Kava in pončo, za skoraj enako ceno

21:07 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Včeraj sem po predstavitvi novosti Shiseido kozmetike, o kateri boste lahko brali kmalu, čisto slučajno naletela na pončo, ki me je na prvi pogled prepričal, da ga odnesem s seboj. Topel pončo v rdeče črni kombinaciji je popolna oprava za prehodno obdobje, saj si ga lahko ogrnem ob popoldnevih, ko se sonce skrije in me že malo zazebe, bundo pa sem, v pričakovanju pomladi, seveda že pospravila v omaro.

V trgovini Terranova v ljubljanskem City Parku sem bila prvič in kljub temu, da mi na prvi pogled nič ni padlo v oči, sta z mano odšla opevani pončo in čudovit pulover, za katera sem skupaj odštela manj kot 8€. Prepričana sem, da se bom v to trgovino z veseljem kmalu spet vrnila.

Pončo sem danes peljala na kavo in mimogrede posnela še nekaj fotografij, s popolnoma preprostim, komaj opaznim dnevnim makeupom, chokerjem in prvimi kavbojkami, ki sem jih zagledala v omari. In kljub vsemu se mi zdi, da pončo pritegne pozornost in se dobro kombinira tako z udobno, kot tudi malo elegantnejšo garderobo.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: