Dan žena v družbi Baileysa

00:26 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Baileys ve, kako mora za Dan žena razvajati dekleta (in njihove spremljevalce), zato je ta dan izbral za predstavitev nove kombinacije tega irskega whiskeya s pravo belgijsko čokolado. Baileys Chocolate Luxe je ena tistih pijač, za katero bi lahko trdila, da se je nikakor ne moreš naveličati. Rahel kremen okus čokolade in ne prevelika vsebnost alkohola naredita pijačo primerno tako za samostojno sladkanje, kot tudi super element koktejlov, s katerimi so nam postregli.



Medtem ko so na mizi stale osupljive sladice, pripravljene pretežno iz čokolade, so barmani za nas mešali koktejle, ki so vsebovali zvezdo večera Baileys Chocolate Luxe. V ljubljanski trgovini Ikona so nam pripravili pravo zabavo, saj smo lahko uživali ob glasbi pevca Clemensa, se predajali spretnim rokam frizerja in kozmetičark ter se sprehodili med številnimi čudovitimi izdelki na prodajnih policah.

Med celotnim dogajanjem in prijetnim klepetom, je bila naša edina misel, katero čokoladno sladico zgrabiti naslednjo in ali se odločiti za kombinacijo novega Baileys likerja s kavo Lavazza, poseči po kakšni močnejši kombinaciji ali se sladkati s samim likerjem v družbi maline.

Hvala Baileysu za povabilo in čudovito razvajanje.


Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: