinom v prahu, ki vpija sebum in matira kožo.

Za konec kozmetičnega dela nisem mogla mimo treh produktov kolekcije Catrice x Marina Hoermanseder, ki jo je popularna kozmetična znamka razvila s to avstrijsko modno oblikovalko. Zanjo značilni pasovi so sestavni del te kolekcije v kombinaciji pudrasto roza barve z odtenkom rdečega zlata. Čudovita kozmetična torbica me je prepričala s popolno barvo ter nevsiljivimi reliefi pasov in Marininge podpisa. Rdeča notranjost in dodelana zlata zadrga, dasta izdelku piko na i. Pudrasto rdečilo za lica se nahaja v priročni embalaži, ki zagotavlja enostaven nanos. Enostavno se zabriše in ličkom podari pudrast roza zaključek. Obstojnost je dobra, potrebno je le nekaj izkušenj z nanosom, saj lahko, zaradi močne pigmentiranosti, sprva nehote precej pretiravamo. Zadnji kos kolekcije, ki sem ga preizkusila je paletka senčil za veke, ki je estetsko čudovita in tudi ko jo odpremo, poleg priročnega ogledalca, senčila krasijo odtisi pasov. Žal pa se malenkost zatakne pri pigmenitranosti, saj sta tako nežno roza kot srebrna barva zelo slabo pigmentirani, medtem ko se temnejši - grafitno siva in bronasta barva na vekah malenkost bolj poznajo, a kljub temu ne tako, kot bi si želeli. Obstojnost je srednja in tudi z dobrim primerjem senčila težko preživijo dan. Škoda, saj je paletka na prvi  pogled prekrasna.

Da sem dosegla to "intenzivnost" swatchev sem morala kar pošteno drgniti po paletki. Na spodnji strani slike sta še swatcha rdečila, spodnji predstavlja produkt takoj po nanosu, na zgornjem pa sem ga nekoliko zablendala. 

Zadnja dva izdelka sicer nista kozmetična, a si vsekakor zaslužita omembo. Sončna očala iz spletne trgovine Zaful s svojimi okroglinami pričarajo retro videz 60. let, peneče vino J.P. Chenet Ice Edition Rose, pa pritegne s čudovito embalažo. Verjetno najbolj žensko peneče vino se lahko pohvali s čudovito roza barvo, tudi ko ga nalijemo v kozarce, nežno sadnim vonjem in všečnim okusom. Priporočajo serviranje z ledom, saj se v kombinaciji z njim razvije do popolnega okusa. Definitivno čudovita in estetska izbira za razvajanje.

Paleta Revolution: klik
Dišava s.Oliver: klik
Suho olje Lierac: klik
Čistilna maska z glino Lierac: klik
Eyeliner: vsa prodajna mesta essence kozmetike; cena: 3,29€
Torbica: vsa prodajna mesta catrice kozmetike; cena: 5,29€
Paleta: vsa prodajna mesta catrice kozmetike; cena: 5,29€
Rdečilo za lica: vsa prodajna mesta catrice kozmetike; cena: 4,29€
Sončna očala Zaful: klik


Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: